Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים...

שבת שלום לכולם, אז ככה יש לי אוטו עם אמא שלי

מזאדה 3 מנוע 2000 שנת 11 כמו שרשום בכותרת.

עכשיו כל פעם אני שם לב למין נקודי חלודה כאלה על הגג ועל הפגאז ולפעמים גם על המכסה מנוע

אני כמעט בטוח שזה מאיזה עץ שאמא שלי חונה מתחתיו שהיא הולכת לעבודה.

רציתי לברר אם זה הגיוני ואם זה יכול להרוס את הצבע

שאני שוטף את האוטו זה נעלם

אבל כל פעם שהיא חוזרת מעבודה אני רואה את זה...

פורסם

אם שאתה שוטף זה נעלם אז זה לא חלודה זה איזה פרי מעץ {לא זוכר את השם שלו אבל יש לו פירות עגולים קטנים כאלה שבדרך כלל בבצפר יסודי זורקים אותם אחד על השני} ותגיד לה שתחנה במקום נורמאלי

פורסם

כל עוד בשטיפה הנקודות נעלמות זאת לא חלודה. גם לא הגיוני ברכב חדש שיופיעו נקודות חלודה.

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

פורסם

אכן בפורום צוין מספר פעמים על עץ שגורם לתופעה שאתה מתאר,עצה שלי לחנות במקום אחר,או לשים ווקס כדי שהניקוי יהיה קל יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה כן נקודי חלודה אני אצלם לכם את זה בהזדמנות... הבעיה שכל המקומות חנייה מתחת לעץ המזורגג הזה... תודה בכל מקרה לעונים

• תוכן חדש...