Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4955 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
טוב אין הרבה מה להגיד מחיר פשוט בריצפה אפילו במוסך כללי עם חלקים חליפיים המחיר לא היה יותר זול. לי זה לא היה נשמע הגיוני בהתחלה. לפי המקטים שמתחילים באותיות fe אכן מדובר בחלקים מקוריים של פורד. מחירי החלקים הם מחירי הפסד המוסך קונה אותם מדלק מוטורס ב25 אחוז פחות אם אני לא טועה אבל בנוסף הוא מקבל בונוסים ככה שזה לא ממש הפסד. אתה עובד במוסך?

לאת אני עובד חברת תוכנה.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא, אני עובד חברת תוכנה.

צריך לעשות בדק שוק לפני שיוצאים לעבודה כזה.

גם אם אתה תבדוק תראה שתוכל להשיג את אותם תנאים.

פורסם

לא יודע נשמע לי הזוי מאוד המחיר הזה. בגלל שאני בעצמי עובד באחד ממרכזי השירות של מאזדה פורד. ואני לא תמיד מקבל הנחות כאלה על חלקים בדרך כלל אני מקבל אותם במחיר שעולה למוסך.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
אתה לא הבנת, אני התכוונתי לרצועת מנוע של האלטרנטור,משאבת מים וכו. וזה המחיר שלה בפורד פוקוס, משום שזו רצועה מיוחדת אלסטית יותר, ואיתה מגיע קיט כלים ייעודי לרכב הזה כדי להרכיב את הרצועה.

הבורג של הפולי מנוע מגיע יחד עם הקיט טיימינג לא יודע למה חייבו אותך בנוסף בנפרד, וחובה החליפו בכל פתיחה שלו.

וזה המחיר לטיפול טיימינג, מחיר טוב מאוד, מקווה בשבילך שהשתמשו לפחות ברצועת טיימינג איכותית כמו של GATES/DAYCO וכו.

אכן כן...אני לא מבין ברכב....זה באמת הסט המדובר.

לגבי הבורג - הבנצי שהוא מגיע וגם תופסנים במידה וצריך - וכשמעלתי את זה במוסך אז חיפפו אותי ב -"ככה זה אורגינלי בפורד , הם מפרקים את הקיט לחתיכות".

לגבי הרצועה של הטיימינג - נאמר לי שזהמקורי של פורד, שאברר איזה רצועה הותקנה?

פורסם

אתה רוצה לאכול את כל העוגה ושהיא תשאר שלמה?? :roll: הטיפול הזה, אפשר להגיד במחיר עלות!!! :shock:

מחיר בריצפה. זכית!

כל סוף הוא התחלה חדשה, העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה...

פורסם
אתה רוצה לאכול את כל העוגה ושהיא תשאר שלמה?? :roll: הטיפול הזה, אפשר להגיד במחיר עלות!!! :shock:

מחיר בריצפה. זכית!

מהוא מחיר השוק לטיפול דומה? זה כל מה שרציתי לדעת ועל זה אף אחד לא ענה.

פורסם

לא שמתי לב לתגובה שלך שבה העלת את הפירוט, אכן במורשה החלקים מגיעים נפרד ולא כ"קיט".

ועכשיו ששמתי לב לפירוט אז חסרים לך "כמה" דברים חשובים שלא החליפו לך בזמן הטיפול:

*מזחירי שמן 2 עליונים(קאמשפטים) 1 תחתון(גל ארכובה).

*מותחנים לרצועת טיימינג.

לא להחליף מחזירי שמן נגיד שזה בסדר(זה לא), אז יהיו בעתיד נזילות שמן מהטיימינג.

אבל מותחנים למה לא החליפו?! עכשיו הם בטח לא מרעישים אבל כשיתחילו להרעיש תהיה חייב שוב לפרק טיימינג ולהחליף אותם כי אחרת הם יתפרקו ונזק כבד יגרם למנוע (ברכב הזה שנקרעת רצועה לא רק השסתומים מתעקמים אלא גם הבוכנות נשברות בחלק מהמקרים) בקיצור זה נזק יקר לתיקון.

פורסם

2500-3000 שקל ומעלה. לחלקים מקוריים ועבודה במוסך מורשה יבואן. שמן פילטר שמן עולה לבד באיזור ה500 ועבודה על הטיימינג עולה לבד בערך 600 שקל תוסיף לזה את מחיר החלקים ותכפיל מהמחיר ששילמתה ותצא לך התוצאה.

נ.ב מצטער על כל שגיאות הכתיב והמילים הלא קשורות אני פשוט מהאייפון והוא משנה לפעמים מילים.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם
לא שמתי לב לתגובה שלך שבה העלת את הפירוט, אכן במורשה החלקים מגיעים נפרד ולא כ"קיט".

ועכשיו ששמתי לב לפירוט אז חסרים לך "כמה" דברים חשובים שלא החליפו לך בזמן הטיפול:

*מותחנים לרצועת טיימינג.

יפה. זה רכב עם 48000 קמ שנהג עליו זקן.

נאמר לי שאין צורך להחליף אותם מאחר והם תקינים.

אוקי - ולאחר ההארה? המחיר בסדר? או שדפקו אותי?

פורסם

יותר נכון אתה דפקת אותם :lol: (המחיר טוב מאוד)

אוקיי, אז המותחנים והמחזירי שמן יחיזקו מעמד הרכב לא נסע הרבה, זאת החלפה בגלל זמן ולא בגלל ק"מ.

פורסם

יותר נכון להגיד אתה דפקתה אותם! נאמר לך שהמחיר הוא מחיר בריצפה! אין טעם לחזור ולשאול.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

*מותחנים לרצועת טיימינג.

לא להחליף מחזירי שמן נגיד שזה בסדר(זה לא), אז יהיו בעתיד נזילות שמן מהטיימינג.

אבל מותחנים למה לא החליפו?! עכשיו הם בטח לא מרעישים אבל כשיתחילו להרעיש תהיה חייב שוב לפרק טיימינג ולהחליף אותם כי אחרת הם יתפרקו ונזק כבד יגרם למנוע (ברכב הזה שנקרעת רצועה לא רק השסתומים מתעקמים אלא גם הבוכנות נשברות בחלק מהמקרים) בקיצור זה נזק יקר לתיקון.

אני לא חושב שצריך להחליף מחזירי שמן ומותחנים בהחלפת טיימינג ראשונה ברכב עם 40.000 קילומטרים.

פותח בשירשור - במקום לחזור 10 פעמים על אותה שאלה, אולי תספר לנו, האם כל לקוח שמגיע לאותו מוסך, יוכל לקבל את המחיר הזה?

פורסם
יותר נכון אתה דפקת אותם :lol: (המחיר טוב מאוד)

אוקיי, אז המותחנים והמחזירי שמן יחיזקו מעמד הרכב לא נסע הרבה, זאת החלפה בגלל זמן ולא בגלל ק"מ.

נכון. וגם אני לא ממש נוסע..(אבל דואג לטפל!)

מכרתי רכב שבשבע שנים נסעתי עליו 60000 קמ.

ו...לא התקוונתי לדפוק אותם - אבל אני אחזור אליהם.

• תוכן חדש...