Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4969 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אחרי ביקור במוסך פתחתי שיחה עם אגזוזן והגענו לזה שאני רוצה מעבר אוויר קליל יותר באגזוז.

מיד כמובן עלה הרעיון של דוד פתוח - סברינג, ראמוס וכו'.

פסלתי את זה על הסף כי זה דודים מאוד גדולים עם הרבה יותר מדי רעש ממה שאני מוכן לסבול.

אז הוא הציע לי לשים דוד אמצעי נוסף זהה לזה שיש לי במקום האגזוז.

ואני שואל,

עד כמה רועש יהיה הסיפור הזה?

הבנתי שדודים אמצעיים לא בולמים אוויר ולכן קל יותר למנוע, אבל מה לגבי טסט? וזיהום אוויר בטסט?

אשמח לדעתכם, כל עצה תעזור.

תודה.

Bimmer

פורסם

דוד אמצעי הוא רק מעבר , המעטפת אמורה להוריד רעש.

אם תסתכל דרכו בצד אחד תראה חופשי לצד השני.

אם תתקין כזה במקום דוד אחורי, לפי דעתי האישית בלבד:

התאוצה תשתפר כי הדוד הוא פתוח(לגמרי), אין מצב שתעבור טסט, והרעש יהיה חזק אפילו חזק מאוד, זה לא מתאים להיות כדוד אחורי.

מי החכם שהעלה את הרעיון?

לפי דעתי בלבד:

רוצה מעבר קליל יותר....תוריד את הממיר ותתקין במקומו ממיר ריק.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אבל זה לא יעבור טסט בגלל הזיהום אויר שהממיר מפחית.

שמעתי על ממירים ספורטיביים, אולי זה הכיוון.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני לא רוצה לגעת בממיר המקורי של האוטו. הוא עובד וטוב שכך.

הרעיון הוא להחליף את האגזוז בלבד.

מה שאתם אומרים לי זה שאין ברירה אלה לשים אגזוז פתוח? אני ממש לא אוהב את הרעש המוגזם ותשומת הלב המיותרת.

מה לגבי אגזוזים של רכבים אחרים? אין אגזוזים פתוחים מקוריים מכל מיני רכבי ספורט למיניהם?

למשל, האם דוד של קופרה פתוח יותר?

Bimmer

פורסם

מה ההתנגדות בלשים STRAIGHT PIPE מאחורה במקום דוד אחורי?

הממירים והדוד המרכזי נשארים כמו שהם

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

ברוש שמתי אצלי רמוס אובאלי והוא ממש לא חופר, משמיע באס עדין בין 2000 ל 3000 סל"ד וממש תאווה לאוזניים הדבר הכי טוב בו שבעמידה האוטו נשמע סטנדרטי לחלוטין ככה שאני לא מפריע בחניה בבית לשכנים ולא מושך תשומת לב בטסטים.

דוד מקורי של קופרה (איביזה) לא ייתן לך יותר מידיי (צלילים) ללא צנרת פתוחה לגמרי.

keep drooling im spooling :twisted:

פורסם
דוד אמצעי הוא רק מעבר , המעטפת אמורה להוריד רעש.

אם תסתכל דרכו בצד אחד תראה חופשי לצד השני.

אם תתקין כזה במקום דוד אחורי, לפי דעתי האישית בלבד:

התאוצה תשתפר כי הדוד הוא פתוח(לגמרי), אין מצב שתעבור טסט, והרעש יהיה חזק אפילו חזק מאוד, זה לא מתאים להיות כדוד אחורי.

מי החכם שהעלה את הרעיון?

לפי דעתי בלבד:

רוצה מעבר קליל יותר....תוריד את הממיר ותתקין במקומו ממיר ריק.

כן, כי עם ממיר ריק הוא ממש יעבור טסט, וגם יעשה שירות לאנושות.

פותח השרשור - איזה רכב יש לך, שאתה רוצה מעבר קליל יותר של אויר?

ככל שהדוד האחורי גדול יותר (לא הקוטר, אלא גודל התיבה), כך יש יותר מקום להשתקה, למרות שהוא פתוח.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

הרכב הוא 6n2 GTI, מדובר על מנוע 1600 אטמוספרי בעל 125 כ"ס, 92kw.

מנוע שמאוד מאוד אוהב סל"ד גבוה - כך הוא מתוכנן.

נפח + סל"ד גובה אוטומטית הופך את הרכב לרגיש מאוד ליניקה/פליטה של גזים.

תוסיף לקדירה ממשלה מטומטת שלא מרשה פילטרים פתוחים ותקבל אותי בחיפוש אחר פתרונות אחרים (וחוקיים) למעבר קל יותר של גזים החוצה.

Bimmer

פורסם

על כל רכב משפיע אחרת הרעש,

אחי הרכיב ביונדאי לנטרה אגזוז של רמוס והרכב לא הגיב בשום רעש או צילצולים.

רק לאחר הורדת הדוד האמצעי הרמוס התחיל להישמע כמו אגזוז פתוח, אבל עדין הרעש עדין מאוד ובקושי נישמע לאוזן.

בישביל רעש באס גבוהה עליך לוותר על הממיר +צנרת פתוחה ללא דודי מעבר עד לאגזוז בקצה הרכב שכבר לא משנה איך יקראו לו.

שוב ליפעמים הורדת ממיר גורעת מהביצועים.

המלצה שלי תרכיב ותחליף למה שחפץ ליבך, לא תיהייה מרוצה תמיד אפשר לחזור למקורי--- הכל עיניין של כמה שקלים.

בהצלחה.

רז.

פורסם
.... בישביל רעש באס גבוהה עליך לוותר על הממיר +צנרת פתוחה ללא דודי מעבר עד לאגזוז בקצה הרכב שכבר לא משנה איך יקראו לו.

רז.

אני מבין שאתה רק מנסה לעזור אז זה יהיה קצת חוצפה לצאת עליך אבל קראת את השרשור בכלל לפני שהגבת?

אני לא מעוניין ברעש באס גבוה! אני רוצה מעבר קליל יותר של אוויר עם כמה שפחות רעש.

Bimmer

פורסם

עניתי לך וההודעה מישום מה נימחקה.

כתבתי לך מה עושים "החברה" בישביל לקבל רעש, ואתה הייתה צריך להסיק מסקנות לבד.

ואני יפרט:

לרוב (תלוי ברכב) החלפת דוד אחורי לא יתן כלום לא רעש לא צילצולים ולא זרימה חופשית ולא כוח סוס.

וגם נתתי דוגמה מהיונדאי של אחי.

עלות של הרכבת דוד היא בסביבות ה 100-עד 150 קח ריזיקה של הפסדת 200 שח ותרכיב, לא תיהייה מרוצה תפרק.

לפי הדגם שציינת דוד אחורי בילבד לא יוסיף שום רעש ואין לך מה לפחד מרעש, אבל שוב קח אותי בערבון מוגבל.

רז.

• תוכן חדש...