Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

משהו מוזר קרה במוסך, את הרכב קניתי עם קילומטראז' של 116,000 כשהגעתי ל133,000 גם עשיתי טיפול, ולפני שנכנסתי למוסך הוא היה על 145,000 (הפקידה אפילו רשמה את זה בקבלה), אחרי שיצאתי מהמוסך והגעתי הביתה לא האמנתי אני רואה שהקילומטראז' אצלי צנח ל126,000! (וגם התנתקו כמה צינורות של דלק ומזגן, אבל ככה זה במוסכים שרואים רכב קצת ישן)

באמת דבר כזה אפשרי מטיפול של אלטרנטור?

פורסם

חח 100% אותו ריפוד קרוע, אותם תקלות, אותם שיפורים, בוא נגיד שבשביל להביא לי רכב אחר הם צריכים לעבוד עליו שבוע כדי שיהיה דומה שלי

פורסם

פירקו חצי מהאוטו שעדיין עובד

הוציאו לך לוח שעונים ושמו משהו שימות בקרוב? ?

אולי

יש 3 סוגי אנשים אלה שיודעים חשבון ואלה שלא

פורסם

רק עוד 3 שנים למאנייק. מדינת ישראל תעניק לך בגאווה את 3 האלף שח האלה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קלומטרז' לא ירד מעצמו. או שהוחלף לוח שעונים או שהתעסקו איתו באיזשהו אופן.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כן גם לי זה קרה בפיאט הקודמת שלי ואז התעוררתי מהחלום. :-D

בנימה אופטימית זו יכול להיות שהתעסקו לך בלוח שעונים-סיכוי קלוש,אני לא רואה סיבה שיעשו זאת.

ויכול להיות שהספידומטר שלך מתחיל ל"התעייף" (במידה והלוח שעונים הוא רגיל ולא דיגיטלי), ראיתי כמה רכבים שהקילומטראג' בהם תקוע.

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם
יש לפעמים אפשרות לבחור את התצוגה בקילומטר או במייל

בדוק אפשרות כזו

ניר

זה לא קדילאק זה גרוטאה מקוריאה הצפונית...

פורסם

אין פה בכלל מקום לפרשנות אחרת מלבד 2 אופציות:

1. הוחלף לוח שעונים

2. מד האוץ כוון ידנית כלפי מטה

אם זה נעשה במוסך זו חוצפה ממדרגה ראשונה ואף עלול להחשב כעבירה פלילית, במיוחד אם מדובר באפשרות הראשונה (גניבה)

כמו כן, דבר זה עלול לסבך אותך בעל הרכב.

בעתיד, אם הרכב יימכר וההורדה תתגלה ע״י הקונה בשלב כלשהו בחייו, הוא יהיה רשאי לתבוע אותך לרכוש חזרה את הרכב ובמחיר בו הוא עצמו קנה אותו - גם אם עברו שנים מאז!

לא קשה לעלות על כך, ישנו תיעוד טיפולים כמו שאמרת מעלה וגם ברשיון הרכב בכל רישוי שנתי נתון זה מופיע

פנה למוסך לקבלת הסברים וטיפול מיידי במה שנעשה

פורסם

אני במקומך לא הייתי חושב על זה אפילו או שואל פה! תפנה למוסך לבקשת הסברים. הרי אתה אומר שלא רק הקמ״ שונה גם כל מיני צינורות. אם יש לך הוכחות להכל אפילו תתבע אותם! אותי אישית הייתה מרגיזה המחשבה שאולי יגעו לי בדברים אחרים ויבטלו לי כל מיני דברים בלי קשר. לגבי הצינורות דלק קשה לי מאוד להאמין כי הרכב לא היה נוסע אבל למזגן יכול להיות. הוא עבד קודם ועכשיו לא עובד?

volkswagen golf mk2 1.3

volkswagen golf mk2 1.6

Volkswagen golf mk2 1.3

• תוכן חדש...