Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם, שמתי לב לאחרונה שמגיע רעש מוזר ומאוד מאוד מעצבן מכיוון תא הכפפות.

הרעש מתחיל אך ורק שאני מגיע לאיזור ה2700 - 3000 סל"ד. פתחתי את תא הכפפות ואין שם משהו שיכול לגרום לרעש הזה, ואין משהו באיזור הזה הנראה לעין שיכול לגרום לרעש הזה.

אפשר לראות בסרטון שאני מוריד את הרגל מהגז הרעש נעלם, אך שאני שוב פעם שם גז הרעש חוזר.

הנה הסרטון:

http://www.youtube.com/watch?v=7UDwfeuolHY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

תודה רבה לעוזרים.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

אני לא מכיר את התופעה אבל אולי אפשר למקד אותה קצת יותר.

נסה בעמידה להגיע לסל"ד המדובר- האם הרעש מופיע?

אם לא, תגביר סל"ד.

אם לא שמעת את הרעש, שלב הילוך ראשון וסע בסל"ד המדובר ואף מעבר.

האם המזגן פועל? (חום או קור)

האם האוורור פועל?

חזור לדווח.

האם תאורת תא כפפות עובדת? אם לא, מתי הפסיקה לעבוד?

פורסם

אני יבדוק בעמידה יותר מאוחר ויחזור לדווח.

הרכב הוא אוטומט דרך אגב.

זה קורה שהמזגן מכובה או דלוק (אם אם השאלה אם המזגן פועל אז כן, גם חימום וגם מזגן פועלים כשורה)

גם האוורור פועל.

תאורת תא כפפות עובדת.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

הכוונה שלי היית האם הרעש מופיע כאשר המזגן פועל או כאשר מכובה או ללא תלות. והאם יש תלות באם זה חום או קור.

אם הרעש תלוי במזגן נסה לבדוק האם הרעש באמת מגיע בעקבות המזגן או האוורור (הדלק רק אוורור).

אם אוטומט אז שלב להילוך נמוך ביותר ובדוק.

כמובן בדוק קודם בעמידה בסל"ד המדובר ואף מעבר.

לגבי תאורת תא כפפות- אם עובד אל תגע ואל תחפש שם שום דבר! (קשה מאוד להרכיב את בית הנורה חזרה וגם זה במידה ונשארו לך כל החלקים אחרי שהם מתפזרים)

פורסם

אוקיי עשיתי כמה בדיקות:

הרעש מתחיל ב2700 סל״ד ואחרי 3000~ מפסיק, הרעש מתקיים בכל הילוך, וגם בעמידה, מזגן דלוק או מכובה אין הבדל.

בקיצור, הרעש הזה תמיד אורב לי 2700 סל״ד לא משנה מה אני עושה. נראה כאילו יש איזה פלסטיק או משהו שרוטט בסל״ד הזה.

יש למישהו מושג?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

פורסם

היי,

קודם כל - "כש" ולא "ש". כשפתחתי, כשהמזגן דולק וכו'...

לעצם העניין - יכול להיות שיש לך איזשהו התקן בדופן של הקונסולה המרכזית, ליד או מתחת לתא הכפפות? משהו שהבריגו שם, שקשור לאזעקה או לדיבורית? יכול להיות שיש התקנה כזו והיא לא מהודקת מספיק, ובמצב כזה נוצר רעש בסל"ד מסוים.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

כנראה באמת איזה פלסטיק בתוך הדשבורד, למרות שלפי הרעש בסרטון נשמע כמו חשמל אבל קשה לי להאמין.

בכל אופן קירקושים זה מעצבן, אני הייתי מתחיל מזעזוע קטן לרכב (באמפר?) ויש סיכוי לא קטן שהקירקוש יעלם (מניסיון).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

תן למישהו לשבת בכסא הנהג ולייצר את הרעש ותנסה להאזין מקרוב יותר

אגב תנסה לשמוע את אותו הרעש גם מאיזור תא המנוע אולי יש משהו שדופק על הקיר אש

ותעדכן

פורסם

מהסרטון קשה לזהות.

יכול להיות המון דברים.

בדקת האם הרעש לא מגיע מתא מנוע? פתח מכסה מנוע ובקש שמשהו יעלה לסל"ד ה"בעייתי".

האם יש לך פילטר חלקיקים למערכת אוורור? האם הוא יושב במקום?

האם יש חיווט שעובר מעל תא הכפפות שזז או שאינו מצופה בחומר ספוגי?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם
אוקיי עשיתי כמה בדיקות:

הרעש מתחיל ב2700 סל״ד ואחרי 3000~ מפסיק, הרעש מתקיים בכל הילוך, וגם בעמידה, מזגן דלוק או מכובה אין הבדל.

בקיצור, הרעש הזה תמיד אורב לי 2700 סל״ד לא משנה מה אני עושה. נראה כאילו יש איזה פלסטיק או משהו שרוטט בסל״ד הזה.

יש למישהו מושג?

לאחר ששללנו הרבה גורמים אפשר לנסות לחפש את הפלסטיק המעצבן הזה שגורם לקרקושים האלו. (זו המסקנה המתבקשת)

תתחיל מבדיקה פשוטה, בקש ממישהו להעלות סל״ד עד שיופיעו קרקושים. אתה בינתיים תנסה ללחוץ על דלת תא כפפות, מתחת לדלת הזו, קונסולה מרכזית וכל מיני מקומות באזור הרעש.

אם הרעש נעלם, משמע אחד הפלסטיקים לא מחוזק טוב.

הצעד הבא הוא באמת לפרק פלסטיקים ולהוציא את הגורם הבעייתי/ לקבוע אותו כך שהרעש ייפסק.

האם אתה יודע איך לפרק פלסטיקים בגולף? ( באזור תא הכפפות)

• תוכן חדש...