Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4979 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז לאחר שזיהיתי רטיבות קלה בפינה הימנית צמוד לשמשה, חשדתי שהגומי אטימה של החלון נדפק או משהו, ושמתי סיליקון שחור לאורך כל החלון למעלה.

אבל לאחר הגשם החזק שהיה שוב נהייתה לי רטיבות, הייתי אצל זגג והוא אמר שזה כנראה מהצינורות פינוי מים של הסאן רוף, טען שיכול להיות שנסתם או משהו ודיי הפחיד אותי כשאמר " שמע זה מסובך צריך לחפש ולבדוק מאיפה זה בדיוק זה מלא עבודה "

עכשיו אני שואל אותכם חברים, למה יש לסאן רוף בכלל צינורות פינוי מים? מילא שהסאן רוף פתוח, אבל כשהוא סגור!? איך יכולים לחדור מים בדיוק?

פתחתי את הסאן רוף ובפנים הכל היה יבש לחלוטין.

אשמח לעצות, תודה!

פורסם

מסובך ? לא ממש למי שמכיר ויודע להתעסק עם סוג הרכב שאותו לא ציינת.

לדעתי,פחח טוב יכיר את מקור הבעייה כאשר יראה את הרכב -זו לא עבודה לזגג שצריך לתקן סדק/להחליף שמשות.

צריך סה"כ למצוא היכן יש מרזב/מקור ניקוז אחר ומשם לפתוח ולרוקן את עודפי המים שהצטברו.

אם מדובר באחד מרכבי VAG ,פנה למוסך רון לייעוץ.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

כמעט בכל רכב עם סאנרופ מקורי יש צינורות ניקוז,הגומי אינו אוטם לגמרי ויש טפטוף שעובר את הגומי ונאגר לצנרת,בדרך כלל 2 צינורות בקורת A ולעיתים גם 2 לכיוון חלקו האחורי של הרכב.

הצנרת הנ"ל חבוייה היטב ועל מנת לפתוח סתימות יש צורך בעבודה לא קלה. לעיתים פשוט מחליפים את הצינורות וזהו. בחלק מכלי הרכב יש שסתום חד כיווני בסוף והוא נסתם בקלות בתנאי האבק שבארץ.

יש באזור תעשיה חולון זגג שמומחה בגגות. פנה אליו.

פורסם

תודה על התשובות,

הייתי היום באיי אנד איי, דחפו בצינורות ניקוז צינור גומי לשחרר סתימה או משהו, עברו עם צינור לחץ אויר, וגם שפכו מים מהסאן רוף והראו לי שהמים יוצאים מהפיטמיות שיש בצד של הדלת, והכל נראה בסדר, לאחר כמה דקות שוב נהיתה רטיבות בקורה, אחרי שהזזנו הצידה את הקורה הפנימית לא ראינו מאיפה הרטיבות מגיעה, וגם הצינור ניקוז שם היה יבש, משהו מוזר:-(

אני חושד שהחיבור של הצינור ניקוז

לסאן רוף רופף או משהו ומשם מטפטף קצת מים, כי הבעיה היא שלא תמיד יש את הנזילה הזאת:|

ibiza FR

9214753.jpg

• תוכן חדש...