Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שטיפת רכב - בסגנון מיוחד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
:shock: זה מה שקרה לי אחרי 10 שניות

:roflmao:וזה אחרי 20 שניות

הבחור על סטרואידים או משהו.

הוא בהחלט על משהו :lol:

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הטמבל הזה מרסס עם הגרניק כמו משוגע מילימטר מהקופסת פיוזים. בטח יש ליד השטיפה הזאת איזה עסק של חשמלאי רכב שהוא מקבל ממנו אחוזים :lol:

אבל זה עוד כלום, בטח הוא למד מאבא שלו

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

:lol:

לחדי העין, זה לא שברולט מאטיז,או משהו מהקונספט הזה?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

האמת שאם זה מה שאני חושב שזה, אז מדובר במכונת שטיפה בקיטור שמיועדת, בין השאר, לשטיפת פנים הרכב, בדר"כ החברות הרציניות בתחום גם מכסות את בעלי העסקים בביטוח למקרים של פגיעה באביזרי החשמל ברכב - דבר שמעלה נקודה למחשבה עד כמה זה באמת מסוכן אם הם מוכנים לשלם על נזקים .

הנה חברה לדוגמא למי בניכם שרוצה להתרשם:

http://www.greensteamtechnology.com/

יש שם סרטונים על איך שהם שוטפים ריפודים ואת פנים הרכב..

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה גרניק - שטיפה בלחץ מים, לא קיטור. רואים בבירור את המים נופלים לרצפה. ה"עננים" שרואים שם זה רסיסי מים ולא אדי קיטור.

פיוזים לא פיוזים , הוא מוזמן תמיד לרקוד עם הרכב שלי. :-D

"לורד אוף דה גרניק"

אם אתה מתנדב להשאיר להם את הרכב שיעמוד שם כפסל סביבתי (כי הוא לא יניע אחרי זה) אתה מוזמן :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...