Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4953 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

חידשתי את חיפושי הרכב להחלפה וקיבלתי הצעה הבאה:

רנו מגאן (כמובן Business 1.6) מליסינג.

עלה על הכביש ביוני 2009.

52,000 ק"מ.

נותנים אחריות מורחבת (10 מכלולים) לשנה.

לאחר מיקוח קצר ירדו ל- 46,000 ש"ח.

הרכב מיועד לשמש כרכב משני במשפחה ולשמש להסעת ילדים קטנים (מכאן דרישה לבטיחות גבוהה). קילומטראז' צפוי - כ- 15 אלף ק"מ בשנה.

מה דעתכם?

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עסקה טובה מאיזו בחינה?

לא תמצא עוד הרבה רכבים בשוק, אם בכלל, שיתנו לך מרווח פנים ורמת בטיחות כמו המגאן ובמחיר הזה. מצד שני, קח בחשבון שהעובדה שמדובר ברנו + מגאן + שנתון אחרון של הדגם הופכים את הסחירות העתידית של הרכב הזה למשהו שהוא מאוד אמורפי. לי אישית זה לא היה מפריע, כי אני מאמין בשיטת הקנה בזול ותעביר למישהו במשפחה במתנה, אבל יש כאלו שרוצים לדעת שתמיד אפשר לפדות את הרכב שלהם למזומן ומיד.

לא כתבת את זה אבל נראה לי שאתה קונה את הרכב מאוטוסנטר. בקש מהם התחייבות לקנייה חוזרת של הרכב החל מבעוד שלוש שנים. אם לא יועיל בוודאי לא יזיק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בתקציב הזה לקבל רכב בן 3, כמעט 4, עם ק"מ נמוך מאוד יחסית לעובדה שמדובר בליסינג (אני חושב שזה אפילו נמצא במסגרת הממוצע השנתי, וב2013 זה כבר יחשב הרבה מתחת לממוצע).

וזה הרכב שאתה מדבר עליו.

i30 משנתון מקביל, עם נתונים דומים תעלה הרבה יותר. (מצד שני היא יותר אמינה - בעיקר בנושא של הגיר האוטומטי, יותר חזקה וגם יותר מודרנית מהמגאן שבמקור הוצגה ב2004).

לנוכח התקציב אני לא חושב שיש תמורה טובה יותר לכסף. מקבלים רכב נוח ובטיחותי מאוד במחיר ממש מצחיק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מסכים עם קודמי שמדובר בעיסקה כדאית מהרבה בחינות, והתמורה לכסף גבוהה.

שתי הערות מסייגות :

בקש לראות היסטוריית רכב מפורטת/ספר טיפולים. אם אין - ברח. אם יש והרכב טופל במוסכי היבואן קרסו - מצויין, אם טופל במוסכים

מסוג אחר הזהר.

רנו מגאן רגישה לטיפולי חפיף וחלפים מאיכות ירודה.

אם טופל באופן מסודר בקרסו עבור על ההיסטורייה בקפדנות - ראה שהקילומטראז' מאומת , ראה שאין תקלות מהותיות חוזרות

("לימון"), וודא שבוצע טיימינג מלא + משאבת מים . אם לא בוצע טיימינג - כבר עבר הזמן וזה לא זול . הוצא זאת מהמגרש.

לידיעתך - אם תפסול רכב זה מהסיבות לעיל , הרי בקרסו טרייד יש מבחר גדול של רכבים דומים הכוללים טיפול מוכח במוסכי היבואן,

טיפול מקיף לפני מסירה , אחריות יבואן מלאה לעוד שלוש שנים מהקנייה ! (ואפשר לקבל עוד כמה הטבות.)

פורסם
מסכים עם קודמי שמדובר בעיסקה כדאית מהרבה בחינות, והתמורה לכסף גבוהה.

שתי הערות מסייגות :

בקש לראות היסטוריית רכב מפורטת/ספר טיפולים. אם אין - ברח. אם יש והרכב טופל במוסכי היבואן קרסו - מצויין, אם טופל במוסכים

מסוג אחר הזהר.

רנו מגאן רגישה לטיפולי חפיף וחלפים מאיכות ירודה.

אם טופל באופן מסודר בקרסו עבור על ההיסטורייה בקפדנות - ראה שהקילומטראז' מאומת , ראה שאין תקלות מהותיות חוזרות

("לימון"), וודא שבוצע טיימינג מלא + משאבת מים . אם לא בוצע טיימינג - כבר עבר הזמן וזה לא זול . הוצא זאת מהמגרש.

לידיעתך - אם תפסול רכב זה מהסיבות לעיל , הרי בקרסו טרייד יש מבחר גדול של רכבים דומים הכוללים טיפול מוכח במוסכי היבואן,

טיפול מקיף לפני מסירה , אחריות יבואן מלאה לעוד שלוש שנים מהקנייה ! (ואפשר לקבל עוד כמה הטבות.)

מדובר בחברת ליסינג והרכב טופל אצלה (יש היסטוריית טיפולים).

אמרו לי שטיימינג במגאן עושים ב- 90K. הרכב עכשיו עם 54K, אז זה מוקדם עדיין, לא?

בקרסו אגב, יש מגאנים, אבל הקילומטראז' מתחיל מ- 100K.

פורסם

טיימינג ברנו זה כל 4 שנים או 90 אלף ק"מ.

אם הרכב טוב, ומטופל וכל מה שאמרנו לך כאן, תתעקש שחברת הליסינג כבר תבצע לך את הטיפול של הטיימינג על חשבונה. גם ככה הם תקועים עם רכבים, אז הם יעשו לך גם טיימינג, יחליפו צמיגים ומצבר - העיקר תקנה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
מדובר בחברת ליסינג והרכב טופל אצלה (יש היסטוריית טיפולים).

אמרו לי שטיימינג במגאן עושים ב- 90K. הרכב עכשיו עם 54K, אז זה מוקדם עדיין, לא?

בקרסו אגב, יש מגאנים, אבל הקילומטראז' מתחיל מ- 100K.

שלום לך,

אני לפני סגירת עסקה בקרסו לרכב זהה למה שכתבת רק עם ק"מ 74,000.

יש שם עוד אחת עם 84,000 ק"מ ומדי פעם מגיעים מציאות.

כלומר, עד עתה בקרסו, הוצג לי הרכב ורשמתי אצל איש המכירות הערות שאני מבקש לתקן + הוצגה לי בדיקה שמוכיחה שהרכב תקין.

ביום שני אני מתכוון לחרוש את הרכב במוסך שהבעלים שלו היה מנהל מוסך בקרסו + בדיקה במכון ממוחשב (אולי אוותר על בדיקה במוסך, אני עוד לא יודע). במידה והכל תקין אני אשלים את העיסקה.

תזהר מהחלקלקות של אנשי המכירות שרק רוצים להעיף את הרכב ותבדוק אותו ביסודיות יתרה, בכל זאת, מדובר ברנו.

כמו כן, אדגיש ואחדד את מה שאמרו קודמי, חשוב לוודא הסטוריית טיפולים. כמו כן, אם לרכב לא מלאו 4 שנים או 90000 ק"מ יהיה לך מאוד קשה להוציא מחיר מצחיק על הרכב וגם טיימינג. (הטיפול עולה 2,000 - 2,500 ש"ח). הם יעלו את מחיר הרכב מבלי שתדע ואחרי משאומתן יתנו לך טיימינג כך שאל תתחכם. מנסיון.

אני מציע לך להעיף מבט בקרסו כי הם נותנים אחריות מקיפה לשנה + שנתיים נוספות על מנוע וגיר וזה סוג של שקט נפשי במיוחד שזה עקב האכילס ברכישת מגאן.

אני יכול רק לאמר שקרסו הצליחו להביא אותי ממצב שלהיות אנטי רנו למצב שזה מה שאני מחפש וזאת לאחר נסיעת מבחן.

איזה פינוק של רכב! מהרבה בחינות.

אין רכב בתקציב של 40,000 + שיתן לך שנתון כל כך גבוהה, אחריות 3 שנים, פינוק ויופי כמו המגאן. אם זאת צריך לקחת בחשבון את התקלות למרות שהבנתי שבשנתון הנ"ל כבר הספיקו ללמוד את רב המחלות של הרכב (בכלזאת, כבר עברו מיום הצגתו מעל 8 שנים!).

אני לא סוכן של קרסו ואין לי אחוזים, אחרי שראיתי רכבים בתקציב הנ"ל וחישפתי רכב למשפחתי (לאחר שהחזרתי את רכב החברה), אין ספק שמגאן הא הבחירה הנכונה!

אגב - בקשר לסחירות, אתה יכול לדעת בקרסו את האחוז מתחת למחירון שתקבל מהם ביום שתחזיר את הרכב ותתקדם לרכב הבא כך שעניין הסחירות לא צריך להדאיג.

למעשה הדאגה היחידה היא התקלות הבלתי צפויות לרכב אבל לפי דפדוף באינטנרט - אם הרכב טופל בזמן, לא אמורות להיות בעיות. חשוב לוודא סלילי הצתה תקינים כי משם מתחילים רב הבעיות.

דבר איתי בפרטי או בנייד, אולי נסגור ביחד עסקה ונשיג יותר כח! :-P

אגב - תתיעץ עם ספונסר שבפורום כי הוא עוזר להזיז עניינים.

ניסיתי, גיליתי, קניתי ונהנה - רנו מגאן !

כשחושבים מחוץ לקופסא, לעיתים מופתעים - שברולט קרוז 2011!

פורסם
אתם יכולים לקבל אותה במכרז ב 26K. תשקיעו עוד 3-4 ויש לכם הכל ב 30K

איזה מכרז? במה מדובר?

פורסם
טיימינג ברנו זה כל 4 שנים או 90 אלף ק"מ.

אם הרכב טוב, ומטופל וכל מה שאמרנו לך כאן, תתעקש שחברת הליסינג כבר תבצע לך את הטיפול של הטיימינג על חשבונה. גם ככה הם תקועים עם רכבים, אז הם יעשו לך גם טיימינג, יחליפו צמיגים ומצבר - העיקר תקנה.

ממש ! לתת להם לבצע טיפול טיימינג לרכב שעומד למכירה.....

עדיף אם כבר, לקבל הצעה בחוץ ולהוריד את מחיר ההחלפה ממחיר הרכב.

פורסם
איזה מכרז? במה מדובר?

1+

חבר קיבל הצעה ממגרש על מגאן 09 ליסינג ב21 אלף!!

אומנם עם קילומטרז יותר גבוה, אבל רק להכניס לפרופורציות.

לפי דעתי המחיר שקיבלת יקר, ואם תבדוק בעוד מקומות, אני בטוח שתוכל להשיג מחיר זול בהרבה. אל תתייחס למחירון לוי יצחק, הרבה הזה נסחר בפחות, בהרבה פחות.

פורסם
1+

לפי דעתי המחיר שקיבלת יקר, ואם תבדוק בעוד מקומות, אני בטוח שתוכל להשיג מחיר זול בהרבה. אל תתייחס למחירון לוי יצחק, הרבה הזה נסחר בפחות, בהרבה פחות.

הבחור מצא רכב שמצא חן בעיניו עם ק"מ נמוך ומדדים טובים, במחיר שלדעתו שווה את המוצר. יחד איתו עולה בחור מקביל שנותן פרטים מדוייקים על אפשרות אחרת בקרסו וגם אנשים שמנוסים עם הטיפולים והעלויות הגיבו. ככה צריך ולדעתי לשם כך נועד הפורום.

אני לא חושב שראוי לפרסם נתונים כלליים, שלא ידוע מה מקורם (מגאן ב 21 אלף?) ואז סתם לפנצ'ר את מפרסם ההודעה ולתת לו להרגיש פראייר. אם יש לך פרטים מדוייקים על כל מציאה אחרת - זה מבורך וירבו כמותך = תשתף, אך אם זה סתם משהו חד פעמי שהיה למישהו (אפילו לא אתה ) ולא ידוע אם זו בתכלס 2 מגאנים מרותכות לחתיכה אחת, אז פשוט חבל.

גם ככה כשאנחנו באים לשלם ממיטב כספנו עבור מכונית, ועוד רנו :lol:, יש חששות ואי וודאויות ואנשים עולים לפורום בשביל לקבל עובדות שיעזרו להם לקבל החלטה כלכלית לא פשוטה שתוצאותיה יתבררו רק בטווח הארוך. אז אפשר לגלות טיפה יותר רגישות וענייניות במקום שצריך.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
1+

לא משהו שהייתי נוגע בו עם מקל. יכול להיות "אוטו זומבי", כלומר כזה ששוקם אחרי טוטל לוס, או משוכפל, או עם מנוע על נשימתו האחרונה המוחזק עם שמן דבש, או שד יודע מה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
1+

לא שיש לי משהו נגד מגרשים, אבל 21 אלף שקל?! מדובר בשתי מגאנים ולא באחת!

ההצעה שקיבלת הוגנת מאוד. כמובן לבדוק היסטורית טיפולים שאין איזה תיקון או החלפה יוצאת דופן, בדיקה במכון שאתה סומך עליו ובדיקה מקיפה שלך (צמיגים, חלקי פנים וכו').

• תוכן חדש...