Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש למישהו המלצה לגבי מתקן לתא המטען שאפשר לקנות או לעשות לבד שניתן לאחסן בו חפצים שונים כמו בקבוקים וכו'. אני מתכוון למתקן שיתפוס יחסית מעט מקום ושיהיה מחובר למשהו, כך שלא יזוז במהלך נסיעה והחפצים שבו לא יתפזרו בכל תא המטען?

פורסם

אם אני לא טועה, בפיז'ו 206 יש רשת נמתחת בתא המטען שבה אתה יכול לאחסן דברים, היא מקובעת בתא המטען וכך מונעת מדברים לזוז. אולי תוכל להשיג רשת כזו או משהו דומה ולעגן אותה איכשהו בתא המטען.

פורסם

אצלי יש ארגז פלסטיק קטן, שהדבקתי לו בתחתית שני פסים של סקוץ' (הצד הדוקרני).

הוא תופס חזק מאד בכוח צידי - בלתי אפשר להזיז אותו, ומצד שני במשיכה למעלה הוא מתנתק די בקלות.

כנ"ל אגב לגבי פח אשפה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אצלי יש ארגז תנובה ירוק מהסופר.

לפני שבועיים עברתי הדרכת נהיגה בנס הרים, לקחתי סיבובים ופניות, גם ביום יום אני לוקח סיבובים ועיקולים מהר כשאפשר, והארגז כמעט לא זז.

גם אם הוא זז- התכולה שבו לא מתפזרת.

מומלץ בחום.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
אצלי יש ארגז תנובה ירוק מהסופר.

לפני שבועיים עברתי הדרכת נהיגה בנס הרים, לקחתי סיבובים ופניות, גם ביום יום אני לוקח סיבובים ועיקולים מהר כשאפשר, והארגז כמעט לא זז.

גם אם הוא זז- התכולה שבו לא מתפזרת.

מומלץ בחום.

אבל עם מה ולאן הוא מחובר בתא המטען? בלי חיבור הוא בסוף יתחיל לזוז.

פורסם
אבל עם מה ולאן הוא מחובר בתא המטען? בלי חיבור הוא בסוף יתחיל לזוז.

לא מחובר עם כלום.

נח לו על השטיח וכמעט ולא זז

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אצלי שום דבר לא הצליח להחזיק בסיבובים, רק כששמתי את הסקוץ' זה הסתדר.

מומלץ בחום.

טיפ קטן - הסקוצ'ים הרגילים באים עם שכבה דביקה. הדבק הזה לא מספיק חזק ובחום של הרכב הוא נמס.

הבעיה שגם אם שמים עליו דבק חזק זה לא עוזר, כי הוא לא מאפשר לדבק להגיע לסקוץ' עצמו.

הפתרון הוא להשתמש בסקוץ' לתפירה, שמגיע בלי דבק. אני קיבלתי בחינם במתפרה מקומית, מאמין שאפשר

להשיג בחנויות של בדים ודברי תפירה.

השתמשתי בדבק E6000 (להשיג בחנויות של דברי אמנות), חזק מאד ועמיד בחום של הרכב.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...