Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבקש המלצה לרכב לזוג עם ילד בדרך. אין בעיה עם הילוכים ידני. תקציב סביב ה 50 אלף. מעדיף מאוד רכב שנת 2008 ומעלה. אם אפשרי רכב חדש אז אפשר למתוח את התקציב לאזור ה 70 אלף. אין לנו בעיה עם רכבים קטנים. רק שיהיה מקום לעגלה בתא מטען. תודה.

פורסם

היי,

מנסיון של כמעט שלושה חודשים, מומלץ רכב עם תא מטען גדול, ה"אמבטיה" והשלד של העגלה תופסים הרבה מקום.

לפני שאשתי ילדה קניתי B4 ואני מאוד שמח על הקניה הזאת כי תא המטען גדול מספיק להכניס את כל הציוד הנלווה.

שתהיה לידה קלה והמון בהצלחה.

תודה,

עתיר

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

תודה.

בכל זאת, אני לא מבין למה לא לשים את העגלה בתא מטען ואת שאר הדברים במושב האחורי.

ברור שעדיף רכב יותר גדול אבל מן הסתם הוא גם יעלה יותר.

פורסם

אם תתנייד רק עם אישתך והילד/ילדה שבדרך, סופר-מיני עם תא מטען סביר בהחלט תספיק. כך זה במקרה שלי (גרנדה פונטו). אחרת צריך רכב יותר גדול.

פורסם

שלום itay25783,

אם בעבור רכב חדש וידני תוכלו להגדיל את התקציב אז בהחלט יש רכבים שיוכלו להתאים לדרישות שהצבתם. קיה ריו ידנית, למשל, נמכרת כיום במחירים אטרקטיביים הן אצל היבואן והן בחברות הליסינג. יש לה תא מטען גדול מאוד, מושב אחורי מרווח, צריכת דלק נמוכה ורמת בטיחות גבוהה. גם יונדאי i20 הגיעה לאחרונה עם אופציה לגיר ידני וגם היא יכולה להתאים מאוד לכם, הן מבחינת מחירה והן מבחינת השימושיות. תא המטען מעט קטן משל קיה ריו אך עדיין גדול מספיק והמחיר שלה מעט נמוך יותר.

מבין המשומשות, בסכום של כ-50 אלף ₪ תוכלו למצוא מגוון רחב מאוד של מכוניות משפחתיות ממודל 2008-9 שסיימו עסקאות ליסינג תפעולי ארוכות. יש המון אפשרויות טובות אך על קצה המזלג אוכל לציין את פורד פוקוס הגדולה והמרווחת או ניסאן טידה החסכונית.

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

פורסם

לא הייתי ממליץ על סופר מיני.

היתה לנו פיאט פונטו עם תא מטען מרווח יחסית לסופר מיני והרגשנו לא הכי נח עם זה.

החלפנו לרנו מגאן.

בטיחותית, נוחה מרווחת ותשאיר את פותח השרשור עם עודף.

לגבי אמינות - יש אחריות 3 שנים על מנוע וגיר ושנה על כלל הרכב.

אני מציע - נסיעת מבחן ואז פותח השרשור יראה כיצד האופציות מצטמצמות.

הרבה רכב בכלום כסף.

אם מתחשק לפותח השרשור להתפרע, הייתי בודק את רנו פלואנס.

אני שיניתי את דעתי על רנו ומציע להתגבר על המכשול הפסיכולוגי ולגלות עולם אחר.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם

אם תתחיל להעמיס את הדברים במושב האחורי...... מה תעשה עם קניות ומה תעשה עם ילד הבא ואם צריך להקפיץ מטפלת?

מומלץ מאוד לקחת בחשבון גודל תא מטען, אפשרות לבטל כרית אויר במושב הקידמי (או במושב בו אתה מתכוון להסיע את הילד), לבדוק נוחות פתיחת הדלתות ומרווח במושב האחורי (אתה צריך להכנס לשם לקשור ילד שלא תמיד רוצה להיות קשור בכסא בטיחות שלו).

היתה לי אוואו קטנה וחמודה (5 דלתות) שמיד החלפתי לשברולט אופטרה - בגלל הדברים שכתבתי.

עכשיו בתהליך החלפה לרכב מנהלים (אבל זה סיפור אחר)

• תוכן חדש...