Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם באמת יש כזה מרחק מהשנה הרביעית אז יכול להיות שזה יהיה מאוד קשה לשכנע אותם לכך אבל אני מתקשה להאמין שעל זה הם יפילו את מכירת הרכב.

שוב - זה עדיין משאיר אותו בעסקה טובה מאוד.

אפרופו זה אחד הרכבים עם תאי האכסון ההזויים ביותר שיצא לי לראות - בדגם המאובזר בכלל.

יש ברצפת המושבים הקדמיים תא אכסון גם לנהג וגם לנוסע שאפשר להכניס בהם חמגשית קטנה

:-D זה קיים גם בדגם הבסיסי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בעקבות ההתייעצות כאן קיבלתי עוד הצעה וכרגע אני צריך לבחור בין שתי הצעות:

מגאן 2 ביזנס, יוני 2009, 52,000 ק"מ, 46,000 ש"ח. לא בוצע עדיין טיימינג.

מגאן 2 ביזנס, יולי 2008, 90,000 ק"מ, 36,000 ש"ח. בוצע טיימינג בטיפול 90,000.

בשני המקרים מדובר בחברות ליסינג גדולות.

בשני המקרים יש אחריות לשנה לכל המכלולים.

בשני המקרים, לפחות על הנייר הרכב ללא בעיות מיוחדות, אבל כמובן שאקח לבדיקה מטעמי.

מה דעתכם?

אודה אם תתייחסו להצעות ולא (או לא רק) למה אני צריך לבקש מהחברות (אני כנראה לא מספיק טוב במו"מ, כדי לקבל גם טיפול טיימינג, גם חיישני רוורס וגם הנחה של עוד 5,000 ש"ח :-().

פורסם

אם הנסועה שלך נמוכה יחסית - קח את ה-2008 הפרש של 10000 ש"ח לא הולך ברגל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
אם הנסועה שלך נמוכה יחסית - קח את ה-2008 הפרש של 10000 ש"ח לא הולך ברגל.

למה רק שנה אחריות? בקרסו מביאים 3 שנים ?

גם אם צריך להוסיף עוד 2000 - 3000 ש"ח, שווה לך!

ממליץ על 2008 לאחר טיפול טיימיניג שממש אבל ממש יקר.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
למה רק שנה אחריות? בקרסו מביאים 3 שנים ?

גם אם צריך להוסיף עוד 2000 - 3000 ש"ח, שווה לך!

ממליץ על 2008 לאחר טיפול טיימיניג שממש אבל ממש יקר.

זה לא בדיוק שלוש שנים - שנה שניה ושלישית זה רק מנוע וגיר.

ועל כל הפעלה של האחריות יש השתתפות עצמית של 290 ש"ח + מע"מ.

פורסם
זה לא בדיוק שלוש שנים - שנה שניה ושלישית זה רק מנוע וגיר.

ועל כל הפעלה של האחריות יש השתתפות עצמית של 290 ש"ח + מע"מ.

נו - לא אמרת כלום....

אתה יודע כמה עולה הרחבת אחריות לרכב שסיים 3 שנים? תבדוק...

תבדוק כמה עולה שיפוץ גיר ברנו (להחליף שסתום לדוגמא).

רק השקט הנפשי מהבחינה הנ"ל שווה את ההשקעה.

אל תשכח - מדובר ברנו והגיר זאת נקודת התורפה. היצרן יודע זאת ולכן מביא לך את האחריות (כמובן שהיא מגולמת במחיר הרכב אבל זה עדיין שווה).

אני יודע שאני נשמע כמו ספונסר אבל אני מנסה לעזור לבחור שהתחיל את השרשור.

רנו - רק בקרסו. כל השאר זה כבר סיפור אחר.

פורסם

rotem182 - על זה נאמר "חכמים הזהרו בדבריכם" - נכון להרגע יש לפותח השרשור הצעות לא רעות מחברות ליסינג גדולות.

הוא לא קיבל הצעה קונקרטית מקרסו - ואתה גם לא מציע לו כזאת.

הוא עלול למצוא את עצמו קירח מכל הצדדים.

אין חובה להיות פולני - אם מישהו מבקש ייעוץ על עסקה סבירה - תציע לו אלטרנטיבה רק אם יש לך משהו קונקרטי לא משהו ערטלאי.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

אני לא מציע הצעה קונקרטית כי אני לא איש מכירות

אני בסך הכל נמצא בסיטואציה שהוא נמצא בה רק שאת ההחלטה שלי קיבלתי בכובד ראש.

הצעתי - שיכנס לאתר של קרסו ויראה שיש שם מגאנים 2008 + 2009 עם קמ מאוד נמוכים קרי 60 אלף קילומטר.

שיבחן את הצעת המחיר שכפי שאני משער תהיה סביב 39000 שח (הערכה!)

אז שיעשה שיעורי בית ויחליט.

פורסם

אני דווקא כן קיבלתי הצעה מקרסו.

את האחריות ל- 3 שנים (שנה מלא ועוד שנתיים מנוע וגיר) הם נותנים רק על דגמי 2009.

כשהייתי לפני מספר ימים אצלם היו רק 3 רכבים שכולם היו מעל 100 אלף ק"מ ועל זה הם רצו 45,000 ש"ח (אז נכון שבמו"מ היו יורדים, אבל כמה?).

בינתיים אני לוקח את המגאן 2008 עם 90 אלף ק"מ ב- 36,000 ש"ח לבדיקה מטעמי ומשם נראה מה יקרה.

פורסם

הקילומטראז' שם אסטרונומי, ולעניות דעתי שווה לשלם עוד 5000 ש"ח ולקבל רכב פחות מכוסח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

לקחתי היום את המגאן 2008 לבדיקה ב"טסט ליין".

שילמתי.

בזמן ההמתנה בתור, עיינתי ברישיון הרכב והסתבר לי שהרכב אמנם "מודל 2008", אבל עלה על הכביש ביולי 2007. החברה שניסתה למכור לי את הרכב טענה בטלפון שמדובר ביולי 2008. בדיוק שנה של הפרש! אחרי שהעמדתי אותם על טעותם הם אמרו שזה "בעיה במחשב".:oops:

כמובן שלא המשכתי בבדיקה. טסט ליין היו ממש בסדר ומיד החזירו את עלות הבדיקה (היא לא התחילה בפועל - מצאתי את הבעיה במהלך ההמתנה לבדיקה).

חזרתי לאופציה של מגאן 2009 (דצמבר ולא יולי כמו שכתבתי קודם), 52,000 ק"מ והצלחתי להוריד את החברה ל- 44,000.

נותנים שנה אחריות מורחבת (10 מכלולים). בחודש הקרוב האוטו אפילו באחריות יצרן.

אקח אותו השבוע לבדיקה ואם לא יהיו דברים חריגים (הבדיקה מטעם החברה בסדר וחיצונית הרכב ללא שריטה), נראה לי שאלך על זה.

דעתכם?

פורסם

יולי 2007 אכן נחשב למודל 2008, זאת לא בעיה במחשב. ככה זה עבד אי שם בשנת 2008 "הרחוקה". רק החל מה-2009 שנת המודל החלה להיות זהה לשנת העלייה לכביש.

אם כל מה שכתבו עד עכשיו על המגאן לא הפחיד אותך, לך על זה. לפני שאתה יוצא לבדיקה בקש מהנציג בסניף שיוציא לך פלט של היסטוריית טיפולים ובדוק שאין כניסות חריגות למוסך שלא לצורך טיפולים שגרתיים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יולי 2007 נחשב מודל 2008 לכל דבר ועניין. הטעות נשמעת כמו טעות של סוכן המכירות, ולא ניסיון להטעות.

בשנת 2008 נכנס לתוקף השינוי בשנת המודל בשוק הרכב הישראלי, מאז רכב נחשב מודל של אותה שנה מה-1 לינואר. רכבים טרום 2008, נחשבו מודל של השנה הבאה כבר ממאי.

בכל מקרה, מחיר של 44,000 ש"ח למודל 2009 עם קילומטראז' כזה הוא מחיר מצויין.

פורסם
טיימינג ברנו זה כל 4 שנים או 90 אלף ק"מ.

אם הרכב טוב, ומטופל וכל מה שאמרנו לך כאן, תתעקש שחברת הליסינג כבר תבצע לך את הטיפול של הטיימינג על חשבונה. גם ככה הם תקועים עם רכבים, אז הם יעשו לך גם טיימינג, יחליפו צמיגים ומצבר - העיקר תקנה.

מרווח החלפת רצועת הטיימינג ברנו מגאן 2 היה מאז ומעולם 5 שנים או 90000 קמ

• תוכן חדש...