Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלטע זאכען אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4940 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מה א'כפת לך! תתעסק בעיניינך

רזי שלום

לא מכיר אותך (וגם לא בטוח שאני רוצה)

תודה על עצתך שלא ביקשתי, אני משתדל להתעסק בענייני ומה שכתבתי כתבתי כתשובה לשאילה שנשאלה בשרשור לפני כן.

בכל מיקרה אשתדל גם בעתיד להתעסק בענייני ואם מותר לי להמליץ, אפשר לומר דברים בדרך אחרת.

שבוע טוב לך!

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
, אל תנסו לחנך או לתקן מישהו אלא רק את עצמכם ! !

סתם כך, עולה לי המחשבה שזה בדיוק מה שאתה עושה כרגע...... מבלי להביע דיעה לעצם העניין.

לעצם העניין, אם מישהו עובד על החוק ולא מסכן אותי, זו בעייה שלו. ושל המשטרה. אם מישהו עובר באור אדום - זו בעייה שלו, אלא אם גם אני בסביבה, או מישהו אחר שיקר ללבי - ואז אני באמת לא ארגיש נוח. אם אוכל וארגיש שהתוצאה תשפיע משהו, גם אעשה משהו.

אם מישהו נוסע עם רכב אספנות ועובר על החוק - זה לא מסכן אותי, לכן אולי לא איכפת לי, אבל אם אעריך שזה עלול לפגוע בי (בתחביב שלי, בצורה שתיגרם לי פגיעה בתחביב) - אז מערכת השיקולים תהיה אחרת.

פורסם
ממש לא לקחתי אישית,אבל תנסה אתה להיתקע אחרי חיפושית מקרטעת כמה דקות ל8 כשאתה ממש לחוץ להגיע לעבודה:-)

אני מאוד מקווה שמה שרשמת נאמר בצחוק , אחרת אין לך שום כבוד לכל סוג של רכב אספנות. לידיעתך יש רכבי אספנות ובינהם גם חיפושיות שמצבם המכאני והבטיחותי הרבה יותר טוב משל הרבה רכבים חדישים יותר שנוסעים לפנייך בדרך לעבודה ב 5 דקות לשמונה. שבוע טוב

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
רשום גם רשום...

אני מבין שזו עבירה על החוק?

יש כל כך הרבה עברייני תנועה שנוהגים בפרעות ומסכנים חיי אדם מידי יום ביומו ואתה נטפל לרכב אספנות שמוביל דברים. ממש סיכון חיי אדם מה שהוא עושה עוד מעט תגיד לי שאתה רץ עם התמונות למשטרה כי זה ממש סכנה לציבור מה שקורא שם בתמונות. שבוע טוב ומספיק לעשות רע לאחרים במיוחד אם הם לא עושים לך משהו רע.

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
יש כל כך הרבה עברייני תנועה שנוהגים בפרעות ומסכנים חיי אדם מידי יום ביומו ואתה נטפל לרכב אספנות שמוביל דברים. ממש סיכון חיי אדם מה שהוא עושה עוד מעט תגיד לי שאתה רץ עם התמונות למשטרה כי זה ממש סכנה לציבור מה שקורא שם בתמונות. שבוע טוב ומספיק לעשות רע לאחרים במיוחד אם הם לא עושים לך משהו רע.

אבי

כנראה שגם אתה לא הבנת. את מה שכתבתי כתבתי כתגובה לשרשור שלפני.

אם הייתי רוצה "לעשות רע לאחרים" כדבריך, לא הייתי טורח ומוחק את מס' הרישוי של הרכב בכל אחת מהתמונות.

וחוץ מזה, תראה לאן הלך שרשור שבסך הכל רצה בתמימות לשתף אחרים ברכב יפה שנתקלתי בו ברחוב תל אביבי.

זה בהחלט יעמוד למול עיניי בפעם הבא שאראה או אצלם משהו.

:-(

פורסם

YHS,

לא חינכתי ולא נכנסתי לעניינים של אחרים - הבעתי דעה בדיוק כמוך.

אני חושב שהדוגמאות שלך מוגזמות ולא רלוונטיות, אם כי היה מדובר בסכנה בטיחותית היכולה להיגרם לסביבה חד משמעית הייתי עושה הכל ע"מ למגר את התופעה ! - אך כאן לא מדובר בסכנה בטיחותית! וכפי שרשם Avi66 יש רכבי אספנות שמתוחזקים,מטופלים ובטיחותיים הרבה יותר מרכבים מודרניים שסובבים אותך בכבישים ביום-יום.

כפי שרשמתי בהודעתי הקודמת, כדאי לודא שאנחנו עצמנו נוהגים בזיהירות ולא מסכנים אחרים, מאותתים כשצריך, לא "חותכים\מגרזנים" אחרים ולא נכנסים לנתיבים של אחרים (אני בספק..).

לעניין - יכול להיות שהוא עובר על תקנות החוק כבעל רכב בסטטוס המוגדר בחוק - אספנות, אך כלל וכלל לא מסכן בטיחותית את הסביבה ! חלילה אם היה מסכן ! ואני אומר לך את זה כאדם שנפגע אנושות בתאונת דרכים מעבריין אמיתי ללא רישיון נהיגה כלל, בטח שלא היה ביטוח במהירות של 180 קמ"ש התהפך לתוך תחנת אוטובוס בה שהיתי(מי שמכיר יודע ומי שלא מוזמן לקרוא על זה) - זה באמת עבריין, ועל זה צריך לדבר ואת זה צריך למגר ולרדוף.

עריכה: gabyglazer, אתה לא עשית שום דבר רע, אלא שאלת שאלה וכנראה בתמימות, שאנשים לקחו זאת לכיוונים ודעות.

פורסם

Vertigo

כתבת:" אל תנסו לחנך או לתקן מישהו אלא רק את עצמכם ". ניסוח כזה לא נראה לי כ"הבעת דיעה" אלא יותר בלשון של הנחייה. שאם כן, גם אלה שהתייחסת אליהם הביעו את דעתם.

איזה "דוגמאות מוגזמות"? הרחבתי את העניין והבעתי את דעתי היכן אני מתייחס והיכן אני חושב ש"לא רלבנטי". בדיוק את הדוגמאות ה"מוגזמות" זיהיתי כלא חשובות, לדעתי. בשום מקום לא כתבתי שהוא מסכן בזה שהוא נוסע עם רכב אספנות עם מטען. אנא, קרא שנית את דברי.

בוא שנייה ונרחיב - אתן לך דוגמה - -אתמול ראיתי טנדר נוסע עם מטען מאחור. המטען היה מאד כבד וממוקם ממש באחורי הארגז. כל החרטום של הטנדר היה מורם באוויר בצורה בולטת. לא היה לי ספק שההטענה מסוכנת ולנהג אין כמעט היגוי. היה ברור שהוא נוסע שלא כחוק ומסכן אחרים. האם הייתי אמור להתקשר למשטרה?

פורסם

מסקנה :

לא לצאת מהבית חמש דק' לשמונה . .

כולכם נסחפתם, בן אדם מעלה תמונה יפה והפכתם להיות אייל שני . .

בעברית קוראים לזה ''טרנקילה'' .:idea:

אני מכוון תמיד אל הירח - מקסימום אפגע בכוכב . .

[size=6"[color="black:snipersmi :snipersmi ][/color]][/size]

פורסם

לא חסר אלטע זאכן עם רכבים כאלה! והטרנספורטרים משנות ה80 זה בכלל להיט אצלהם!

מישהו יכול להגיד לי למה כל אלטע זאכנים נוסעים רק בטרנספורטרים ישנות?

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

:mm_yeah: :mm_yeah: :mm_yeah:

ליסינג בצער ו-אורי ,

"לא חוקי (שוב אני תמים - אבל אני מעדיף להיות כזה ולא עבריין)" - התשובה נמצאת בגוף הטענה שלך - תדאג להיות אתה בסדר ולא לנסות לתקן\לחנך מישהו אחר ואז אולי יראו את הישראלים באור אחר.

חברים, כנאמר כמה תגובות מעלי, זה ממש מקומם ומעצבן שאתם מתעסקים עם "הדשא של השכן", אם הוא לא בסדר זו לא הבעיה שלכם אלא אך ורק שלו, אל תנסו לחנך או לתקן מישהו אלא רק את עצמכם ! תדאגו אתם להיות בסדר ולנסוע כחוק, להפעיל וינקרים, לא לחתוך ולנסוע ברכבי האספנות שלכם כמו שצריך, אם אתם תשמרו על חוק וסדר כבר עשינו משהו. עד אז כנראה ימשיכו הסטיגמות (הנכונות כנראה) לגבי היותנו ישראלים.

שלא תבינו אותי לא נכון, אני כלל לא מצדיק את האדם הזה, או אחר שנוסע בשעות שלא מיועדות ע"פ חוק ל"רכב אספנות" במדינה.

נ.ב

זה ש"ילשינו" על כאלו לא ימגר\יצמצם כלל וכלל את התופעה ! אלא נהפוך הוא ! זה רק יעצבן את בעלי היכולות לשנות חוקים.

שבת שלום ושבוע טוב לכולם !

eran lanski

חבר מס- 14084

פורסם
רזי שלום

לא מכיר אותך (וגם לא בטוח שאני רוצה)

תודה על עצתך שלא ביקשתי, אני משתדל להתעסק בענייני ומה שכתבתי כתבתי כתשובה לשאילה שנשאלה בשרשור לפני כן.

בכל מיקרה אשתדל גם בעתיד להתעסק בענייני ואם מותר לי להמליץ, אפשר לומר דברים בדרך אחרת.

שבוע טוב לך!

למה אינך רוצה להכיר אותי? עשיתי לך רע?זה עצוב שאנשים לא אוהבים לקבל ביקורת,הייתי סולח לך אם היית אומר לי ,סליחה טעות, או התבלבלתי או אתה צודק וכו,אך במקום זאת עשית מה שלא צריך לעשות(הפסד שלך שאינך רוצה להכיר אותי)

פורסם
אבי

כנראה שגם אתה לא הבנת. את מה שכתבתי כתבתי כתגובה לשרשור שלפני.

אם הייתי רוצה "לעשות רע לאחרים" כדבריך, לא הייתי טורח ומוחק את מס' הרישוי של הרכב בכל אחת מהתמונות.

וחוץ מזה, תראה לאן הלך שרשור שבסך הכל רצה בתמימות לשתף אחרים ברכב יפה שנתקלתי בו ברחוב תל אביבי.

זה בהחלט יעמוד למול עיניי בפעם הבא שאראה או אצלם משהו.

:-(

לא הבנתי אותך ועכשיו לאחר שהבנתי אני לא מתבייש ומבקש את סליחתך.

ד"א הרכב המדובר שייך לחבר שלי והוא לא אלטזאכן מאלה שמסתובבים עם הרמקול בקולי קולות.

שבוע טוב ושוב סליחה .

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
איזה נוסטלגיה.. איפה אתם מצליחים למצוא את הרכבים האלה...

יש לי אחד מהדגם הסגור בחנייה בבית.:-D

רכבים בבעלותי:

רק אספנות וכמה שיותר...

פורסם
לא הבנתי אותך ועכשיו לאחר שהבנתי אני לא מתבייש ומבקש את סליחתך.

ד"א הרכב המדובר שייך לחבר שלי והוא לא אלטזאכן מאלה שמסתובבים עם הרמקול בקולי קולות.

שבוע טוב ושוב סליחה .

אחלה. :ok:

• תוכן חדש...