Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4950 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרסמתי שני רכבים, השתמשתי בשרות הנחמד של מספר טלפון זמני (ועוד עם הגבלה על שעות התקשרות), הדפסתי שלטים לרכבים...... ואף אחד לא מתקשר.

ביד2 מחליפים באופן שרירותי את מספרי הטלפון שהם נותנים לפרסום מודעה, בלי הודעה למפסרס ובלי התרעה מוקדמת.

ככה הלכו לי לאיבוד שבועיים של פרסום רכבים והיתי צריכה לנסוע היום לתל אביב להחליף שלט על אחד הרכבים במיוחד (שמנו אותו בחניה פנויה של חברים במרכז תל אביב, ציפינו שזה יתן חשיפה).

כתבתי לשרות לקוחות של יד2 - קבלתי 0 תגובה.

ראו הוזהרתם.

פורסם

לפעמים בגופים הגדולים האלה כל מיני פניות פשוט הולכות לאיבוד.

אנחנו הישראלים חלשים בשרות.

מציע לך לפרסם את האוטו גם בלוח הפורומי של קארס-פורום

בנוסף, תבדקי גם את האופציה הזו http://www.srokauto.co.il/ מוצר יחסית חדש, נראה לי שווה בדיקה.

בהצלחה

פורסם

עובד וחצי (מכרתי מספיק רכבים בעבר בשימוש בשירות הזה), אבל המספר דינאמי, מתחלף כל כמה זמן.

זה שרשמת את המספר שלהם בשלט על הרכב זה לא כל כך בעיה של יד2... אני על שלטים תמיד שם את המספר שלי כדי לדעת מאיפה הבנאדם מגיע, אם ראה את הרכב או מתקשר מהאינטרנט.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

התלונה שלך הזויה משהו.

האתר מספק לך אפשרות שבה יכולו להתקשר אלייך צופי האתר בלבד, אם את רוצה להשתמש במספר הזה לצרכים שמחוץ לאתר והוא לא עובד, אין לך מה להלין על העניין.

זה בערך כמו שמקום שנותן לך שוברים לחניה חינם ליד העבודה, אבל את תבואי ותתלונני עליו על זה שהשוברים לא עובדים בחניה אחרת.

פורסם
התלונה שלך הזויה משהו.

האתר מספק לך אפשרות שבה יכולו להתקשר אלייך צופי האתר בלבד, אם את רוצה להשתמש במספר הזה לצרכים שמחוץ לאתר והוא לא עובד, אין לך מה להלין על העניין.

זה בערך כמו שמקום שנותן לך שוברים לחניה חינם ליד העבודה, אבל את תבואי ותתלונני עליו על זה שהשוברים לא עובדים בחניה אחרת.

ממש לא!

בשום מקום מקום לא כתוב שזה לשימוש באתר בלבד.

האתר עצמו מציע לך להדפיס שלט עם המספר שלהם (וכמובן לוגו שלהם) - וזה היה נרא לי דיל סביר.

אף אחד לא אמר לי, שמספר יכול להשתנות באופן שרירותי ובלי הודעה מוקדמת.

פורסם
וואי וואי וואי, פנית לרפי גינת עם זה?

לא, הסתפקתי בהזהרת כמה לקוחות פוטנציאלים.

אתה מוזמן לקחת את זה לרפי - לא יהיו לי טענות על אייטם.

פורסם

טוב שמצאת עוד מי אשם בכך שאת לא מוכרת. אולי תקבלי את הסיבה האמיתית?

אני מפרסם בלוח יד2 כבר כחודשיים (ולא מאשים אף אחד שעוד לא מכרתי) וגם השתמשתי במספר שלהם פה בלוח (והוא לא הוחלף אף פעם). יחסית לשירות בחינם, השירות שיד2 נותנים הוא לא פחות ממעולה!

מתוך תנאי השימוש של מספר2 ביד2 (ההדגשה שלי):

שירות "מספר 2" המוצע לגולשים ולמפרסמים באתר מאפשר למפרסם מודעה (להלן: "משתמש") המעוניין בכך לקבל מספר טלפון ייעודי/ וירטואלי (להלן: "מספר 2") לצורך קבלת שיחות בנוגע למודעה אשר פרסם באתר (להלן: "השירות"). בהזנת מספר טלפון סלולארי יקבל המשתמש מספר2 ובכך מספרו האישי של המשתמש יישאר אנונימי, כמו כן השירות יאפשר למשתמש לבחור את השעות הנוחות לו לקבלת שיחות בנוגע למודעה שפרסם באתר וכן לשלוף את ההודעות שהושארו לו מתא קולי ייעודי לשירות.

:turn-l:
פורסם

למה הם נותנים מספר?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

יד2? כדי שתשתמשו בלוח שלהם והם ירויחו כסף מפרסומות, יהיו הלוח מספר 1 וירויחו גם ממפרסמים בתשלום?

סלקום? כדי לקבל דמי קישוריות?

פורסם

שיחה נכנסת לא עולה כסף אז יד 2 לא מרוויחים לפי ההסבר שלך. בכל מקרה גולשים באתר שלהם בין אם מדובר בטלפון פרטי ובין אם לא.

סלקום אולי מרוויחים אבל מה האינטרס של יד 2 ?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הלו, אנשים, יצאת מפרופורציות - סה"כ דווחתי על משהו שלא עובד כפי שמצופה.

על הדרך קטרתי על נזק שזה גרם לי.

פורסם

דוקא נראה לי שאת יצאת מפרופורציות.

והשירות של יד2 הוא הרבה מעל למצופה משירות חינמי לחלוטין.

תתכן תקלה, או סיבה אחרת בגללה הוחלף המספר. כאמור, המספר שאני קיבלתי לפני מעל לחודשיים פועל היטב וברציפות.

יובל (שאין לו שום קשר ליד2 מלבד השימוש שעושה באתר כקונה וכמוכר).

• תוכן חדש...