Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היתה לי בעיה של חימום באוטו המזגן היה מוציא אוויר קר אפילו כשהAC היה מכובה והלכתי לחשמלאי והוא סידר את זה אבל כשאני רוצה להפשיר אדים עדיין יוצא אויר קר ובמנוע הצינור של המדחס קפוא. למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה?

פורסם

אני חייב לציין שלא ממש הבנתי את הבעיה אבל לידיעה כללית: מערכת החימום ומערכת המזגן הן 2 מערכות נפרדות ואין שום קשר ביניהן!

מה קורה כאשר אתה מפעיל ימום בלבד? האם יוצא אויר חם או קר?

ומה בדיוק עשה אותו חשמלאי?

הצינור של מדחס המזגן אמור להיות קר ובשום מצב לא אמור להתחמם.

פורסם
אני חייב לציין שלא ממש הבנתי את הבעיה אבל לידיעה כללית: מערכת החימום ומערכת המזגן הן 2 מערכות נפרדות ואין שום קשר ביניהן!

מה קורה כאשר אתה מפעיל ימום בלבד? האם יוצא אויר חם או קר?

ומה בדיוק עשה אותו חשמלאי?

הצינור של מדחס המזגן אמור להיות קר ובשום מצב לא אמור להתחמם.

לפני שהלכתי לחשמלאי יצא אויר קר בשני המקרים גם בהפעלת רק חימום וגם בהפשרת אדים. החשמלאי אמר שבגלל שבעל הרכב הקודם שם מים רגילים לרדיאטור זה גרם לחלודה ברדיאטור חימום אז הוא הוציא את הצינורות שמתחברות לרדיאטור חימום ובעזרת צינור שפך חומר כלשהו לכל אחד מהפתחים של הרדיאטור חימום ועם לחץ אויר הוציא את כל הלכלוך שהיה בפנים (והיה הרבה לכלוך)

אני יודע שהוא אמור להיות קר אבל הוא קפוא ממש כולו לבן.

זה מזגן רגיל או בקרת אקלים?

בקרת אקלים.

פורסם

יש מצב שהכל התחיל פשוט ממחשב בקרת אקלים מקולקל ? כשיש בהם תקלה אז הם עוברים למצב default שאולי בגללו יצא אוויר קר ולא היתה לך שליטה על הטמפ'. בכל מקרה עזוב אותך מחשמלאים חובבנים שמשתמשים בשיטות פרוביזוריות ישנות כמו האלתור הכושל הזה שעשו לך ואין להם מושג במערכות מיזוג מודרניות ובטח שלא בבקרות אקלים. תברר איזה מוסך באזור שלך מכיר את הרכבים האלה (אם אתה מאזור המרכז אז מוסך רון מומלץ פה בפורום) ותשקיע בתיקון שיחזיק מעמד.

• תוכן חדש...