Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לצעיר/זוג עד 20K אוטומט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע היום לו יחלתי.

סופסוף הגיע תורי לקנות רכב משלי :-)

הצורך הוא כזה- לא זולל דלק, התהגות כביש טובה, אמין ככל שאפשר ואוטומט (בגלל האישה :twisted:).

עד 20K כולל ה-כ-ל גם ביטוח גם אוטו וגם מכל פול טנק :wink:.

ההתלבטות היא בין החברים הבאים:

דייהטסו סיריון,

פורד פיאסטה,

קיה פרייד,

רנו קליאו B דור 3

, סיטרואן סקסו ,

וכמובן איך לא יונדאי גטס.

הלב אומר פורד פיאסטה, הראש אומר קליאו B...

המוסכניק אומר לא זה ולא זה... מה עושים?

תודה רבה.

פורסם

ואני אומר לא זה ולא זה.

הפיאסטה לא הייתה מוצלחת בתור רכב אוטומטי בארץ, ואם מדובר על מודל מתקדם יותר כמו 2003, אזי מדובר בגיר רובוטי לא מוצלח, לא נעים בתגובות שלו ולא אמין במיוחד, וגם זמינות החלקים נמוכה כי לא נמכרו כמעט כאלו רכבים בארץ.

קליאו B? רק ידני. לא מתקרב לרנו אוטומטיות (אולי החדשות הרובוטיות יהיו שוות משהו, אבל זה לא רלוונטי אליך), גיר AL4 (תריץ חיפוש) בעייתי מאוד שלא מראה אמינות גבוהה, מעבר לעובדה שמדובר ברכב רגיש בתחום התחזוקה.

לא הבנתי מה הקשר לקיה פרייד? רכב מאוד ישן שהוא הרבה מתחת לתקציב שלך.

הגטס כנראה תהיה הבחירה הטובה ביותר, מכונית פשוטה אך אמינה מאוד, זולה לתחזוקה. צריך לקחת בחשבון שבשנתונים שנמצאים במסגרת התקציב שלך יש שני מנועים: 1.35, שידוע כמנוע לא חסכוני במיוחד, ו1.6, שלמרות הנפח הגדול, הוא יותר חסכוני מה1.35.

שים לב גם שהגטס נמכרה במספר רמות גימור - GLF שהיא רמת הגימור הבסיסית שבדרך כלל הייתה בליסינג או השכרה, ולא כוללת אבזור בטיחותי למעט כרית אוויר אחת, אין אפילו ABS!

צריך לחפש רמות גימור GLI, GLX או GLS שכללו ABS ומספר כריות אוויר, ובשנתונים מאוחרים אפילו כללו ESP.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

וואו קודם כל תודה רבה!

ועוד 2 שאלות קטנות ברשותך:

1) מה עם הסיריון? הכוונה לדגם 1.3, אני מבין שכמובן שזה תלוי על מה נפלת ספציפית אבל יש לי חבר שהוא מאוד מאוד מרוצה וגם אני אחרי סיבוב די השתכנעתי... יש מה לחקור?

2) חשבתי על קניית רכב ממרכז החרמות בשל החיסכון... שווה? או שהירידת ערך והסיכוי לאמינות נמוך? תודה!

פורסם

1. הסיריון יכולה להיות אופציה לא רעה, השאלה על איזו סיריון מדובר? הדור הקודם היה פחות בטיחותי ופחות נוח, ואם אני לא טועה גם היה לו גיר אוטומטי מיושן. הדור האחרון של הסיריון שנמכר בארץ החל מ2004, כולל בטיחות עדיפה ונוחות עדיפה וגם יותר אבזור, ובנוסף גם נראה יותר טוב. בדוק כמה החריגה גדולה, אולי שווה לך.

2. לדעתי לא כדאי, אתה קונה בתכלס חתול בשק. לא ממליץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...