Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חסכוני, משפחתי, אמין, עד 40000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4968 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

אני שותף סמוי כאן שנים רבות עד עכשיו צפיתי ונהנתי מהידע הרב שזורם ומהעזרה ההדדית ביעוץ והכוונה.

ברשותי יונדאי לנטרה 97 סטיישן עם 250000 ק"מ והיא אוכלת 1/6 בתוך העיר. זה 'קצת' יותר מידי. ומצבה לא מי יודע מה טוב. מיסבים, פחחות. מצד אחד זה רכב נח מאד ומרווח. ולמשפחה עם 3 ילדים זה מעולה. השאלה היא מה לנסות ולחפש.

כשהחשוב:

צריכת דלק. מקום ל - 3 ילדים, סטיישן -עדיף- זריז אמין. עד 40000 בשנתון מתקדם ככל היותר.

תודה מראש.

פורסם

3 אפשרויות שכדאי לבדוק לעומק:

סקודה אוקטביה סטיישן שנת 2006

סוזוקי ליאנה סטיישן שנת 2006

סובארו אימפרזה סטיישן שנת 2008-2006

צריכת דלק מממוצעת סביב 1:11 (כמובן תלוי מאוד בהיסטורית טיפולים של הרכבים שתבדוק).

בהצלחה.

פולקסוואגן חיפושית - איכות גרמנית בהישג ידך :lol:

CAR4 - פשוט לבחור את הרכב הבא שלך

פורסם

+1 על הסקודה,

אך אני ממליץ לך על הTDI הדיזלים עדיפים על מנועי הבנזין בצריכת הדלק, וגם מנועי הדיזל באים עם מומנט

כמעט כפול ממנועי הבנזין, כך שהמנוע לא ממש מתאמץ, ואורך חייו כפול משל מנוע בנזין,

אני מעדיף את הדיזלים כמעט בכל פרמטר,

אבל אני לא דוגמא, אני בא מתחום המשאיות ורכבי השטח.

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תודה על התגובות המחכימות.

כמה שאלות:

א. מה העלות של טיפולים, תיקונים של הסקודה.

ב. הליאנה נראת מכונית חלשה. כשאני מדבר על מהירות (אני אוהב לנהוג)

ג. 1/11 הכוונה בתוך העיר?

ד. איזה מנוע ממולץ בסקודה?

ה. אוקטביה דיזל עולה הרבה בביטוח.

ו. מה לגבי סקודה רומסטאר?

תודה רבה מאד.

פורסם

שוק המשומשות היום כל כך חלש שאתה יכול למצוא מציאות אמיתיות בתקציב הזה. תפנה לחבורת הליסינג וההשכרה, הן תקועות עם מלאים עצומים ומעוניינים להעיף כמה שיותר מכוניות. בתקציב הזה אתה יכול למצוא מכוניות שלפי המחירון שוות גם כפול ואפילו יותר. רק צריך לחפש קצת.

פורסם
שוק המשומשות היום כל כך חלש שאתה יכול למצוא מציאות אמיתיות בתקציב הזה. תפנה לחבורת הליסינג וההשכרה' date=' הן תקועות עם מלאים עצומים ומעוניינים להעיף כמה שיותר מכוניות. בתקציב הזה אתה יכול למצוא מכוניות שלפי המחירון שוות גם כפול ואפילו יותר. רק צריך לחפש קצת.[/quote']

בבאדג'ט למשל יש מאזדה 3 2008 ישירות מהשכרה /ליסינג ב-40,000 ש"ח.

לא חושב,שבכסף הזה תמצא רכב משפחתי בן 4 עם מספיק מקומות ישיבה מאחור ולגבי צריכת דלק -אף רכב משפחתי לא יעשה בנסיעה עירונית 1:11 אלא אם מדובר בקורולה רובוטית/ברכב דיזל/היברידי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא חושב,שבכסף הזה תמצא רכב משפחתי בן 4 עם מספיק מקומות ישיבה מאחור ולגבי צריכת דלק -אף רכב משפחתי לא יעשה בנסיעה עירונית 1:11 אלא אם מדובר בקורולה רובוטית/ברכב דיזל/היברידי.

אני מחפש כבר שבועיים רכב ורץ בראש עם האגדות האלו

אתה יכול להראות לי איפה בדיוק אפשר לקנות מזדה 3 ב 40K ?

פורסם

לא מדובר באגדות אלא בחצאי אמיתות שנועדו למשוך קונים למגרשי המכירה של החברה.

בכל חברות הליסינג תוכל למצוא ״מציאונים״ עם רכבים כמו מאזדה 3 או מיצובישי לאנסר במחירים כאלו. לרוב מדובר ברכבים עם 130-150 אלף קילומטרים ותאונות קלות עד בינוניות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא מדובר באגדות אלא בחצאי אמיתות שנועדו למשוך קונים למגרשי המכירה של החברה.

בכל חברות הליסינג תוכל למצוא ״מציאונים״ עם רכבים כמו מאזדה 3 או מיצובישי לאנסר במחירים כאלו. לרוב מדובר ברכבים עם 130-150 אלף קילומטרים ותאונות קלות עד בינוניות.

הסתובבתי בימים האחרונים לא מעט בכול המקומות האלו

זה גם לא חצאי אמת

אולי שמינית או רבע

גם את הקביעה שהשוק על הפנים לא מצאתי נכונה

מי שיש לו רכב מטופל עם היסטוריה מוכחת יקבל בדיוק את מה שהוא מבקש עם טיפה סבלנות

מציאות תמיד היו ותמיד יהיו אבל צריך הרבה מזל בשביל לתפוס אותם ולא רק לשמוע עליהם מבן הדוד של הכנה ממול או מכותבים בפורומים

פורסם

אני עובד בתחום כבר 3 שנים ואני אומר לך שלא בעיה למצוא את הרכבים האלו. אבל לא מדובר במציאות ולא ברכבים עם היסטוריה מוכחת. נהפוך הוא, מדובר ברכבים שעבדו קשה, הרבה פעמים במשרד הביטחון או במע״צ והמצב שלהם בהתאם. בדרך כלל רכבים כאלו מגיעים לסוחרים אבל חלק מהם משמשים כמקדמי מכירות בחברות הליסינג עצמן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה,רכב שעבר 120,000 -150,000 ב- 4 שנים בהשכרה עדיין לא אומר שהוא לא יהיה מספיק טוב עבור פותח הנושא ובכלל.

אם רכב כזה מיד שנייה (בעלים קודמים ליסינג /השכרה נמכר ב-50,000) אז לשלם על אחד כזה ישירות מהשכרה 40,000 זה לא ממש יקר.

אין במאזדה הזו טיפולים יקרים מידי (אין רצועת טיימינג,לא מחליפים שמן גיר לפי הוראות היצרן) אז אני לא חושב,שעניין הק"מ הוא סיבה לא לעשות עסקה (אלא אם הפחתת המחיר היא בגלל תאונה קשה).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מה ההבדל בהחזקת הרכב בין דיזל לבנזין?

פורסם
שלום חברים.

אני שותף סמוי כאן שנים רבות עד עכשיו צפיתי ונהנתי מהידע הרב שזורם ומהעזרה ההדדית ביעוץ והכוונה.

ברשותי יונדאי לנטרה 97 סטיישן עם 250000 ק"מ והיא אוכלת 1/6 בתוך העיר. זה 'קצת' יותר מידי. ומצבה לא מי יודע מה טוב. מיסבים, פחחות. מצד אחד זה רכב נח מאד ומרווח. ולמשפחה עם 3 ילדים זה מעולה. השאלה היא מה לנסות ולחפש.

כשהחשוב:

צריכת דלק. מקום ל - 3 ילדים, סטיישן -עדיף- זריז אמין. עד 40000 בשנתון מתקדם ככל היותר.

תודה מראש.

תוכל גם למצוא בתקציב שלך רכב כמו רנו מגאן 2008 שנחשבת אמינה מרווחת וחסכונית בקטגוריה שלה

בהצלחה

• תוכן חדש...