Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

htc 8x או htc droid dna, דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז אחרי שנתיים וחודשיים עם אייפון 4 החלטתי לשדרג. אייפון 5 יפהפה, והביקורות עליו לא רעות כלל אבל נשבר לי מ ios המשעממת ו itunes המציק. האופציה הכי מעניינת כרגע מבחינתי היא htc 8x שרץ עם wp8. יש מכשיר נוסף שיצא לא מזמן בשם htc droid dna שרץ עם אנדרואיד, הוא עדיין לא הגיע לארץ ואני בספק אם הוא בכלל יגיע, אבל הביקורות עליו כל כך טובות שנראה ששווה להתאמץ ואיכשהו לקנות אותו. מה אתם אומרים? למישהו יש ניסיון עם אחד מהמכשירים? או עם wp8?

פורסם

בעיקרון, אני לא מתחבר לאנדרואיד. הdna קוטף ביקורות ממש יוצאות דופן, וזה גורם לי לחשוב פעמיים. הwp8 ממש קורץ לי, אבל אני מפחד להתבאס אחרי הקנייה כיוון שהוא עדיין בחיתולים.

פורסם

לדעתי האישית wp8 זה אחד הדברים המכוערים שיש. התפריטים והאריחים הכול בצבעים אחידים ועל רקע שחור או לבן. הדבר הכי מכוער שיש.

אבל עזוב עיצוב. לדבר הזה אין בכלל אפליקציות. וחלק מהאפליקציות הקיימות ניראות ממש גרוע (פייסבוק למשל).

המערכת ניראת עדיין בחיתולים ומייקרוסופט מתנהגים בלקוחות שלהם כמו שפני נסיונות.

אני הייתי נשאר עם האייפון או עובר לאנדרואיד. לווינדואס הייתי שוקל לעבור רק בעוד שנה ,כשהמערכת קצת תבשיל

פורסם

הבעיה עם כל הנושא של ווינדוס פון 8 הוא שלמרות הקונספט המאוד מעניין, המערכת עדיין לא בשלה משמע לא חסרים באגים וכן חסרות אפליקציות. אני הייתי מחכה לויינדוס פון 9. מה הבעיה עם אנדרואיד אגב?

פורסם

אז זהו שלא נראה כאילו הווינדוס פון 8 זו איזו מערכת הפעלה "ביניים" (כמו הפון 7) שמייקרוסופט הולכת לזרוק לפח בקרוב. זאת נראית מערכת הפעלה רצינית, שהושקע בה לא מעט חשיבה וכסף, היא שונה ומעניינת, ונראה כאילו היא פה כדי להישאר. מייקרוסופט משחררת עידכונים ותיקונים לבאגים אט אט, ובקשר לאפליקציות לי אישית זה לא ממש משנה, השימוש שלי בו הוא אינטרנטי בעיקר. לא שיש בעיה עם אנדרואיד, זו מערכת הפעלה מצוינת, אני אישית לא החברתי לממשק שלה.

פורסם

תשמע חביבי מצאת את אחד המכשירים ,הביקורות בהחלט מהללות וגם המחיר שלו פצצה , הייתי הולך עליו בלי לחשוב פעמיים.

http://www.tgspot.co.il/htc-droid-dna-5-inch-full-hd/

http://www.dtown.co.il/forum/29423-%D7%94%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%94%D7%90%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%91%D7%99-htc-droid-dna-%D7%A2%D7%9D-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-5-%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%A5-%D7%91%D7%A8%D7%96%D7%95%D7%9C%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%99%D7%AA-full-hd-1080p.html

רק שצריך שמישהו ירכוש אותו אצל הדוד סם.

פורסם
סוללה של 2,020 מיליאמפר? בכלל לא נשמע מספיק בשביל מסך 5 אינץ' FullHD. יש סיבה למחיר הפצצה.

ב-10 דולר אפשר לרכוש גם 3,5 מיליאמפר,ככה שהסוללה היא הדבר האחרון שיפריע .

פורסם

אני הייתי נשאר עם האייפון או עובר לאנדרואיד. לווינדואס הייתי שוקל לעבור רק בעוד שנה ,כשהמערכת קצת תבשיל

אם כל הלקוחות הפוטנציאליים יחשבו כמוך, היא גם לא תבשיל.

אבל אני לא מאשים אותך, היות ובמדינה הזאת סמארטפון זאת חתיכת הוצאה (או התחייבות של 3 שנים לתשלום חודשי מופקע), אז אנשים הולכים על בטוח - אייפון או סמסונג, גג htc, ואותו המכשיר, בדיוק כמו מכונית, מחליף כמה ידיים לפני שהולך לפח.

אז ייקח זמן שהwp8 יתפוס פה, אם בכלל.

לפותח השירשור אני מציע לא לשאול כאן, אלא לקרוא ביקורות מחו"ל (אפשר גם לצרף לזה nokia lumia 920). אין כאן לאף אחד ממש ניסיון (בתור משתמש) עם wp8, אז אין כאן מי שייעץ לך.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
ב-10 דולר אפשר לרכוש גם 3,5 מיליאמפר,ככה שהסוללה היא הדבר האחרון שיפריע .

אני לא הייתי רוצה להטעין את הסלולרי שלי פעמיים ביום.

פורסם
אם כל הלקוחות הפוטנציאליים יחשבו כמוך, היא גם לא תבשיל.

אבל אני לא מאשים אותך, היות ובמדינה הזאת סמארטפון זאת חתיכת הוצאה (או התחייבות של 3 שנים לתשלום חודשי מופקע), אז אנשים הולכים על בטוח - אייפון או סמסונג, גג htc, ואותו המכשיר, בדיוק כמו מכונית, מחליף כמה ידיים לפני שהולך לפח.

אז ייקח זמן שהwp8 יתפוס פה, אם בכלל.

לפותח השירשור אני מציע לא לשאול כאן, אלא לקרוא ביקורות מחו"ל (אפשר גם לצרף לזה nokia lumia 920). אין כאן לאף אחד ממש ניסיון (בתור משתמש) עם wp8, אז אין כאן מי שייעץ לך.

אני לא מסכים איתך.

לחברה בסדר גודל של מייקרוסופט יש את כול הכלים להוציא מוצר מוגמר, במיוחד שהיה לה את כול הזמן שבעולם לעבוד על המוצרים שלה. היא לא צריכה ליישם את המחדלים, העצלנות, והחמדנות שלה על לקוחות תמימים שמשלמים מחיר פרימיום.

ועצם המחשבה הזאת שהלקוחות שמשלמים את מיטב כספם, הם אלה שצריכים לממן את ה"ניסויים" של מייקרוסופט, רק גורם לחברה הזאת להמשיך ולזלזל בקהל היעד שלה.

פורסם

זאת מערכת חדשה ומן הסתם שהיא לא תהיה מושלמת. אנשים שקונים היום סמארטפון עם המערכת הזו לא מחפשים מוצר מוגמר, הם בלב שלם קונים מערכת בחיתולים בציפייה שהיא אט אט תתפתח. המערכת הזו לדעתי מביאה משהו חדש, שונה, ונראה שמייקרוסופט הולכים איתה קדימה בכל הכוח.

• תוכן חדש...