Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצטרף לשאלה, הייתכן שהמחירים יעלו אחרי ינואר?

במיוחד בקאיה שמציעים אבזור עשיר בתמורה למחיר?

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

אני לא מדבר על מחירים בחנות

אני מדבר על קניית רכב מבן אדם פרטי והאם אמורה להיות ירידת מחירון בתחילת 2013 בגלל שהתחלפה זנה

פורסם
אני לא מדבר על מחירים בחנות

אני מדבר על קניית רכב מבן אדם פרטי והאם אמורה להיות ירידת מחירון בתחילת 2013 בגלל שהתחלפה זנה

השאלה שלי לא פונה אליך

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

פורסם

כנראה שיש פה אי הבנה

שאלתי לגבי מכוניות יד שניה אם יש להן ירידת מחירון

אם יש לכם שאלה אחרת לגבי קניית רכב חדש במבצע תפתחו פוסט אחר, זה לא עוזר לי...

פורסם

ברכבים משנות המודל 2006 ו-2007 מחיר המחירון של לוי יצחק מחושב לפי שנים ולא לפי חודשי עלייה לכביש. ברכבים ממודל 2008 ומעלה יש את עניין העלייה לכביש.

כלומר, באופן עקרוני מחיר המחירון של רכב ממודל 2006 או 2007 אמור לרדת בתחילת ינואר אבל לרוב מדובר על רכבים לא יקרים במיוחד כך שגם ירידה של 15 אחוז לא מתבטאת בהרבה מאוד כסף. מה גם שתהליך רכישה של רכב משומש זה לא תהליך של יום-יומיים. בקיצור, תתחיל לחפש. עד שתמצא רכב נורמלי, תיקח לבדיקה, תבדוק שיעבודים, תעשה ביטוח - כבר יצא המחירון של ינואר 2013.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...