Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4956 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים,

היום החלפתי אלטרנטור ברכב שלי עקב טעינה לא תקינה(מיצובישי סופר לנסר 1997 אוטומט), אחרי שיצאתי מהמוסך הטעינה הסתדרה המנורה של המצבר כבתה אבל פתאום התחילה תקלה שהרכב לא שומר על הטורים זה מתבטא בזה שהוא רועד מאוד בהילוך וגם בניוטרל . וגם אם אני מתחיל בנסיעה ולוחץ בפתאומיות ברקס הרכב נכבה.

ועוד משהו קטן פתאום גם נעלם לי השעון ברכב.

מה יכולה להיות הסיבה?

איך זה קשור להחלפת אלטרנטור?

תודה רבה מראש לכולם

פורסם

בגלל ניתוק המצבר והתקנת האלטרנטור החדש המצערת ( הטורים ) ברחה מאיפוס .

צריך ללמד את המנוע את מצבי העבודה , מנתקים שוב מצבר ומחברים מצבר חזרה - מניעים ללא נגיעה בדוושת הגז

ראה הוראות -

ביצוע איפוס למצערת הגז , כאשר הרכב חם בטמפרטורת עבודה רגילה .

הוצא מפתח ממתג ההנעה , נתק את המצבר ל 5 דקות , ( נתק כבל (-) )

חבר את המצבר , פתח מתג הנעה ,למצב שני ידלקו אורות לוח שעונים , אחרי כ 10 שניות הנע את המנוע ב P .

לא ללחוץ על דוושת הגז בשום מצב , גם בשלבים הבאים .

ב P - תן למנוע ליצב לבד סיבובי סרק כ 30 שניות , הפעל גם אורות ומזגן לעוד כ 20 שניות .

העבר ל N - רגל על הבלם , ותן למצערת לייצב סיבובים שוב כ 20 שניות .

העבר ל R , רגל על הבלם , שוב ל כ 20 שניות .

העבר ל D , רגל על הבלם , ל 20 שניות , ובדוק אם סיבובי הסרק עומדים על כ 750-800 סל"ד .

בצע נסיעה קצרה ובדוק אם ה סל"ד יציב

מצורף דיון קודם בנושא -

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=369414&highlight=%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...