Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.themarker.com/dynamo/1.1853362

רשימת של כל סוגי החלפים ומחיריהם תוצג בפני לקוחות במוסך, כך לפי נוהל חדש שפירסם משרד התחבורה, וייכנס לתוקף ב-1 בינואר 2013. נוהל זה הוא יישום של אחת מהמלצות ועדת זליכה. המוסכים, מורשי יבואן או כלליים, יחויבו להציג טבלה המשווה את המחירים בין חלקים מקוריים ותחליפיים.

לצורך יישום הנוהל החדש ידרשו יבואני הרכב והחלפים לפרסם באתר האינטרנט שלהם את כל הפרטים על החלפים, הכוללים בין השאר תיאור החלק, מספרו הקטלוגי הבינלאומי ומחירו של חלק החילוף ביום הפצת המחירון

יהודה

פורסם

המוסכניק שלי תמיד שואל אותי איזה פילטרים אני רוצה, איזה שמנים אני רוצה, וכל דבר קטן, אז בשבילי זה לא כזה משנה.

מה שכן זה יעזור לבטל קצת רמאויות אצל מוסכניקים פחות הגונים.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
http://www.themarker.com/dynamo/1.1853362

רשימת של כל סוגי החלפים ומחיריהם תוצג בפני לקוחות במוסך, כך לפי נוהל חדש שפירסם משרד התחבורה, וייכנס לתוקף ב-1 בינואר 2013. נוהל זה הוא יישום של אחת מהמלצות ועדת זליכה. המוסכים, מורשי יבואן או כלליים, יחויבו להציג טבלה המשווה את המחירים בין חלקים מקוריים ותחליפיים.

לצורך יישום הנוהל החדש ידרשו יבואני הרכב והחלפים לפרסם באתר האינטרנט שלהם את כל הפרטים על החלפים, הכוללים בין השאר תיאור החלק, מספרו הקטלוגי הבינלאומי ומחירו של חלק החילוף ביום הפצת המחירון

יהודה

ובא לציון גואל...

למרות, שאת חלקיי אני קונה מחנות ספציפית באזה"ת של עירנו שהיא מאוד אמינה בעיני,

מבלי לעשות לה פרסום, אני מאוד סומך עליהם, וגם המחירים שלהם ביחס למחירים באינטרנט

(הבינ"ל) הגיוניים, ועל זה אני נותן להם ציון לשבח,

ומה ימנע מבעל מוסך להטות מחירים לטובתו?

הרי אכיפה בקושי יש,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

בטח "מחיר המחירון" שיציגו יבואני החלפים יהיה כמו תמיד לא קשור למחירי השוק, שבהם החלפים נסחרים.

שינסו להמציא חוק שימנע מהמוסכים להוסיף את "האלמנט" :lol:

פורסם
זה לא יהיה פייר! איביי הוא אחרי רווח של המוכר+משלוח מהקצה השני של העולם:evil::evil:

"רווח של המוכר" זה עניין יחסי כאן בישראל :twisted:

פורסם

יש אלפי חלקים, מי יהיה אורך הטבלה?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

איזו תקנה מטומטמת שרק פקיד אוצר שלא מבין דבר בשוק הרכב יכול להעביר.

אז החל מבעוד חודשיים בכל מוסך תהיה טבלה עם מחירי כל החלפים. עכשיו בואו נחשוב על זה לרגע. בכל רכב יש מאות סוגים חלפים, מפלאגים ועד לפלסטיק הלבן שמצמיד את הריפוד לתקרה. יש מאות סוגים של רכבים בארץ, לא כולל הבדלים בשנתונים (כי פלאגים של פיג'ו 206XS מודל 1999-2001 לא זהים לפלאגים של פיג'ו 206XS מודל 2001-2005).

בקיצור, הטבלה הזאת היא לא יותר מספר. מה זה ספר, אינציקלופדיה. מי הולך בדיוק לדפדף בבלוק הזה ולוודא שהמוסכניק שלו לא שם לו אטם מקורי לאגן ניקוז כשבשוק יש חליפי ב-40 אחוז הנחה?

אבל נניח שנמצא את הלקוח הזה שבודק כל שורה. ומי אמר שמחיר המחירון שיוצג בספר נכון? הרי עדיין לא ראינו שום מחירון שקשור לעולם הרכב ואיכשהו משקף את המציאות. לא מחירון הצמיגים של יבואני הצמיגים, לא מחירון המצברים של יבואני המצברים ואפילו לא המחירון של נביא שמאות הרכב ל.יצחק. נו, אז תהיה לי במוסך חוברת עם מחירי החלפים. אני יודע שפלאגים מקוריים של פיג'ו עולים 100000000000000000000000000000 ש"ח. אבל המוסכניק שלי בחור טוב (ממליץ בחום על ניצן משאפט), מסדר לי 99.999999999 אחוזי הנחה מהמחירון. מה, לא תיקח מקורי?

נ.ב - אם התקנה הזאת תעשה משהו זה רק לייקר לכולנו את עלות הטיפולים במוסך. כי עכשיו לרשימת ההוצאות הקבועות של המוסך תתווסף גם הוצאה על רכישת המחירון הזה. הרי ברור לכם שבתוך חודשיים יקומו כמה יזמים זריזים שיפיצו את "מחירון החלפים" למוסכים ויגבו על זה כסף. עוד הוצאה קבועה של כמה מאות שקלים בחודש למוסך, עוד עלייה במחירי העבודה שהם גובים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...