Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4933 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני אחרי תאונת דרכים שבה הושבתה פורד מונדאו שנת 2006, קיבלתי מהביטוח 33K.

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי בתקציב של עד 50 אלף ש"ח, אין בעיה לחרוג במעט (כלומר, גם 55 אלף ש"ח מתקבל).

אנחנו לא מעוניינים במונדאו ולכן מחפשים רכב שונה - אבל על אותו העיקרון - משפחתי, גדול, אוטומטי ואמין. אין בעיה עם יד שניה (AVIS וכיו"ב, מעדיפים לא להתעסק עם יד שניה פרטית).

אשמח לרעיונות ועזרה,

תומר

תומר.

פורסם

מה לא אהבתם במונדאו?

האם אתם צריכים רכב "מנהלים" עם מנוע 2000 סמ"ק +, או שאפשר לרדת קבוצה לטובת שנתון מתקדם וחיסכון בדלק?

רכב משפחתי מרווח, משנתון מתקדם ובתקציב שלכם - פורד פוקוס או רנו מגאן.

פוקוס 2008- 2009 אפשר למצוא בחברות ליסינג גדולות. מגאן 2008-2009 תשאיר לכם עודך מהתקציב.

אם אתם עדיין מחפשים רכב יותר גדול, בחברות ליסינג נפוצה מזדה 6.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה,

התאונה קרתה עם מזדה 3 (חזית-אחור) וגרמה לפתיחת כריות אוויר למונדאו (וטוטלוס) למרות המהירות הנמוכה (~30 קמ"ש), זה גרם לסבא שלי לא לרצות לרכוש מונדאו נוספת - אני אישית מאוד אהבתי לנהוג ברכב.

אנחנו לא צריכים רכב של 2000 סמ"ק, בהחלט אפשר לרדת לכיוון ה 1600 / 1300 סמ"ק, זה אפילו רצוי.

פוקוס 2008-2009 נכנסת לתקציב של כ- 50 אלף ש"ח? לפי מה שהבנתי מהמחירון, היא בסביבות ה- 70 אלף.

תומר.

פורסם

לפני 3 שבועות ידידה שלי קנתה ישירות מהשכרה של אלדן פוקוס 2009 (דצמבר 09), עם 76 אלף ק"מ , ללא תאונות, במחיר 58 אלף ש"ח.

אמרת שאתה לא פוסל חברות גדולות.

פוקוס 2008 תהיה קרובה לתקציב, אבל חברות ליסינג לרוב מוכרות רכבים בני 3. לכן יהיה קשה למצוא פוקוס 2008 ישירות מליסינג.

פוקוס נמכר מתחת למחירון, גם אם הוא מפרטי.

ראיתי באוויס כמה מגאן - בטוח ייכנסו ל 50 אלף ש"ח.

עכשיו בקשר לתאונה - נפתחו כריות אויר בתאונה חזיתית, זה מה שצריך לקרות.

כאשר נפתחות כריות קדמיות, ברוב המקרים לא מתקנים את הרכב בגלל העלויות .

המקרה שלכם ממש לא מצביע על בעיות בטיחות של מונדאו - להפך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
עכשיו בקשר לתאונה - נפתחו כריות אויר בתאונה חזיתית, זה מה שצריך לקרות.

כאשר נפתחות כריות קדמיות, ברוב המקרים לא מתקנים את הרכב בגלל העלויות .

המקרה שלכם ממש לא מצביע על בעיות בטיחות של מונדאו - להפך.

קודם כל - תודה על התשובה לגבי הרכבים, אני אבדוק את הכיוון הזה.

לגבי התאונה והמונדאו, סבא שלי פולני עקשן. אני מת על הרכב הזה והנהיגה עליו מהנה (למרות שלא יצא לי לנהוג על רכבים אחרים), אבל להזיז אותו מילימטר מהדעה שלו... ;)

תומר.

פורסם

המשפחתיות של היום גדלו ותפחו במימדים. המונדאו הישנה לא גדולה בהרבה ממשפחתיות גדולות שמיוצרות היום.

לרשותך מספר אופציות שאביך יכול לקחת בחשבון:

שברולט קרוז

רנו מגאן

פורד פוקוס

פיג'ו 407

כולן משפחתיות גדולות (מלבד ה-407, שהיא בקטגורית מנהלים), ואת כולן ניתן למצוא בחברות הטרייד אין, הליסינג וההשכרה ללא בעיה.

בהצלחה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ערב טוב,

אעדכן שבסוף נקנתה מאזדה 3 החדשה (2012) מאוויס, יצא way over the price limit אבל סבא שלי מרוצה :)

תומר.

• תוכן חדש...