Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי סוזוקי גרנד ויטארה שנת 2008 המטופלת במוסך המרכזי. 90,000 ק"מ

לפני כחודש נדלקה מנורת אזהרה . במוסך אמרו שהתקלה היא בממיר הקטליטי ושיש להחליפו בעלות של 4,000 ש"ח.

בשלב ראשון הם ניסו להוסיף תוסף דלק, אבל כעבור 3 שבועות המנורה נדלקה שוב ולדבריהם יש להחליף את הממיר.

שאלותי הן: האם סביר שממיר יתקלקל כעבור 4 שנים? האם המחיר הגיוני?

מה ההשלכות של נסיעה עם ממיר קטליטי לא תקין?

והאם ישנן דרכים נוספות לתקן זאת ?

פעם הייתי לא החלטית.

היום אני לא בטוחה לגבי זה :?

• ספונסר פורום
פורסם

נסיעה עם ממיר לא תקין תגרום לכך שתכשל במבחן הרישוי השנתי בבדיקת זיהום אוויר.

לא בטוח שהממיר תקול, לפעמים הנורה נדלקת עקב תקלה של חיישן מסוים ולכן יש לדעת מהם קודי התקלה שדיווח המנוע.

אתה מוזמן לברר במקומות נוספים לגבי עלויות החלפת ממיר, כמובן שניתן גם להרכיב ממיר חליפי ו/או מפירוק.

מאיזה אזור אתה? אשמח להמליץ לך על בעל מקצוע לאבחון ותיקון התקלה.

• ספונסר פורום
פורסם

אתה מוזמן לפנות אל רשת מוסכי טכנו טסט בחיפה והצפון.

אתה יכול גם לפנות אל טוני (057-7372306) או אל דודי (057-7372307) המנהלים של הרשת בכל שאלה, רק אל תשכח לציין שהגעת מהפורום.

• ספונסר פורום
פורסם

להבא אנא ממך תדייק במה שאתה רושם.

שים לב שלא המלצתי על חלק מקורי/חליפי/פירוק, לכל לקוח יש את השיקולים הכלכליים שלו ואני לא נכנס לכיס של אף אחד.

אני רק מקווה שהלקוח, כמו בכל תחום בחיים, יעשה את "שיעורי הבית" וילמד מה היתרונות/חסרונות של כל אלטרנטיבה.

• תוכן חדש...