Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

רכב אמין וחסכוני עד15K


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם,

אחרי שעות של התברברות ברחבי הפורומים (והשנים..), לא מצאתי. אולי תוכלו לעזור לי:

אני מחפש רכב אמין, חסכוני, ואמין. בקיצור - שיעלה כמה שפחות בטווח המיידי והבינוני.

נוחות, מראה וכאלה לא חשובים. צריך להגיע מא' לב', כש-א' זה נתניה ו-ב' זה הרצליה.

סביבות ה25ק"מ סה"כ יומי.

 

הסיריון הייתה מועמדת ראויה עד שראיתי שכל עוד עברה כבר את הק"מ ה100,000 שלה בערך ולא החליפה מנוע/+גיר/+כלמיני, היא לא תשרוד יותר משנה.

הפיג'ו הישנות גם נראו אחלה, אבל הבנתי שאמינות זה לא הצד החזק שלהן....

 

בכל אופן, אני פתוח לגמרי להצעות. אמין וחסכוני, כשאמינות היא היותר חשובה.

התקצוב הוא כאמור עד 15K, גג 17 במצב קיצון.

 

 

תודה רבה לעוזרים,

מועדים לשמחה

פורסם

קח בחשבון שחסכוני וגיר אוטומט לא הולך ביחד, במיוחד בתקציב כזה בעייתי.

תבדוק את היאריס, בתקציב הזה נכנסת היאריס עם מנוע 1000 וגיר חצי אוטומט או ידני.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

פונטו ספייס תהיה חסכונית,ולא יקרה לאחזקה,חפש גם יונדאי גטס,הרכב נחשב גם כן לאמין,נסה למצוא רמות איבזור GLI/GLS כיוון שברמת איבזור GLF אין ABS ורק כרית אוויר אחת.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הפיאט פונטו עם גיר רציף נחשבת לאמינה.

מדוע רק נחשבת ולא אמינה ? כי אתה עלול ליפול חלילה על רכב מוזנח שלא טופל כראוי ואז יהיו לך הרבה תיקונים ותספר שהרכב אינו אמין.לעומת זאת,אם תקנה רכב שמור ומטופל הוא יחזיר לך ובגדול.

כל רכב בתקציב הזה ולא רק פיאט,אי אפשר לבקש שיהיה אמין- בכל זאת רכב בתקציב קטן והכל תלוי באיך תוחזק ע"י הבעלים הקודמים,האם חלילה קרעו אותו /עבר התעללות/ וכמובן מס' הק"מ/ידיים/ סוג בעלים קודם.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אני יכול להמליץ מניסיון אישי על יונדאי אטוס,רכב עירוני אמין ביותר,מרווח מאד לגודלו,כושר תמרון מדהים,ישיבה גבוהה,מזגן יעיל,ה"כ,ח"ח,נ"מ וכרית אוויר אחת.

 

לנו יש כזו,אוטומטית,מזה 3 שנים,סוסת עבודה עירונית.

 

הרכב חסכוני למדי בגרסה הידנית,הרבה פחות בגרסה האוטומטית אבל אין באמת מכוניות קטנות עם גיר אוטומטי "רגיל" שהן מאד חסכוניות.

 

דווקא אטוס ניתן למצוא מיד פרטית עם קילומטרז' נמוך.

 

חסרון? לא מהיפות בקבוצה...:silly:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

ומה לגבי סוזוקי סוויפט 97? מצאתי אחת עם ק"מ נמוך מאוד, מאישה מבוגרת (87K), אחרי טיפול גדול לפני כמה חודשים (טיימיניג,משאבת מים,ברקסים ומשאבות אחוריים).

 

ממה שאני רואה אני מתחיל להבין שבתקציב הזה (15K), אא"כ תהיה מציאה (דרך חבר וכו'), לא אמצא משהו חסכוני ואמין שגם יגיע מטופל לשנה+-.. אני טועה?

פורסם

אתה יכול לימצוא בתקציב הזה אקסנט שנת 2000-2001 רכב אמין יחסיית ויש בודדות כאלו ידניות הצריכת דלק שלו יחסיית טובה

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

פורסם

ממליץ לעשות חיפוש,

בגדול רכב שנחשב אמין אבל מכיוון שהרכב ישן יכול להיות גם ההפך

צריכת דלק בידני נמוכה יחסית 1-14 ~ (מנוע 1300)

נוחות לא בשמיים

חלפים לא אמורים להיות יקרים.

×
×
  • תוכן חדש...