Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים

לפני כמה ימים שעה טובה קניתי רכב סוזוקי ליאנה מיד שנייה . את הרכב לא קניתי לפני ששמתי אותו במכון בדיקה (בשישי שעבר12/10), אשר הצביעה על מספר ליקווים בינהם כיוון פרונט . לתומי הלכתי לעשות כיוון פרונט ושם התברר לי שכל צד ימין של הגשר האחורי עקום והתבצעו שם עבודות הלחמה . גם אני הסתכלתי מתחת לרכב וזה ממש נראה לעין, כל הגשר עקום בצורה רצינית.

התקשרתי למכון שהתחילו לגמגם ולתרץ תירוצים כמו רשמתי לך שצריך כיוון פרונט וכו וכו . מה אני יכול לעשות במצב כזה?

אני יכול לתבוע ממנו שייתקן לי את זה? האם זה משהו שלא בתחום אחריותו לבדוק? אני מדגיש שבשום שלב לא רשמו לי שהגשר עקום

אגב בכיוון פרונט יש לי סטייה של מאות אחוזים מהמדדים הרצויים עד שבמכון לכיוון פרונט לא יכלו לעשות דבר

צריך תשובה רצינית ומקצועית עד כמה שניתן מודה לכל מי שיעזור לי

פורסם

אם לא רשמו ואין כסת"ח בנושא, אפשר לתבוע אותם.

האם המוכר התחייב לתקינות השלדה? אם כן, אפשר גם אותו לתבוע לדעתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לפי דעתי מכון הבדיקה התרשל וצריך לפצות אותך. במקומך הייתי פונה לעורך דין.

גילוי נאות: אני לא מקצועי בתחום, אבל אני לא רואה שום סיבה ללכת למכון בדיקה אם הם לא מזהים פגיעת שלדה כל כך חמורה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הבחור במכון של הפרונט אמר לי שזה לא שילדה אמר שזה חלק שאפשר להחליף או לנסות ליישר. יכול להיות שהוא טועה??? הגשר זה שילדה?

פורסם

מדבריך משתמעת לכאורה התרשלות של מכון הבדיקה ועליך להתייעץ עם עו"ד.

שקול פניה למשרד התחבורה או אם הם חברים באיגוד המוסכים אז לפנות אליהם.

הבחור שכתבת - הוא הבוחן? - יתחמק מלקיחת אחריות. נסה לפנות למנהל המכון ולדרוש שהם ישאו באחריות. תהיה בעיה אם הם ירצו לתקן או ליישר לבד ואתה תעדיף מוסך שאתה בוחר ומאמין בכישוריו. במקרה כזה מומלץ מוסך שאתה בוחר.

יתכנו משמעויות של בטיחות לעבודה כזו.

אם הסיפור יקר - כדאי שבימים הקרובים תבקש הערכת שמאי שאתה בוחר לקיום הנזק , משמעות התיקון ועלותו.

יסייע לאחרים אם תפרסם את שם מכון הבדיקה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

הגשר זה מעין מסגרת תחתונה שמחוברת לשילדה ולמנוע באמצעות ברגים.

אני חושב שכדאי לבדוק לעומק, אולי הרכב עבר תאונה רצינית ובוצעו תיקונים אחרים.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

יש לך חזית מול 2

- המכון - רשלנות במקרה הטוב, קומבינה עם המוכר במקרה הרע.

- המוכר - העלים ממך פרט מהותי.

מי בחר את המכון? אתה או המוכר?

עורך דין ומיד - לשמור תעוד של כל דבר. כמו כן, ערוך תרשומת של השיחות שעשית עם המוכר והמכון. עכשיו הזכרון שלך עוד טרי. יש סיכוי שיש פה סאגה ארוכה ולכן התעוד יסייע לך. בתעוד תרשום תאריכים מדוייקים ושעות שיחה וכן פירוט מלא ככל האפשר.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

אם מדובר במכון מורשה ותקין, ישנה טענה להתרשלותו.

למכון בדיקה חובת זהירות כלפי הרוכש, הוא הדעה המקצועית, על חוות דעתו הסתמכת שעת רכישת הרכב לאחר שהוברר כי הרכב תקין ונקי מבחינת תאונות. מבחן ה"אלמלא" מתקיים כן בצורה מובהקת. פנה למשרד עו"ד בתחום הנזיקין.

פורסם

כולם מדברים על טעות, אני חושב שזו קומבינה.

קח חוות דעת שמאי על הרכב, ואם יש צורך תבע (תביעות קטנות אולי, תלוי נזק, ואז אין צורך בעורך דין להליך, אולי רק לניסוח כתב התביעה הראשוני). שקול בהתאם ליתר המידע שתאסוף - ביטול העסקה, תלונה במשטרה. בינתיים, פרסם פה את שם המוכר והמכון, שכולם ידעו להיזהר.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

פגיעת שלדה !

גם אם יסדרו את זה הרכב לא יהיה בטיחותי לנסיעה ב-100%.

דבר שני, אתה שילמת למוכר סכום כסף עבור רכב ללא פגיעות שלדה, אם מלכתחילה היית יודע שיש לרכב פגיעת שלדה ועדין היית מעוניין ברכב, כמובן שהמחיר היה יורד בהתאם לפגיעה.

חוץ מהעניין הבטיחותי קח בחשבון שרכב עם פגיעה בשלדה קשה מאדד למכור.

גם רכב עם קצה שלדה שנחשבת לפגיעה בלי השפעה בטיחותית כמעט בכלל קשה למכור ,רכבים כאלה נסחרים בכמה אחוזים פחות.

בלי לחשוב פעמיים תיקח עורך דין יש לך כאן עילה לתביעה של המכון בדיקה ושל המוכר (גילוני נאות,תום לב,רשלנות וכו' ) ,אתה יכול לתבוא אותם גם על פיצוי כספי וגם על עוגמת נפש ואובדן ימי עבודה (אם יש) .

תשמור את הטפסים,הקבלות ובמיוחד את הטופס בדיקה.

דרך אגב אתה בטוח שבבדיקה לא רשום שופ פרט על השלדה? (תעלה את הבדיקה לכאן).

ועל איזה מכון בדיקה מדובר?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
יש לך חזית מול 2

- המכון - רשלנות במקרה הטוב, קומבינה עם המוכר במקרה הרע.

- המוכר - העלים ממך פרט מהותי.

מי בחר את המכון? אתה או המוכר?

עורך דין ומיד - לשמור תעוד של כל דבר. כמו כן, ערוך תרשומת של השיחות שעשית עם המוכר והמכון. עכשיו הזכרון שלך עוד טרי. יש סיכוי שיש פה סאגה ארוכה ולכן התעוד יסייע לך. בתעוד תרשום תאריכים מדוייקים ושעות שיחה וכן פירוט מלא ככל האפשר.

מומלץ אפילו לבצע הקלטות של השיחות בעזרת הסלולר, ולהקליט את המפגשים ביניכם (אם יתקיימו) לפחות עם סאונד, ועדיף אפילו עם מצלמה נסתרת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
כולם מדברים על טעות, אני חושב שזו קומבינה.

לא "חושב" אלא "מנחש".

כולם מריצים אותך לעו"ד, אבל שוכחים שעו"ד עולה כסף.

אז כן, להתייעץ עם בעל מקצוע, אבל יש המון מה לעשות לפני שתובעים. אסור לשכוח, תביעה זה לא בחינם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אנא תפרסם את מכון הבדיקה,זה חשוב

דבר שני , בית משפט לתביעות קטנות עושה את העבודה, אל תפחד גם אם זו פעם ראשונה שלך, ההליך הוא די פשוט...תתבע אותו על סך הסכום ששילמת פלוס עוגמת נפש, תלוי כמה שילמת על הרכב וכמה אתה מצפה בהחזר...ישנה מגבלה בבית משפט לתביעות קטנות על הסכום

פורסם

המשפחה שלי קנתה מאזדה 3 שעברה תאונה שנחשבה טוטאלוס.

הקטע שבבדיקה לא גילו את זה אך כשרצינו לעשות ביטוח על הרכב התגלה לנו שהרכב עבר תאונה קשה ולכן לא יעשו לנו ביטוח על הרכב ואף איימו עלינו...

*ביקשנו מאותו האדם שרכשנו ממנו את הרכב להחזיר לנו את הכסף עם לא נערב עורך דין, כמובן שהחזיר :)

• תוכן חדש...