Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קניתי לפני כחצי שנה סוזוקי סוויפט 90 מנוע 1.3 אוטומט , הרכב יד 1 שהיה אצל זקנה שנפטרה ואז עמד כמה שנים טובות ומידי פעם הניעו אותו , הרכב עבר בסה"כ 54,000 שקניתי אותו.

לפני הקניה המוכר עשה לו טיפול ברקסים , שמן ופילטרים.

לאחר הקניה ראיתי שיש נזילת שמן קטנה , כל פעם שהייתי חונה היו כמה טיפות מתחת למכסה מנוע , צילמתי והעלתי לפורום תמונות ונאמר לי שזה כניראה ממחזירי שמן , בכל מקרה בגלל שהרכב עמד הרבה שנים גם ככה רציתי להכניס אותו לטיפול טיימינג.

חבר שלי עובד במוסך מורשה סוזוקי ואמר שיסדר לי מחירים טובים.

אז הכנסתי אותו למוסך , לפני שהכנסתי אותו למוסך חשדתי גם שאטם מכסה שסטומים נוזל , לאחר בדיקה של מכונאים הסתדבר שיש גם נזילה מהמחזירי שמן וגם מאטם מכסה שסטומים , שהמכונאי פתח את המכסה התגלה במנוע הרבה בוצה והוא הציע לעשות "פלאש" למנוע של שעה ואמר שאם לא עושים המנוע יכול "להתפס" והולך מנוע ואז לרוקן שמן והלחליף פילטר , פחדתי לעשות פלאש אבל בסוף זה עשה רק טוב.

בנוסף היה ברדיאטור מים עם הרבה חלודה ובוצה המכונאי אמר שהוא יכול לשלוח את הרדיאטור לניקוי במקום חיצוני וזה יעלה יותר כסף או שהוא יכול לשתוף עם צינור - אז אמרתי שיעשה רק עם צינור בישביל לחסוף עלויות , לאחר היתיעצות עם המכונאים הם אמרו שכדאי להחליף לנוזל קירור אבל שיהיה איכותי ורצוי מקורי (מקורי 240 שקל גלון) ואמרו שגם פרסטון יהיה טוב , אז אמרתי לשים פרסטון , פחדתי מאוד ממעבר לפרסטון שיהיו נזילות אבל עבר כבר שעה והכל תקין.

בסה"כ האוטו נוסע מעולה ואין שום נזילות.

זה הטיפול - תגידו מה דעתכם על המחיר

אטם מכסה שסטומים

מותחן טיימינג

רצועת טיימניג

מחזירי שמן X2

נוזל קירור

פלאש למנוע

שמן 10W40

מסנן שמן

שייבה פקק אגן

בנד צינור מים+דלק

אישור בלמים לטסט

סה"כ 1040 כולל עבודה והכל.

אחרי ההנחה שקיבלתי מחבר שלי שעובד שם.

פורסם

זול מאד במונחים של מורשה סוזוקי.

אני די משוכנע שכל אחד אחר שהיה נכנס למוסך ומשלם מחיר מלא היה יוצא ב 50% יותר לפחות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
זול מאד במונחים של מורשה סוזוקי.

אני די משוכנע שכל אחד אחר שהיה נכנס למוסך ומשלם מחיר מלא היה יוצא ב 50% יותר לפחות.

על כל העבודה הוא לקח לי 280 ש"ח.

שכחתי לציין שהמותחן והרצועת טיימניג לא מקוריות בישביל להוזיל - המותן של חברת GMB והרצועה של גייטס.

פורסם

אז בשביל שיהיה לך קנה מידה להשוואה.

280 כולל מע"מ זה בערך מחיר לשעת עבודה במוסך מורשה.

זה סכום שבד"כ גובים רק עבור החלפת שמן + פילטר.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

שלום יותם

GMB וגייטס הינן חברות מובילות בשוק "האפטר מרקט" משמשות תחליף ראוי לחלקיים מקוריים של היצרן.

בפירוט לא ראיתי משאבת מיים האם נבדקה ונמצאה תקינה.ברכב שלי החלפתי לפני שבועיים, משאבה מקורית שעבדה 12 שנה ועברה

370,000 ק"מ.

כמו כן חסרה לי בסקירה שלך מצב נוזל הבלמים אם הוחלף או תקין.

לעניין המחיר ,מחיר החלקים שהחלפת בחנות החביבה עלי ברחוב המסגר הוא כ -750 ש"ח עבודה במוסך ראוי עם בעל מקצוע טוב

לפחות עוד 700 ש"ח את המחירים בדקתי לאחרונה במספר במקומות,

קבלת מחיר טוב ,שמור על הרכב ,נחשב בשנות ה90 כרכב שלא רואה מוסך....

פורסם
שלום יותם

GMB וגייטס הינן חברות מובילות בשוק "האפטר מרקט" משמשות תחליף ראוי לחלקיים מקוריים של היצרן.

בפירוט לא ראיתי משאבת מיים האם נבדקה ונמצאה תקינה.ברכב שלי החלפתי לפני שבועיים, משאבה מקורית שעבדה 12 שנה ועברה

370,000 ק"מ.

כמו כן חסרה לי בסקירה שלך מצב נוזל הבלמים אם הוחלף או תקין.

לעניין המחיר ,מחיר החלקים שהחלפת בחנות החביבה עלי ברחוב המסגר הוא כ -750 ש"ח עבודה במוסך ראוי עם בעל מקצוע טוב

לפחות עוד 700 ש"ח את המחירים בדקתי לאחרונה במספר במקומות,

קבלת מחיר טוב ,שמור על הרכב ,נחשב בשנות ה90 כרכב שלא רואה מוסך....

ביקשתי להחליף גם משאבת מים אבל המכונאי אמר שהיא ניראת במצב טוב ולא צריך להחליף , בכל מקרה המשאבת מים אצלי זה לא בטיימינג , היא מונעת מאלטרנטור , אז אם בעתיד יהיה נזילה זה לא בעיה להחליף.

• תוכן חדש...