Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סירוס חתול- מחויב המציאות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4802 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא החלפתי סוג חול, הארגז נקי.

חשבתי שהוא עושה זאת לאחר שהוא דורש מאיתנו לצאת מהמיטה כאות לחץ או מחאה, אך לפחות במקרה של אתמול, זה נעשה בלילה ולא לפנות בוקר.

נהג מתחיל. תשובה שלילית, אולי דווקא נתחיל בכך או במשהו אחר שירתיע?

לא יעזור לך , זה משהו בארגז או בסביבה הקרובה לארגז . תבדוק היטב .

החתול שלי היה פסיכופט דפוק אמיתי - מספיק שהוא היה משתין מעט בארגז ומבחינתו זה מלוכלך ואין מצב שהוא יכנס לשם

עד שתחליף לו ובינתיים הוא היה משתמש באמבטיה . הגענו למצב שהיינו מרימים החרא שלו עם נייר וזורקים לפח ואת השתן מייד מחליפים בחול חדש , ולכן בכדי לחסוך בעלויות החול היינו שמים כוס אחת מדודה .

היינו הפאקינ' משרתים של הדפקט הזה .

אני מקווה שאין לך חתול כזה . :|

Gn'f'R

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 150
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איך שהזמן עובר

מעט לפני שאימצתי את חתולי, כבר הסתובבו והשתובבו בחצר הבית בו אני גר זוג גורים, בנגוד לחתולי הם זכו במשך חודשים ארוכים ללווי של אימם, התרוצצו ורבצו בערימה בדשא- תענוג לראות. תענוג וגם קצת קינאה: קינאתי בהם בשם חתולי. הם שמחים וחופשיים עם בני מינם וחתולי שלי מתבונן בחלון באריכות ובכמיהה, אפילו חשבתי להוציאו לטיולים.

כשקניתי לייזר כדי להפעילו והוא הוציא לשון אחרי דקות התרוצצות הבנתי שהוא גם כ"מ לעומתם.

מאחר והם בני גיל דומה, כיום כמעט שנה , ההשוואה היתה בלתי נמנעת ובדקתי מי גדל מהר יותר. אחד מחתולי החצר הוא שחור לבן כשלי אך בעל מבנה, פרווה וזנב עבים ומיוחסים, חתול נשוא פנים. אחיו קטן ממנו, שחור כולו למעט כתם יהלום לבן לצווארו.

עבר זמן, האם עזבה והם הסתדרו. נשוא הפנים נראה פחות ופחות אך המשיך לבקר, השחור לעומתו התאזרח ואף השמין.

בהדרגה החתול שלי הפך לגדול יותר גם אם רזה יותר.

הגיע החורף ונשוא הפנים שבחוץ נראה קצת מוזנח, פרוותו העבה נסתמרטטה?? והוא נראה כאציל שירד מנכסיו, בחורף עדיף להיות חתול בית. לאחר זמן רב שלא ביקר, לאחרונה חזר לבקר, עדיין מסמורטט.

והיום הפתעה, יללות גורים משכו אותי לבדוק והסתבר שהאח השחור עם היהלום הוא בעצם היא. אמא גאה לגורים.

אחיה מן הסתם, בא לבקר. אני מקווה שכאם כה צעירה תוכל לעזור לגוריה כפי שעשתה גם אימה, לפני פחות משנה.

כעקרון אינני בעד נשואין והריון בגיל כזה ואני גם מופתע [חשבתי שמוקדם לכך] אך אני מאחל לה מזל טוב והורות טובה.

פורסם

יש לי שניים-שלושה חתולים חביבים שפוקדים את החצר שלי בקביעות. איך טכנית ניתן לבצע את זה? אף אחד מהם לא נותן לאיש להתקרב אליו, וממילא הוטרינר אינו עובד לשם שמיים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אפשר אולי לפנות לעמותה שתעזור עם לוכד ואולי תפנה לוטרינר שיעזור עם הוזלה.

צריך לזכור, שלושה חתולים עכשיו זה עשרים חתולים עוד שנה-שנתיים.

שכולם אצלך בחצר.

שאסור למועצה לפנות, כל זמן שהם גורים.

בלאגן, בלאגן...

אם אתה לא מתכוון להגביל ילודה - אל תאכיל ותיצור להקה, כי בקלות זו עובר את גבול הקיבולת והסיבולת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

להמנע מהאכלה זה פתרון שאני לא תומך בו. למרות שבבניינים שלחלוטין אין מי שמאכיל באמת אין חתולים, זה פתרון דיי אכזרי במקרה וכבר יש חתולים. צודק עפר שבמקרה ולא מגבילים ילודה וכן מטפלים בהם (לכל הפחות בהאכלה) זה מהר מאד מגיע לכמויות בלתי נשלטות. גם לא טוב לחתולים עצמם (מהרבה סיבות) וגם לא טוב לסביבה. העניין הוא שכל פעם שמגיע חתול/ה חדש/חדשה לאיזור צריך לטפל גם בהם בהקדם. פרקטית זה אומר שבפעם הראשונה צריך לעשות את זה בבליץ ואח"כ 1-3 בשנה. המחירים לחתולי רחוב דיי זולים.

יש כמה פתרונות (כללית ופרטנית):

1. תפיסה ידנית- דורש ניסיון והיכרות עם החתולים. לא תמיד זה ניתן ותלוי מאד באופי החתול.
  2. שימוש בכלוב לכידה. גם כן דורש קצת ניסיון ותלוי בכמות החתולים בסביבה. אם יש הרבה זה הופך לקשה מאד.
  3. קבלת סיוע מלוכד מקצועי. יש כאלו שמשתמשים בכלוב לכידה, יש כאלו שמשתמשים ברשת לכידה (מעטים מאד יודעים איך לעבודה איתה) ויש שמשתמשים בשיטות הרבה פחות הומניות ואף מזיקות/אסורות.

פרטקית למקרה שלך- ישנם אנשים שמטפלים בחתולים ומתמחים בתהליך, שיעשו את זה במחיר עלות. באיזור המרכז זה קצת יותר קל- בפריפריה אני יכול לברר. תזכיר לי באיזה איזור מדובר?

פורסם

היי אביב, ראשון לציון.

כעקרון אתם צודקים ואכן רצוי לסרס ולעקר. אין לי היכולת לתפוס את כולם ולממן העניין. אם יש עמותות, אשמח לדעת ואברר גם אני. יש עיריות שעושות זאת, אולי גם העירייה שלי אך אינני סומך על כך שאכן יעוקרו ויוחזרו ולא יוצאו להורג. כל עוד איני בטוח שלא יהרגו- לא אפעל.

אכן, יש שכנה מאכילנית. אני מאכיל כעת את החתולה שילדה.

פורסם

רוב העיריות (למעט כמה מקומות חשוכים) הפסיקו את פעולות ההמתה דרך קבלנים (מה שכמובן אינו חוקי) חלקן אף מבצעות מבצעי עיקור/סרוס אך המציאות מראה שזה לא מספיק. גם להם קשה לעמוד בכמות. לצערי מטעמי בורות גרידא ועדי בתים לא מבצעים זאת ע"ח הועד (מדובר בעלות שנתית זניחה). העיקר שהשכנים תמיד יודעים להתלונן שיש הרבה חתולים, אך לנקוף אצבע או גרוש חס ושלום. עד כאן ההתמרמרות.

לטובת הכלל- ניתן לקבל שירות לכידה הומנית + עיקור סירוס + השארה להשגחה + החזרה למקום בעלות של בסביבות 150-200 ש"ח לחתול. ישנן חברות שמתעסקות בזה ויש אנשים פרטיים שעושים זאת מסיבות הומניות. במקרה יצא לי להכיר זוג נחמד שפועלים רבות לרווחת חתולי רחוב והם יכולים לסייע בתהליך.

אני אישית ממליץ בחום לכל מי שכבר הגדיל ועשה מתוך אמונתו/חמלתו להתאמץ עוד קצת וגם לחסן אותם על הדרך.

מי שמעוניין יכול לפנות בפרטי ואקשר אותו.

פורסם

באופן נדיר אני מסכים לחלוטין עם אביב :wink:

אנחנו (למעשה אשתי היקרה בעיקר) דאגנו לסירוס/עיקור ועוד טיפולים (גם ניתוחים יקרים) לאוכלוסית חתולי החצר שלנו (חוץ מ-5 שיש לנו בבית). הוטרינר שלנו מתחשב וגובה מחיר מופחת (מאוד) על חתולי החצר - אאל"ט זה היה כ-200 על סירוס ו-300 על עיקור (סירוס זה פעולה קלה יותר). ה"אשפוז" להתאוששות לפני השחרור הוא אצלנו בבית.

:turn-l:
פורסם

יובק, אינני מתגורר בבית פרטי. לצד ארבעחמשה קבועים יש חמששה מזדמנים. לעצות ומידע- אשמח.

הפתיע אותי שחתולה בת פחות משנה יולדת. היא בגודל של גורה גדולה.

החתולה הגדולה בבניין היא החתולה הצולעת שתלוייה בקבוץ נדבות, מצטינת בכך ודוחקת חלשים ממנה[הרוב חזקים מימנה]

נתקלתי בעבר באתר תיירותי בתופעה דומה. יונה בעלת רגל אחת היתה השמנה מכולן, אולי כי כולם העדיפו להאכיל אותה.

אגב, אני מכיר מישו שהיה מפתח מכאן תאוריה של מעין דרויניזם הפוך.

פורסם

ועם האקלים הישראלי, עודף וזמינות האוכל ואין סוף המסתורים בעיר/כפר, הן גם מזמן איבדו את הקונספט של "עונת הייחום".

המפעל עובד 24/7 :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

פנדוב, בנוגע לקקי באמבטיה.

תשנה את מיקום הארגז שלו בבית, לא צמוד לאיפה שהוא אוכל, או לא צמוד למקום עם הרבה רעש שיכול לגרום לו להבהל תוך כדי

ואז תדחוף אותו בכח לשם, אפילו תשב איתו בחדר כמה פעמים עד שהוא יתרגל לבד.

ככה החתול שלי התרגל לא להעיז לעשות צרכים בכל מקום אחר בבית שהוא לא הארגז שלו

החתול שלי בן 8 חודשים, הוצל מילדים מתעללים בגיל 3 שבועות וסורס בגיל 5 חודשים.

אין מאושר ממנו :)

IMG-20130121-WA0005.jpg

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אליקו, הוא עושה בארגז[שתואם התנאים שהצגת] אלא שלעיתים הוא עושה גם באמבטיה מזה זמן רב[הקפצתי השרשור לאור לידת התאומים- רביעייה]. חתול יפה.

• תוכן חדש...