Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בתהליכי חיפוש רכב.

היום שוחחתי עם שני בעלי רכבים נחמדים ואני מקווה מחר ללכת לראות את הרכבים.

הראשון - יונדאי I10 אוט', מנוע 1250, שנת 2009, יד שנייה. הבעלים הנוכחי (זוג צעיר) קנה את הרכב

מאלבר, אצלם היה בהשכרה כשנה. האוטו אצלו שנתיים, טופל בהילוך השישי בראשון לציון. 60,000 ק"מ,

נראה מעולה חיצונית. מבקש 44,000 ש"ח, וגמיש פלוס מינוס 2000 ש"ח.

השני- דיהטסו סיריון, אוטו', שנת 2008, יד ראשונה. 80,000 ק"מ. האוטו נרכש חדש מהחברה, והיה אצלו עד

כה. הוא מתריע בטלפון שיש שריטות על הפגושים ועל הדלתות משפשופים בחניות וכו', האוטו לא עבר תאונות.

מצב מכני לטענתו מעולה, והוא מוכן להתגמש קצת "אם אני רציני".

אז זו הדילמה שלי. אלו בדיוק שני הרכבים שאני מחפש. הסיריון נותנת לי רושם כרכב קצת יותר חזק ובעל מוניטין

יפה, גם כאן בפורום. מצד שני, ה I10 חדשה יותר, עד כה יש עליה ביקורות לא רעות כרכב עירוני ולגיחות קצרות לירושלים,

שמורה מבחינה חיצונית וק"מ נמוך, אך מגיעה מהשכרה.

אשמח לעצתכם (חשוב לציין שעוד לא ראיתי הרכבים). השאיפה היא לראות ל]פחות אחד מהם מחר ובמידה שהכול בסדר לקחת לבדיקה ביום ראשון וטפו טפו לנהוג עליו כבר בשבוע הבא.

פורסם

היום ראינו את שני הרכבים. התרשמנו - שניהם במצב מכני נעולה, הינודאי שמורה יותר מבחינה חיצונית.

אשמח לחוות דעת.

פורסם

סיריון.

היונדאי קטנה מידי בשביל להיקרא אוטו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

כשיונדאי I10 תהיה אופנים אז היא לא תיקרא אוטו,לכול אחד צרכים לרכב משלו.

מבחינת מחיר,44K זה גם המשקולל לפי יד 2,אני מציע לראות ביד 2 רכבים דומים כדי לראות מה מחיר השוק שלהם.

אבל הייתי לוקח את הסריון,בשנת 2009 היונדאי הגיע עם מנוע חלש יותר מאשר במתיחת פנים ב 2011.

דבר נוסף הרכב הוא פרטי ויד 1.

אם הרכב חיצונית הרכב ממש לא משהו אפשר לחפש עוד רכבים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הסיריון תהיה בחירה טובה יותר באופן כללי לאו דווקא לגבי הרכב הזה.

גש לראות את הרכב וקח בחשבון, שכל דבר קוסמטי/מכאני (כל עוד הפגיעה אינה בשילדת הרכב) ניתן לתיקון (גם חלילה מנוע או גיר) במחיר שעליו מוסכם בין הצדדים למו"מ.אם מדובר רק בשפשופים קלים,ללא צורך בפחחות,יהיו מספיק פחחים שיהיו מוכנים לעשות את העבודה במחיר שפוי-שוב תלוי מה צריך לתקן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...