Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתקין מגבר ברכב שלי ואני לא מצליח למצוא מקום טוב להעביר את כבל הכוח שלו דרך קיר האש.

יש גומייה שמצאתי (מסומנת בתמונות) אבל אני לא מצליח להגיע לצד השני שלה,פירקתי את תא הכפפות אבל הכל חסום.

אם יש פה מישהוא שהתקין מגבר פעם ברכב הזה וידע להסביר לי זה יעזור לי מאוד.

תודה מראש.

01.jpg

02.jpg

פורסם

אוהד זאת לא הצעה הכי טובה שיש, מעבר לבעיית דליפות וחדירת מים בחורף יש גם את הסיכון כמובן לקדוח במשהו וגם כן יש לקחת בחשבון את יעילות קישר האש במילוי תפקידו וההשפעה על החוזק שלו לאחר הקידוח.

פורסם

תודה על התגובות.

כן אני מעדיף לא לקדוח חור בקיר האש, יש עוד גומיה שנמצאת ליד הרגליים של הנוסע, ולשם קל יותר להגיע, אבל זה ממש

נמוך ואני מפחד מחדירת מים.

יש פה חבר פורום שהעלה התקנה בהונדה כמו שלי והוא העביר את הכבל דרך הגומייה שסימנתי בתמונה,

אז יש דרך להעביר משם.

פורסם

תעשה פתח קטן בגומיה בעזרת סכין יפני, ותכניס אזיקון גדול או איזה ברזל(סטלבנד) בעדינות, זה אמור לצאת לך מאחורי התא כפפות

מחפש קומפוננט רוקפורד T5...

פורסם

אני התקנתי ברכב הזה מערכת בעבר, הכבל מתח עבר בדיוק במקום שסימנת, לא זכור לי שחתכתי שם את הגומי, פשוט בלחיצה חזקה הוא עובר ומרחיב טיפה את החור שם.

אני לא כל כך זוכר את המבנה של הרכב הזה אבל תנסה להגיע אליו מאחורי הרדיודיסק.

פורסם

ברכב שלי הכבל מועבר אצלי בדיוק במקום שסימנת גם.,אצלי עוד הועבר שם 0G שזה סיפור מהת*ת.

תנסה עוד כמה נסיונות זה חייב לעבור דרך שם 100%.

בהצלחה.

Scan Speak

פורסם

גם אני התקנתי לבחור ברכב מסוג כמו שלך וכמו שהציעו כאן חתוך את הכאבל מתח בערך כ-15 ס"מ חבר אותו לסטלבנד ודחוף אותו בלחץ מבחוץ כלפי פנים, לי זה עבד בכל אופן בהתקנה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...