Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהמשך לכותרת, מצאתי מודעה ביד2 של שברולט אבאו 1.4 עם גפ"מ,

רציתי לדעת האם תקין כל העניין של מנוע 1.4 וגז, וכמה זה באמת חוסך, שכן למיטב הבנתי החיסכון הולך וגדל

בהתאם לגודל המנוע..

פורסם

זה חוסך בכל מקרה,

השאלה אם המנוע בנוי להסבה לגז ולא ימות בטרם עת.

מעבר לכך, האבאו זה אחד הרכבים הגרועים שתמצא ב10 השנים האחרונות, ממליץ לך גם להריץ חיפוש.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לצערי בתקציב של בין 15 ל18 אלף קשה למצוא משהו נורמלי שלא קרוב לאספנות, המחשבה הייתה למצוא לפחות רכב חסכוני שיפצה על טיפולים..

אשמח לרעיונות.

פורסם

אם רוצים אפשר למצוא.

יש מה לדבר על גיר ידני?

במסגרת התקציב שלך, ללא קשר לגיר ידני או אוטומטי, יש רכבים הרבה יותר טובים, יותר אמינים, נוחים, בטיחותיים, מרווחים ושייתנו תמורה נאה יותר לכסף שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

ידני תמיד תהיה האופציה העדיפה עלי, אבל אני פתאום מןצא את עצמי זולג לכיוון מכוניות שבחיים לא הייתי חושב על לקנות אותן אפילו בצחוק (ניתן למצוא מגאן 2005-2006 עם קילומטרז' סביר לגמרי).

הנטייה הגאשונית שלי היית לכיוון אופל קורסה אבל מאז שיש אישה חשבתי על אוטו קצת יותר מאסיבי

פורסם
ידני תמיד תהיה האופציה העדיפה עלי, אבל אני פתאום מןצא את עצמי זולג לכיוון מכוניות שבחיים לא הייתי חושב על לקנות אותן אפילו בצחוק (ניתן למצוא מגאן 2005-2006 עם קילומטרז' סביר לגמרי).

הנטייה הגאשונית שלי היית לכיוון אופל קורסה אבל מאז שיש אישה חשבתי על אוטו קצת יותר מאסיבי

מה רע במגאן ידנית מטופלת ושמורה?

אם תשמור עליה כמו שצריך זה אחלה רכב, זה לא האוטומט עם הגיר הבעייתי והדפוק הידוע לשמצה - AL4.

וזה אוטו בטיחותי, עושה רושם שזה מה שאתה מחפש.

פורסם

ראשית תודה על הלינק..

מצאתי בקושי מגאן ידניות במחיר הזה עם קילומטרז' סביר אבל אני מבין מדברייך שעדיף לא להתקרב לאוטומט..

נראה כי אני די סגור על מה ללכת, עכשיו נותרה המשימה למצוא אחת.

בכל מקרה, תודה

פורסם

סתם הזדמנות לדחוף עוד פעם את ההשגה שלי:

1. הגיר האוטומטי המושמץ של המגאן מצויין, חוסך דלק ובלמים, ודווקא די אמין, פתרו כבר הרבה מהבעיות שלו.

2. אם קונים מגאן שלא משנים מתקדמות (2009 וצפונה), אני ממליץ מאוד לקנות מגאן דור ראשון משלוש השנים האחרונות שלהם (2001 עד 2003) - זה אותו אוטו, מרכב יותר קטן מעט, ולכן גם עוד יותר חסכוני, נוח ונעים, זול לרכישה, כך שעלות התיקונים, אם יהיו מתקזזת יופי, ויש הרבה כאלה, גם ידניות, גם שמורות מאוד (מה לשטעמי מעיד שאנשים נהנו מהרכב!).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...