Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לפני יום נסעתי בבוקר בתוך שכונות העיר שלי.

ראיתי שיש לפני פקק די ארוך (לחכות סביבות ה 3 רמזורים), הרמזור התחלף לירוק, התקדמתי קצת, ואז נעצרתי שהרמזור התחלף לאדום וכולם נעצרו.

לאחר 10 שניות שאני מחכה שהרמזור יתחלף בשנית, מכונית מנסה לצאת ממתחם חניה של משהו כמו 8 מכוניות וכמובן ושהיא יכולה לצאת מהחניה, אבל היא לא יכולה לצאת לכביש כי אני חוסם אותה.

במקרה המכונית הזאת הייתה מכונית של פקח עירייה.

יש לי 2 שאלות:

1. האם אסור לעצור מול כניסה/יציאה ממתחם חניה שאני על הכביש מחכה שהרמזור יתחלף לירוק? במידה ואכן אסור, יש אפשרות לצרף קישור לסעיף בחוק המתאר את זה?

2. במידה וזה אסור, לפקח עירייה יש אפשרות לתת דוח על זה? כי למיטב ידיעתי, אם זאת אכן עברה, אז זאת עבירת תנועה עליה שוטר יכול לתת דו"ח ולא פקח.

תודה מראש!

פורסם

אם אתה חלק מנתיב נסיעה, ואתה בפקק, אז אף אחד לא יתן לך דו"ח לדעתי. מה שכן לפעמים, כשיש פקק בצומת, הוא מעברי חצייה, אני מקפיד לעצור לפני, כדי לא לחסום אותם, ורק כשמתאפשר לי לחצות לחלוטין, אז אני חוצה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אם עצרת לפני שהוא החל לצאת מהחניה - אין לו ברירה אלא להמתין לך. גם לך אין ברירה אלא להמתין לתורך להתקדם, אין לפקח עילה לתת לך דו"ח.

אם ראית אותו לפני שהגעת למסלול היציאה שלו - אתה יכול להיות אדיב ולאפשר לו לצאת - מכסימום מישהו יצפור לך מאחור, ויזכה להתעלמות מצידך. הדבר נכון לגבי כל נהג היוצא מחניה, לא רק פקח. יש תקוה שבעתיד, כאשר אתה תתקשה לצאת מחניה מישהו יאפשר לך להשתלב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לעניות דעתי, יציאה מחצרות איננה צומת כמוגדר בחוק. (יתקנו אותי הידענים.)

אסור להיכנס לצומת חסום. כלומר, אפילו אם מישהו עומד אחרי הצומת ויש סיכוי שאתה תהיה בתוך הצומת, אסור לך להמשיך בנסיעה, אלא להמתין לפני הרמזור/תמרור. (בדיוק כאילו אתה ממתין לרמזור.)

פורסם
אם אתה חלק מנתיב נסיעה, ואתה בפקק, אז אף אחד לא יתן לך דו"ח לדעתי. מה שכן לפעמים, כשיש פקק בצומת, הוא מעברי חצייה, אני מקפיד לעצור לפני, כדי לא לחסום אותם, ורק כשמתאפשר לי לחצות לחלוטין, אז אני חוצה.

הבעיה שבארץ ישראל שלי היפה וגם פורחת, יבוא מר ישראל ישראלי וידחף מהנתיב הסמוך לחלק הפנוי שהשארת.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

לפעמים כן, ולפעמים לא. בד"כ כאשר מי שלידי רואה שאני מקפיד לעצור לפני מעבר החצייה הוא עוצר גם.

לעתים יש גם את אלה, שאתה תיארת, אבל הם לא מה שיגרום לי להפסיק לעשות את מה שאני עושה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לעניות דעתי, יציאה מחצרות איננה צומת כמוגדר בחוק. (יתקנו אותי הידענים.)

נבדק בתקנות ובהחלט מצויין כי יציאה מחצר אינה צומת (מופיע בפרק ההגדרות, תחת "צומת").

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...