Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C4 חדשה - (חוות דעת)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ככל הנראה שסיטרואן מתכננת מבצע הנחה לרכב C4 דגם אוטומאטי בסיסי ( קראתי באחד מאתרי הרכב) , חפשתי בפורום חוות דעת מפורטת לגבי הרכב ולא צלח בידי:|

1. אני בוחן לרכוש את הרכב , חדש, בצעתי עליו נסיעת מבחן לפני מספר חודשים .

2. אני מתחבט לגבי הסוגיות הבאות:

- סחירות הרכב בעוד כ 4 שנים לאור העובדה שנמכר גם בליסינג ,היינו האם אצטרך להתאים את המחיר למחירי הליסינג לרכבים זהים או שהעובדה שהרכב יהיה מיד פרטית תשמור על ערכו על פי מחירון יצחק לוי?

- בהנחה שאקנה את הרכב , הרי "עליה" שלו לכביש תהא בנובמבר 2012 ( סוף שנה) , האם ההנחה המוצעת "שווה" את הקניה בסוף שנה ( בהתייחס לכך שבעוד 4 שנים הקונה הפוטנציאלי ו/או חברות הטריידאין מתעלמים מחודש עלייה לכביש)

3. אני נוסע כ 20,000 ק"מ בשנה וכ 70% מהנסיעות הינן בינעירוניות. אודה לחוות דעת באשר לאמינות הרכב+ עלויות אחזקה שוטפות + נוחות נסיעה (כאמור בצעתי נסיעת מבחן קצרה וזה לא מדד לעומת בעלי נסיון רב בנסיעה עם הרכב)

תודה

פורסם

ישבתי בו רק באולם התצוגה ולא נסעתי בו, חפש מבחן השוואתי שנערך לאחרונה בין ה- c4 למתחרות המובילות בקטגורייה.

מהתרשמות שלי רמת חומרי הפנים היא גבוהה ביותר, פלסטיקים רכים ומוצקים, ברמה של פולקסווגן גולף ואולי אפילו יותר, ממש כך והעיצוב של הדשבורד מאד יפה.

תא המטען גם הוא גדול מאד לתצורת האצבק.

הבעיה העיקרית של ה- c4 היא גיר אוטומטי 4 הילוכים בלבד, מסרס את ביצועי המנוע וגורם לצריכת דלק בינונית.

לגבי רכישה בחודש נובמבר, מאחר ולובינסקי יוצאים במבצעים לאורך כל השנה, כשלוש פעמים בשנה, תחילת, אמצע וסוף שנה, הייתי ממתין לתחילת שנת 2013 וממתין למבצע נוסף שלהם, אלא אם כן תקבל כעת מבצע טוב יותר מהמקובל אצלם, שזה בד״כ הנחה של כ- 10,000 ש״ח + טרייד אין במחיר מחירון.

בתחילת שנת 2013 תיתכן עליית מחיר עקב שינוי המיסוי הירוק אולם עדיין אני חושב שבשלב מאוחר זה של השנה כבר כדאי להמתין לינואר, שכן לא תקבל את מלוא תוספת המחירון של חודש נובמבר כשתמכור את הרכב כמשומש.

כמעט כל דגמי הרכבים נמכרים היום גם לליסינג, רכב פרטי יקבל עדיין מחיר גבוה יותר כמשומש מרכב ליסינג משומש. השוק של סיטרואן נחשב חלש יותר משל רכבים יפניים אולם לכל סיר יש מכסה ויש גם מספיק אוהבי רכבי סיטרואן וההנחה שתקבל תקזז גם ירידת ערך מואצת.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

היום הם יצאו במבצע :lol: סיטרואן C4 אוטומטית ב-109990 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

כבר נכתב כאן הרבה לגבי הנושא של סחירות צפויה של מכונית. אף אחד לא יכול לדעת מה יהיה מצב השוק או הדגם בשוק בעוד X שנים. כולם יודעים למי ניתנה הנבואה וכל אחד שמעריך איך יתנהג השוק בעוד שלוש שנים הוא לא יותר משרלטן במקרה הטוב. סחירות בעתיד לא יכולה להיות שיקול רלוונטי בקניה של רכב חדש למעט אולי בבחירת הצבע. (לך על צבע סולידי)

ה-C4 מקבל לא מעט חוות דעת חיוביות אבל בקרוב צפויה להגיע הגולף החדשה שלפחות ממה שמתפרסם במבחנים הראשונים בעולם היא מוצלחת מאוד. אם אתה לא לחוץ ומתכנן להחזיק את הרכב כמה שנים, שווה לך אולי לחכות ולהשוות

פורסם

תודה למשיבים

אני מודע לכך שלא ניתן לנבא :wink: את הסחירות בעוד מספר שנים , כוונתי הינה לשמוע התייחסויות על בסיס מצב ידוע כיום והערכה כללית של מי שמכיר את הרכב והשוק הישראלי . אני אישית נוסע ונסעתי בד״כ ברכב יפני , ולכן פניתי לקבלת התייחסויות בפורום, כ INPUT למחשבה .

• תוכן חדש...