Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבעייה האמיתית פה היא שילד מרגיש בנוח להתגרות כך בחייל. ושכשהוא רואה שהחייל לא מסובב את הלחי ובורח כמו ילדה קטנה אז מגיח חבר נוסף שלו מאחורה עם אגרופן.

אם הייתה הרתעה כראוי המצב לא היה מגיע בכלל לזה והוא אפילו לא היה נוצר

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
  • תגובות 127
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

המחאה היא אכן על התופעה ולא על ההדחה, כי הרבה מהמוחים מבינים שהוא הודח בגלל שזרק אבן על המפקד שלו,

והוא גם הודה בזה. הצבא אכן הפך רופס וזה מרתיח לראות את זה. בתקופתי, שזה בתחילת שנות התשעים, אם פלסטיני

היה דוחף חייל, היו מפרקים לו את הצורה. אני לא אומר שזה בסדר, אבל גם ההוראות המפגרות לחיילים לא להגיב על כלום

פשוט מתסכלות את החיילים, ומצד שני מעודדות את הפלסטינים, שגם ככה אלופים בלביים תקריות כאלה.

פורסם

התארגנות מגניבה,60000 לייקים ביממה (בכלל כל פוסט מקבל מעל 6000 שיתופים)

רק מראה כשאנחנו רוצים,אפשר להתגייס ולהתאגד ולעשות כל דבר.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
הבעייה האמיתית פה היא שילד מרגיש בנוח להתגרות כך בחייל. ושכשהוא רואה שהחייל לא מסובב את הלחי ובורח כמו ילדה קטנה אז מגיח חבר נוסף שלו מאחורה עם אגרופן.

דווקא נראה שהפוך, החבר מגיע עם אגרופן "לנקום" על זה שהחייל דחף את החבר שלו, ומופתע מאוד כשהחייל (שלא רואה אותו) דורך את הנשק ואז הוא מקפץ לו בעליזות כאילו לא חשב לתת כמה אגרופים בחייל מאחורה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

ליאור, למה הפוך? אתה אומר בדיוק את מה שאני אמרתי

או לפחות מה שהתכוונתי להגיד:

מתגרים בחייל ומצפים שהוא לא יגיב, בגלל זה הילד שם לבד מול החייל והמצלמות.

רואים שהחייל לא מבליג ואפילו דוחף חזרה ומייד מגיע עוד ילד לתפארת פלסטין עם אגרופן וכוונות חיוביות.

המקרה נגמר בצורה אידיאלית (בלי פצוע אחד אפילו, לא החייל ולא ילד ערבי) רק בגלל שהחייל היה אסרטיבי ותקיף בדיוק במידה הנכונה.

אם לא היה דורך הייתה מתפתח שם משהו נורא לדעתי.

אם היה עושה משהו מעבר לדריכה הרי שהפעיל כח מוגזם (עובדה, הדריכה של הנשק הספיקה בשביל להשיג שליטה במקרה)

דרך אגב, אני במקומו לא הייתי מרגיש שדריכה בלבד הייתה מצילה אותי. הייתי גם משחרר איזו קת (בשום פנים ואופן לא יורה, זו סיטואציה שברור שלא מסכנת חיים).

בגלל זה אני מסיר בפניו את הכובע, הוא השיג שליטה ללא נזק בכלל ולדעתי השתמש בדיוק במידת התקיפות הדרושה מבלי לגרום נזק / עבירה על הנחייה צה"לית כלשהי בנוגע להיתקלות עם האוכלוסייה המקומית

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

אנחנו מסכימים על הכל חוץ מאשר על הגורם לכך שהחבר מגיע עם האגרופן :)

הפוך כי החבר לא מגיע בגלל שהחייל "לא בורח כמו ילדה קטנה", הוא מגיע דווקא בגלל שהחייל דחף בחזרה.

כלומר החבר לא חשב "הנה חייל פראייר שאפשר לפרק עם האגרופן, החבר שלי דוחף אותו והוא לא עושה כלום", אלא הוא חשב "החייל הזה דוחף את החבר שלי בחזרה! אני חייב להתערב", מגיע להתערב, החייל דורך את הנשק כנראה בכלל בלי לראות את החבר מגיע מאחורה, החבר מתחיל להתבלבל "עכשיו זה לא זמן טוב להראות לו את האגרופן שלי, אני עף מפה". ומדלג לו בעליצות הצידה.

אגב אני חושב שמי שמגיע מאחורי חייל עם אגרופן, לא היה צריך לקבל קת אלא סתרשף לפנים, במסגרת החיכוך המתמיד עם הפלשתינים זה אחד האקטים הכי תוקפניים שיכולים להיות.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

קראתי שוב את התגובה שלי, הניסוח שלי באמת לקוי. התכוונתי להגיד בדיוק את מה שאתה אומר.

אם החייל אכן היה שותק ולא מגיב אז החבר לא היה צריך להגיע וממשיך במה שהוא לא עשה שם בצד.

מניתוח שפת הגוף התוקפנית שלו והעובדה שהוא חמוש באגרופן, נשאר לי רק להניח שהוא רק חילק שם ארטיקים לילדים קטנים ביום החם הזה. (שגם הם בתורם בוודאי היו שם רק לצרכי התנדבות קהילתית).

החבר הגיע לעזרת החבר בגלל שאותו חייל "העז" ברוב חוצפתו לא להישאר אדיש להתגרות מכוונת כלפיו.

אני מסכים איתך במאת האחוזים מההתחלה, אך לא מסוגל שלא להרחיב כל פעם. זה נושא ממש ממש רגיש אצלי והסיטואציות האלה מרתיחות אותי מבפנים בכל פעם מחדש

פורסם

בהחלט סיטואציה מרתיחה.

אני גם בספק שאם החייל היה מפרש את הבחור שמגיע מאחוריו עם אגרופן לחומרא ונותן לו קת / סתרשף בפנים, אחרי שדרך את הנשק, היו עושים לו משהו, במיוחד כשבוידאו רואים מצוין איך זה בהחלט אקט אגרסיבי של הבחור עם האגרופן.

מה גם שכשהוא מגיע מאחורה ואף אחד לא מפריע לו הוא יכול לתת לחייל מכה באחורי הראש ולעלף אותו.

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

רוב הצילומים שאנחנו נחשפים בתקשורת מצולמים כדי להציג "תוקף" ו"מותקף" לצערנו רוב הסרטונים מצולמים בידי גורמים אנטי ישראלים

אולי צריך להגביר את השימוש במצלמות קסדה על חיילים שמשרתים באיזורים כאלו של חיכוך מתמיד

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

הבעיה היחידה שיש לי עם הסרטון הזה- בצבע מתוקן שנותן אמון וגיבוי ללוחמים שלו אותו בחור עם אגרופן צריך לסיים את האירוע עם כדור ברגל, זה גם עומד בקריטריונים של שימוש מידתי בכח, הרי ברור לכל שאותו חמוד(י) עם האגרופן לא שם אותו על היד כחלק מפעילות לקידום תהליך השלום ועצם הנסיון להתגנב מאחורי החייל מעידה על כך שכנראה היתה כוונה לעשות בו שימוש, אחלה צידוק לנעוץ לו 5.56 ברגל, בצבא חזק שנותן גיבוי לחייליו.

אותו חמוד(י) שהיה חוטף פעם אחת כדור ברגל היה חושב הרבה לפני ששוב היה מוציא את האף שלו מהבית במטרה להתגרות בחייל שלא לומר להתעמת איתו פיזית.

הבעיה היא שישראל אינה מדינה מתוקנת שמנוהלת על ידי אנשים שלא רק שאינם מתאימים לכסא שלהם אלא הם אף כל כך חרדים לאבד אותו או חלילה לאבד את האפשרות לעבור בעתיד לכסא מרווח ונוח יותר ש"בשם הכיסא" הם יבגדו בכל העקרונות שלהם וימכרו את אמא שלהם לשטן, העיקר שהכיסא המשודרג יגיע ומעל הכל- שהעולם כולו כולל הנבלה שבראשו (אוסמה) ינידו ראשם בנחת, ושייזדיינו תושבי ישראל.

זה גורם לאותם מנהלים לקבל הרבה החלטות הזויות עד שערורייתיות- אדם עם מגפון הופך להיות שר בטחון, אדם עם כנפיים הופך להיות רמטכ"ל, לוחמים שמנסים להשתלט על ספינה עויינת באמצעות רובי צבע, לוחמים חמושים מכף רגל ועד ראש שבורחים מילד בן 10 שזורק אבן, חייל שעובר תיחקור כי פעל בניגוד לנהלים כשאיים בנשק על נערים שהתגרו בו.

בושה!

אם אדון רמטכ"ל בני גנץ לא היה דואג לקריירה הפוליטית שלו ביום שאחרי צה"ל- כנראה שהוא בעצמו היה מצטלם עם שלט "גם אני עם דוד הנחלאוי", עם או בלי פנים מוסתרות, אבל אותו חשש שהכסא הנכסף הבא לא יגיע מוציא ממנהיגנו, אלא הפוליטים ואלה הצבאיים, רק דברים רעים, הם שוכחים מהיכן הגיעו ואיפה גדלו.

גרוע מכך- 100K+ חיילים שמביעים תמיכה בדוד הנחלאוי מעידים על חוסר אמון של החייל הפשוט בשדרת הפיקוד שמעליו וכאן הבעיה האמיתית חברים:

לוחם שלא בטוח שיש לו "גב"- לא נלחם!

לוחם שאין לו גב בורח מילד בן 10 שזורק עליו אבן, לוחם שיש לו גב פותח בספרינט עד לילד ומדביק לו סטירה שגם כשהילד יגיע לגיל 20 הוא יזכור שהלחי עדיין כואבת.

ואל תבלבלו לי את המוח שאותה סטירה "תוביל את הילד למסלול של אלימות ושנאה לישראל", הרי הוא זרק את אותה אבן כי השנאה כבר קיימת, זה מה שהוא ינק מגיל אפס.

בסטירה הראשונה שהוא יקבל מחייל יכאב לו אבל הוא יחשוב שזה היה מקרי, במצלצלת הבאה שיקבל הוא יתחיל להבין שאולי עדיף להשאר בבית מאשר לצאת החוצה ולקבל את "מצלצלת 3".

אני פשוט רותח מעצבים לראות את הסירטונים האלה כי זה מזכיר לי יותר מדי נשכחות על נהלי פתיחה באש הזויים שהורידו לנו בשירות הצבאי, או שמגדלים לוחמים ומאמנים אותם כדי שיוכלו לתת מענה אמיתי בעת אירוע ולא מענה הסברתי ויחסכו מהם את בילבולי הביצים של הפוליטיקאים או שיחסכו ללוחמים את בזבוז השנים בצבא על תקן דחליל עם רובה ושיגידו לנבלה האמריקאית שישלח לפה את החיילים ה"מוסריים" שלו שהם יהיו דחלילים עם רובה ושיהיו מוסריים כמה שבא להם.

עד שזה לא קורה, מוטב היה שבעלי תפקידים בארץ יקחו תפקידים שמתאימים לכישורים ולידע שלהם ויתנו את הגיבוי הראוי לכפופים אליהם או לפקודים שלהם.

מאחר וכולנו יודעים שזה לא הולך לקרות כל שנותר לי לקוות זה שבעלי התפקידים הבודדים שנותר בהם עוד מעט יושר- שיקומו ויתנו גיבוי לצה"ל שהוא עמוד השדרה של מדינת ישראל.

ומאחר ולכל האירועים ההזויים האלה יש קשר הדוק ליחסי ישראל-ארה"ב אסיים בברכה למר ברק אובמה:

מאחל לו שפוטין ימשיך לנקנק אותו ולהוציא אותו סמרטוט מול כל העולם, כל פעם מחדש ורצוי בתדירות גבוהה.

התארגנות מגניבה,60000 לייקים ביממה (בכלל כל פוסט מקבל מעל 6000 שיתופים)

רק מראה כשאנחנו רוצים,אפשר להתגייס ולהתאגד ולעשות כל דבר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני חושב שכל אויב שמאיים\זורק אבנים\כל דבר תוקפני אחר - צריך במקום לקבל כדור ברגל, אם הוא מהווה סיכון גדול יותר אז גם בראש.

ושיצלמו. העולם ישנא אותנו לא משנה מה.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם (נערך)

נהלי הפתיחה באש הם סבירים, מה שלא סביר זה ההתייחסות המשטרתית אזרחית, וההתייחסות המשפטית אזרחית,

כלפי חייל צה''ל שפעל בהתאם לנהלי הפתיחה באש, ההתייחסות הנ''ל היא לא סבירה.

הבעיה המרכזית בהתייחסות הלקויה הזאת, היא שהנהלים של צה''ל לגבי פתיחה באש אינם מבחינים בין אויב ''חף מפשע'' לבין אוייב ''שאינו חף מפשע".

ערבי שמסכן חיי חייל צה''ל, צריך להיות מטופל בהתאם לנהלים של פתיחה באש, אפילו אם מישהו חושב שמדובר בערבי ''חף מפשע''.

הסיבה היא פשוטה, כל ערבי שמסכן חיי חייל צה''ל, אותו ערבי איננו ''חף מפשע''. נקודה.

ערבי שזורק אבנים/בלוקים/סלעים על חייל צה''ל, אותו ערבי מסכן את חיי החייל, ולכן אותו ערבי איננו ''חף מפשע'', וחלים עליו באופן אוטומטי הנהלים של פתיחה באש. אלו היו הנורמות של צה''ל מאז ומעולם.

ולכן, זה בלתי סביר בעליל, שהמשטרה האזרחית והשופטים בבתי המשפט האזרחיים, מתייחסים לחייל צה''ל שפגע בערבי זורק אבנים,

כאילו אותו חייל צה''ל הוא ''פושע''?!..

הרמטכ''ל, במסיבות עיתונאים, יכול לדבר באופן ''דיפלומטי...''. החייל בשטח, חייב להגיב לפי נהלי פתיחה באש.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מעניין איך סיטואציה כזו תסתיים ביום שבו אוקראיני תושב קרים, שלא "הצביע" בעד הסיפוח לפוטינלד, יתגרה בחייל רוסי שמוצב שם.

הגיבוי שפוטין נותן לחייליו מעורר קנאה (גם אם המעשים שלו לא תמיד כשרים), בכלל, הביצים הגדולות שהוא מניח בהפגנתיות על השולחן העולמי, מראה לכולם מי הבוס.

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

משהו יפה שכתב הקומיקאי/פעיל חברתי/מה שזה לא יהיה,

גדי וילצ'רסקי:

גדי לשבת: "שתדע כל אם עבריה"

"וואלאק אתם הנחלאווים... חבורה של קוקסינלים אתם, באמא שלי..." סינן לעברי המגבניק ששכב לידי על הגבעה תוך כדי שהוא מפרק עוד מחסנית, "מה אתה מבקש א' בקשר?! יורים עליך!" הוא המשיך לנזוף בי בלעג, תוך כדי שהוא שולח צרורות ארוכים אל עבר הגבעה הקרובה, ממנה הושלכו לעברינו סלעים ובקת"בים.

זה בעיקר מה שאני זוכר מהשירות הצבאי שלי בשטחים - חוסר אונים מוחלט: הערבים יורקים עליך, זורקים עליך סלעים וצוחקים לך בפנים; בינתיים איזה קצין צועק עליך בקשר שלא תעז לפתוח באש, תוך כדי שמתעופף לכיוונך בלוק של איטונג, וכאילו כל זה לא מספיק - הצדיקים מ"ארגוני זכויות האדם" מדביקים לך מצלמות לפרצוף, מתים לתפוס אותך נגרר לפרובוקציה ועושה להם את היצירה שתשכנע את כל העולם שצה"ל הוא צבא נאצי.

לעולם לא אשכח את היום האחרון שלי ביריחו, שהיה גם היום האחרון שלי בסדיר: לא אשכח את הקצין שעמד על הגבעה מאחוריי, עומד וצורח בקשר שאנחנו בסכנת חיים מיידית, מתחנן לאישור לעבור מאלפ"א לאש חיה. לא אשכח את השריקה של הכדור שנכנס לו בצד אחד של הגרון ויצא מהצד השני. לא אשכח את הסמב"צית צורחת בקשר שיש לנו פצוע ושיעיפו אלינו כבר מסוק חילוץ. ובעיקר לא אשכח אותה מחזל"שת בבכי ובצעקות את המסוק, כי כבר אין את מי לפנות...

הרבה אנשים אמרו לי השבוע "גדי בחייאת גדי, דוד הנחלאווי הודח בלי קשר לתקרית הזאת בכלל". חברים, הסיפור האישי של דוד בכלל לא רלוונטי יותר, אלא הדיון שהוא העלה: העיקר בפרשה הזאת הוא גל ההזדהות חסר התקדים, שמצביע על המצוקה העצומה של לוחמי צה"ל.

הצבא שולח אותנו בגיל 18 לשבור את הראש עם אוכלוסיה אזרחית עוינת וכובל את ידינו עם הוראות פתיחה באש כאלה מגוחכות, שגורמות לתמונות המתסכלות האלה של חיילי צה"ל חוטפים בלוקים וסלעים ולא יכולים להגיב...

הצבא הזה, ששולח אותנו לתופת הזאת, לסכנה הזאת, לסיטואציות הבלתי אפשריות האלה, יומיים אחרי שסיימנו י"ב, זהו אותו צבא שמפנה היום את הגב ללוחמיו ובמקום לטפל בהם – משתיק אותם ומשליך את הזועקים לכלא.

איפה המדינה ואיפה החזון, איפה המדינה ואיפה הבטון

• תוכן חדש...