Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה אני צריך לדעת לפני שאני ניגש לבנק לצורך נטילת הלוואה לצורך הבנייה ?

אני כרגע בשלב של אוטוטו התחלת הוצאת אישורי הבנייה .

לפי מה מחשב הבנק את הסכום אותו אני יכול להלוות ?

הפרוייקט מוערך בכ 300 אל"ש ולי יש כ 50 אל"ש נזילים.

לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני מעוניין בתקופת החזר של 10 שנים .

הבנייה המתוכננת תכלול שני מפלסים כאשר המפלס העליון ישמש כיח' דיור סביב

ה 30 מ"ר בנוי .

תודה בינתיים.

עריכה :

בשרשור הקודם שלי דיברתי על בנייה קלה - ירד מהפרק .

Gn'f'R

פורסם

תחום ההלוואות לנדל"ן פחות מוכר לי ולכן אני מציע לך לקחת בעירבון מוגבל את כל מה שאני כותב מנקודה זו ואילך:

אני מניח שהבנק יבקש ממך בטחונות כלשהם כנגד ההלוואה. אם יש לך או לרעייתך קרן השתלמות או קופ"ג, אפשר לשעבד אותן כנגד ההלוואה. אם על הנכס עדיין יש משכנתא וההרחבה תשביח את ערכו, יתכן שיהיה אפשר לשעבד את ההפרש הזה במקום בטחונות אחרים.

בכל אופן, הלוואה לתקופה כזאת כנראה תהיה רק צמודה. מהו סכום ההחזר החודשי שחשבת עליו?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בכל אופן, הלוואה לתקופה כזאת כנראה תהיה רק צמודה. מהו סכום ההחזר החודשי שחשבת עליו?

יש קרן השתלמות שתפתח ב 2015 ,

יש משכנתא קיימת (250 אל"ש יתרה)

אני יודע שאני יכול לעמוד בהחזר של 2500 ש"ח (מבלי להסתמך על דמי השכירות מהיחידה)

רציתי להמנע מלמשכן את הנכס (אם זה אפשרי בכלל).

Gn'f'R

פורסם

את התנאים המדוייקים תוכל לברר רק בבנק, ורצוי לעשות בירור בכמה בנקים.

ובכל זאת, מתוך נסיוני הדל: אתה חייב למשכן משהו. אני, למשל, שעבדתי נירות ערך (נזילים) לצורך הלואת גישור לרכישת רכב, דרשו ממני לשעבד סכום כפול מסכום ההלואה. לכן, אם בכונתך ללוות 300,000 שח צפה לדרישה לשעבד לפחות 500,000 ש"ח. כמובן שנירות ערך ממושכנים אינם ניתנים למסחר, וכך גם קרן ההשתלמות - אם תמשכן אותה לא תוכל לפדות אותה.

בסכומים שעליהם אתה מדבר אדם מן הישוב יאלץ למשכן את ביתו, וגם זאת בתנאי שערך הבית (לפני השיפוץ) מספיק גבוה. יהיה עליך להביא שמאי שיעריך אותו עבור הבנק, והשמאים שעובדים עם הבמנקים נוטים להערכות נמוכות, כנראה לאחר שהיו מקרים בהם הערכות היו ריאליות ומעלה והבנק נפגע.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בהיכרותי את מדינת הבירוקרטיה הנפלאה שלנו, אם אתה אוטוטו בשלב התחלת הוצאת אישורים, יש לך עוד כמה שנים טובות לחסוך או לתכנן את מקור המימון של הבניה.

אני מחכה כבר מעל שבע שנים להיתר בניה שאמור להיות מוכן עוד שבועיים. הבעיה היא שלא ברור שבועיים ממתי..

לשאלתך, הלוואות כנגד ערבון (למשל משכנתא) הן תמיד עם ריבית יותר זולה מהלוואות ללא ערבון, כי אז הבנק או המלווה לוקח על עצמו סיכון יותר גדול.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

עמוס - זה תלוי ברשות המקומית, אצלנו זה לא יותר משנה.בדוק.

אלעד - סתם חשבתי כי כעבר לקחתי בעבר סכומים גדולים ) כמחצית מהסכום המדובר כאן) ללא בטחונות.

נשלח מהמכשיר הטיפש, מתנצל על שגיאות.

Gn'f'R

• תוכן חדש...