Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק בפירוש לא מקורי. רשום OEM Quality, משמע, "איכות מקבילה למקורי".

ההפרש גבוה מדי מכדי להאמין שזה באמת כך.

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הי לידור, שני דברים:

1. יש לך מק"ט של החלק? זאת הדרך הבטוחה שאתה קונה את החלק המדוייק.

2. יש לך פילטר אויר אינבוקס או פתוח?

אגבב, לא רואה סיבה לא לקנות OEM בטח אם היצרן הוא איכותי.

פורסם

אין לי מקט כי אני לא מצליח לפרק את החלק ואני לא רוצה לנסוע עם הרכב עד למוסך כי זה גורם להמון נזק ועשן שחור שיוצא מהרכב.

לפי חיפושים באינטרנט זה המקט:

06A906461A 0280 218 002

הבעיה היא שזה של מנוע AEG שהוא גם 2 ליטר ושלי הוא 2 ליטר APK ואין שום זכר לAPK וזה ממש ממש מוזר לי

נ.ב

תראה מה מצאתי עכשיו!

http://www.ebay.com/itm/AUDI-VW-A3-8L1-GOLF-Mk4-BORA-LUPO-MAF-Mass-Air-Flow-Meter-Sensor-1-2-2-1996-2005-/320955159039?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4aba6b11ff&vxp=mtr

55 דולר ומשלוח חינם וזה מתאים לAPK!!

השאלה אם זה חיישן טוב ולא זבל כי לא כתוב עליו חברה או משו

פורסם

זה ממש מוזר כי אין בחירה לפני קנייה מה הדגם של המונע שלי..

לא ניראלי שהחלק הזה מתאים לכל כך הרבה סוגים..

אני צודק?

פשוט מזמינים וזהו?

פורסם

החלקים שפירסמתם הם לא חלקי OEM שמיוצרים על ידי היצרן המקורי, אלא חלקים תחליפיים שאפילו לא כתוב איזו חברה יצרה אותם. אני הייתי נוקט כאן במשנה זהירות.

פורסם

ואני לא מבין למה אחרי כל הטררם בכל זאת בחרת להזמין חיישן חליפי בלי אבא ואמא.

החסכון הזה של ה 200-300 ש"ח במקרה הטוב עלול לעלות לך הרבה יותר בדמות חיישן שלא מתפקד כמו שצריך (ואם עדיין לא הבנת מדובר בחיישן די מורכב) ובשאר הרפתקאות בדמות המכס והבירוקרטיה של מדינת ישראל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי עשית כאן טעות כי החליפיים האלו יכולים לעשות הרבה צרות .

בכל מקרה המחיר בארץ לחיישן הזה מקורי של בוש הוא מאד אטרקטיבי

ואין סיבה ללכת על חליפי .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• ספונסר פורום
פורסם

מניסיוני עשית טעות גדולה,זה חיישן סיני,אני הזמנתי כ-10 כאלו לניסיון מ-10 מוכרים שונים לכמה רכבים,צר לי לאכזב אותך,מרביתם לא עובדים כלל,ומקצתם מזייפים ברמה לא הגיונית שגורמת לעשן שחור ותערובת עשירה מאוד.

כשיגיע,אחרי מפח הנפש,קפוץ לרון להחלפת מד כמות האוויר .

אורן

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^

במחיר הזה - 145$ בלי משלוח, בטח עדיף לו לקנות ב600 ש"ח בארץ. יוצא יותר זול וגם יש לו למי לחזור במקרה שהחלק דפוק.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...