Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם,

אני הולכת לראות מחר פיאט פונטו ספייס 2006.

יש לכם המלצות בשבילי על מה להסתכל? מה לחפש?

אני לא רוצה בטעות לקנות רכב שלא טיפלו בו כמו שצריך.

יש משהו שאני יכולה לראות בעין או שרק מכון בדיקה יוכל להגיד לי?

אשמח לעזרה.

תודה מראש 8)

פורסם

יש דברים בסיסים כמו למשל האם יש מים במקום נוזל קירור,ראשי המנוע רגישים לזה,כמו כן תבדקי את ההגה במצב CITY,יש כזה כפתור על הדש בורד שגורם להגה להיות ממש קל.

לגבי תאונות את יכול לראות לבד אם היה משהו,למשל מרווחים שונים בין מכסה המנוע לבין הכנפיים,אותו דבר מאחור.

אך כמובן לקחת את הרכב למכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תוותרי על בדיקה במכון - המלצה שלי - קומפיוטסט, הם אמינים ויש בכל הארץ סניפים.

תתקשרי לשירות לקוחות פיאט ושם את יכולה לברר בדיוק על מי רשום האוטו

ואיזה יד הוא ואם היה בעבר בהשכרה.

כמו כן את יכולה לברר מתי עבר טיפולים ובאיזה קילומטראז וככה יש לך כיוון

אם הקילומטראז אמיתי או זויף - מה שקורה המון בדגם dynamic

תאמתי את הפרטים שהמוכר אמר לך מול השירות לקוחות ותוכלי לדעת אם הוא אמין.

את כל זה תעשי עוד מהבית לפני שאת לוקחת את האוטו לבדיקה כדי לחסוך זמן וטרחה יקרים.

אגב אם המוכר מסתיר במודעה את המספר רכב וגם בטלפון אינו מוכן לתת לך אותו או את שם בעל הרכב

תתחילי לחשוד...

פורסם

מקווה שעדיין לא מאוחר, אבל- תתחילי מלבדוק את הניירת:

לוודא שהמוכר הוא הבעלים הרשום ברשיון הרכב,

שתאריך הבעלות שרשום ברשיון מתאים למה שהמוכר טוען (ולא תאריך בעלות של לפני כמה ימים),

שלא רשום ב"תנאים והגבלות" הפקדת סוחר,

שהיד נכונה,

שתאריך הטסט נכון,

שדגם הרכב נכון.

בספייס הדברים האלה הם הסכנה מספר אחת...

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

תבדקי את הנוזל קירור - לא רק שהוא לא מים כמו שאמרו אלה שהוא כחול או אדום (שזה אומר נוזל מקורי ולא נוזל קירור ממחלקת רכב בחצי חינם) בפיאטים הכל אמין וטוב עד ששמים את הנוזלים האלה או מים ולא את ה"פראפלו" המקורי.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

פראפלו הוא כחול, כצבע כומתת תותחנים למשל.

לגבי בעל הרכב, אם שמו לא רשום בקשי דף העברת בעלות, שמי למשל עדיין לא רשום כבעליה של הפונטו שלי, ככה זה כשרק עוד חודשיים אני עושה לה טסט ראשון בבעלותי

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...