Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יפנאוטו (סובארו) נמכרה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גלובס:

http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000803821#fromelement=hp_morearticles

כמובן יפנאוטו - ולא כמו בכותרת - אודה אם תתוקן הטעות המביכה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אין לי מושג מעבר למה שכתוב בעיתון הכתום.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

הודעה שכבר רשמתי בשרשור הקודם:

שחושבים על זה, שאר יצרניות הרכב ממזמן התפתחו, תכננו מנועים חדשים וחסכוניים בלי הבדל בביצועים, פיצ'רים ועוד עם מחיר נמוך מאוד.

איפה סובארו תקועה? עם האימפרזות המיושנות? הB4 שלהם שעם כל הכבוד הרכב הזה פשוט עגלה ולוקחת דלק כאילו אין מחר ועם תג מחיר של לא פחות מ172 אלף שקל?

אני מסתכל על סובארו עכשיו כמו על נוקיה, אפל וסמסונג הוציאו מכשירים חדשים, עם הרבה פיצ'רים ועוד נוקיה תקועה עם הC7 והN8 העגלות שכבר לא מציעות כלום לעומת המתחרים שלה.

עריכה: ושחושבים על זה, אני לא זוכר מתי הייתה הפעם האחרונה שראיתי איזה פרסומת כלשהי של סובארו.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

עדיין לא נמכרה וכמו כן העסקה דורשת את אישור בעלי האג"ח בחברה.

בכל מקרה, מדובר במותג דיי מיושן שהמכוניות שלו לא מביאות בשורה גדולה או חדשנות ולכן, על היבואן החדש יהא לתמכר את המכוניות במחירים אטרקטיביים על מנת לחזור להיות שחקן ראשי בשוק הישראלי

פורסם

בכתבה בדה מרקר, אמרו שסובארו לא היו מרוצים מזאבי תקופה מסויימת, והקשיחו לו תנאי מכירה. יכול להיות שעכשיו נראה ירידות מחירים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
סופר מיני ב 50K ידנית תקפיץ את המכירות. :-P

שתהיה אחת כזאת בתקינה אירופאית לסובארו.

יותר מעניין מה עם האימפרזה החדשה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

רק ירושלמי יכול לקנות את הדבר הזה.

אתם יודעים שהיו דגמים עם אבזור מיוחד רק בסוכנות של ברזילי?

פורסם

עכשיו, עם מותה של הסיריון - אולי זה הזמן להחזיר את הסובארו ג'אסטי כלהיט ליסינג היסטרי.

justy.jpg

אולי אפילו כרכב מיושן עם תג מחיר סופר אטרקטיבי, כזה שיקרוץ לפלח השוק של אלה שרוצים קטן ואוטומטי, שכיום קונים פיקנטו.

פורסם

מה משותף לכולן ?

לאף אחת אין תקינה אירופאית, משמע שלארץ לא יגיעו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...