Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ברשותי סיאט איביזה 2011 והחלפתי לה את כל הנורות להלוגן 100W

ובאורות חניה שמתי לדים שהזמנתי מהאיביי

אז ככה מי שלא יודע לאיביזה יש 4 מנורות חניה ויש משהו מוזר השתיים התחתונות, הם לא מתריעים על הבעיה אלא רק השתיים העליונות, זאת אומרת שאם השתיים התחתונות שיותר קרובות לאור גבוהה עם לד והשתיים הגבוהות עם האור חניה המקורי אז לא מופיע לי הסמל, אבל אם ההפך אז מופיע לי,

אמרו לי להזמין מנורות NO ERROR או CUNBAS משו כזה, אבל החיבורים שם לא כמו שיש אצלי, מישהו יכול לעזור לי?

אני מוכן לשלם למי שיש או שמישהו רוצה לעזור לי בקישור ישיר ואני אזמין :)

פורסם

אני לא בטוח , ומדבר מתוך הגיון ישר ולא נסיון:

אני מניח שבגלל שהלד הוא מוליך למחצה, ונורה רגילה מוליכה בצורה מושלמת, ומה שהנורה הזו מתריעה הוא על חוסר רציפות, אין אפשרו לפתור את הבעיה ללא החלפה לנורות NO ERROR.

אני מניח של-NO ERROR יש איזה שהוא גישור בין האנודה לקטודה (מבלי לקצר בניהן, שזה גובל בקסם...).

מרק 10 יתקן אותי עם אני טועה.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

כעקרון אני מבין למה זה קורה ואני רוצה פתרון...

זאת אומרת נורה שלא תעשה את הבעיה הזאת, אם יש למישהו קישור להזמנה אני אשמח לקבל פה או בהודעה פרטית

פורסם

נורת לד לוקחת בערך עשירית הספק ממנורה רגילה בעלת עוצמת אור דומה. המחשב רואה כי צריכת האנרגיה מהמנורה נמוכה מהצפוי ומתריע על מנורה שרופה.

במנורות NOERROR מחברים במקביל למנורת הלד נגד כך שצריכת האנרגיה תהיה זהה לתכנון המקורי (90% מהאנרגיה מתבזבזת לחום על הנגד כך שלא הרווחנו כלום).

החיסרון המהותי בפתרון זה הוא שאם המנורה תישרף - המחשב לא יתריע כל עוד הנגד תקין

פורסם

חבר'ה באמת תודה על הסבר הבנתי את הבעיה אני מחפש את הפתרון איפה אני מוצא את המנורת NO ERROR הזאת..

ואל תגידו לי באייבי כי חפשתי זה מוצא לי חיבורים שונים ולא את החיבורים שאני צריך אם מישהו יוכל לעזור לי בזה אני אודה לו מאוד.:)

• תוכן חדש...