Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

היעלמות הנפט בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא לגמרי נעלם...

אני מחמם בתנור נפט מטלטל (שדומה לפרידמן של פעם) יפני, שמשרת אותנו כבר 19 שנים, ופשוט אי אפשר להשוות את החימום שהוא עושה לחימום של המזגנים.

בכל מקרה, נכון, יש פחות ופחות משאבות נפט בתחנות דלק, אבל הרבה אנשים במושבים עדיין מחממים עם נפט. אני פשוט מוצא מי שמוכן למכור לי את הכמויות הקטנות שאני צריך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תופתעו לדעת שעדיין מסתובבת באזור כפר סבא-הוד השרון מיכלית מוכרת נפט בנויה על ג'יפ סיקס , שמורה וצבועה היטב .

file.php?id=1492

file.php?id=1491

שמוליק

Citroen Mehari 1970

פורסם

וואו אני לא מאמין שהגי'פ מכפר סבא עוד קיים ונוסע, :shock:

כשנפתח השרשור ניזכרתי שהיה כזה בכפר סבא קרוב לבית שלי לפני כ-20 שנה והנה פתאום הוא מתגלה כנוסע.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

ראיתי את השרשור הזה במקרה - לפני שנה בערך קניתי ליטר וחצי נפט (בכדי לנקות כתם של זפת שעף על רכב של גיסי) בתחנת דלק פז על דרך קיבוץ גלויות ביפו (אני מקווה שאני לא מתבלבל, הכביש שמוביל מצומת חולון ליפו דרך מכון דרום).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
וואו אני לא מאמין שהגי'פ מכפר סבא עוד קיים ונוסע, :shock:

כשנפתח השרשור ניזכרתי שהיה כזה בכפר סבא קרוב לבית שלי לפני כ-20 שנה והנה פתאום הוא מתגלה כנוסע.

כנראה שהבן שלו נוהג בו... או משהו בסגנון.. אני גם זוכר אותו מלפני כ-20 שנה לפחות ואז נהג עליו אדם מבוגר. הנהג הנוכחי נראה צעיר, או שאולי הקרבה רבת השנים לנפט גורמת למקורביו להראות צעירים מגילם ככל שעוברות השנים... :)

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

בזמנו אבי שיווק נפט בצפון (חיפה עד צפת).

לצערו צמצום הדרישה והקדמה הביאה אותו לשנות עיסוק, לא מזמן פרסמתי כאן במדור חיפוש קרובות תמונה

ומספר רכב לקבלת פרטים על הרכב המיושן, החיפוש העלה כמובן חרס.בשביל הנוסטלגיה התמונה שוב(אבי ליד ההגה).

image78--256.JPG

כבר לא:sad: HONDA SILVERWING INTERSTATE 82

HARLEY DAVIDSON 1000 1982 :-)

• תוכן חדש...