Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עדכון אחרון מגזרת המלחמה הלוהטת....

פאסאט TDI130 עולה 200,000 ש"ח (לא כולל מס בולים) :x:x

:evil: ציפור קטנה לחשה לי ש 320D חדשה אמורה לעלות 230~, זה כבר עדיף על הפאסאט. :?

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם
עדכון אחרון מגזרת המלחמה הלוהטת....

פאסאט TDI130 עולה 200,000 ש"ח (לא כולל מס בולים) :x:x

:evil: ציפור קטנה לחשה לי ש 320D חדשה אמורה לעלות 230~, זה כבר עדיף על הפאסאט. :?

וואוו איזה מחירים... מאתר - VW:

פאסאט TDI 130 - COMFORTLIE מחיר- 201K

אם אתה רוצה את ה LUXTURY תאלץ להיפרד מ 215K.... לפני מס בולים וכו'.

לגבי הבימר האתר שלהם בבניה ולכן אין מידע. אבל אם יש אפשרות להימתח עם התקציב עד לבימר אין ספק שהיא אפשרות משובחת. אגב הייתי מעיף מבט בעיתונים חלק מרכבי הדיזל

היקרים שייכים לחברות אשר יוכלו לספק חשבוניות. שווה לבדוק לדעתי.

גיא

פורסם

תראו אני לא מדבר פה על בימרים פשוט הקנגו וכל הדומות למיניהן הן רכבים מרווחים עם הרבה מקום גם מאחורה ויש גם תא מטען ענק והן באות בכל חברה כמעט לפי מה שאני יודע דיזל יש הרבה אוטומט כנראה בחדשות

האם הרכב הזה יכול להחליף פסאט נראה לי שהוא יעמוד בקריטריונים...

בלי שטיות בלי משחקים פשוט לנהוג בה...

ב.מ.וו מכונת הנהיגה האולטימטיבית...

פורסם
320 דיזל עולה 245 אלף שקל לפני שאמרת שלום לסוכן בקמור.

ואם אני אומר יפה שלום לסוכן בקמור, מלקק לו אברים אינטימיים ושם לו צידנית עם קרח וכליה על השולחן יש מצב ל330D ?

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

פורסם
תראו אני לא מדבר פה על בימרים פשוט הקנגו וכל הדומות למיניהן הן רכבים מרווחים עם הרבה מקום גם מאחורה ויש גם תא מטען ענק והן באות בכל חברה כמעט לפי מה שאני יודע דיזל יש הרבה אוטומט כנראה בחדשות

האם הרכב הזה יכול להחליף פסאט נראה לי שהוא יעמוד בקריטריונים...

באיזה קריטריונים בדיוק?

חוץ מנפח הטענה גדול, הדבר היחידי שדומה בינה ובין הפאסאט הוא שלשתיהן יש 4 גלגלים (ומנוע דיזל).

מילא להשוות BMW עם VW, אבל ברלינגו? קנגו?

מה תמליץ למי שמחפש רכב יוקרה מהיר כמו S8? אולי "היאבוסה" או אולי STI?

אם כבר קנגו, אז את זאת של שאלסאר (מנוע דיזל עם 190 כ"ס, גירסת באגי)

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

• תוכן חדש...