Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברה,

אני מעוניין לרכוש רכב ממגרש/חברת טרייד אין הנמצאת בהוד השרון,

לחברה קוראים: טרייד אין קארס (קובי) דיל.

אני יודע שרכישה ממגרשים או חברות טרייד אין קטנות לא מומלצת....

אבל - מצאתי שם רכב (ואני מחפש כבר חודשיים...) עם ק"מ נמוך ו- היה 2 ידים פרטיות (ולא ליסינג או השכרה).

מדובר בסכום השקעה נמוך באזור 25 אלף.

האם משהו בפורום מכיר את החברה הזו והיה לו ניסיון איתם ? אני ממש אשמח לקבל תגובות.

למען הסר ספק - כמובן שאני מתכוון לקחת את הרכב לבדיקה !!!

תודה.

פורסם

גש לחברות הטרייד אין של היבואנים-לובינסקי/אוטודיל וכו'.

יש להם מגוון רכבים והרבה מהם יד1/2 פרטיות-עם מגרשים קטנים יכולים להיות סיפורים לא נעימים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

מה הרכב שאתה מחפש?

אולי יש חלופות יותר טובות?

תפרט את הדרישות שלך ממנו.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

על הרכב אני כבר די סגור,

השאלה היא מאיפה לקנות אותו :)

גם אם יש חלופות טובות יותר.... אני עדיין נשאר על 20 אלף בלבד :)

אני צריך רכב פשוט, זול, אמין שיעשה 10 ק"מ ביום בלבד.

האם למישהו יש ניסיון אם החברה הזו ?

פורסם

פונטו משנתונים 2004-2006-קטן חסכוני ואמין אם טופל טוב.

אמנם לא קשור לנושא-האם כדאי להחזיק רכב בשביל 10 ק"מ ביום-אם יש קו אוטובוס שעובר אין טעם לבזבז כסף על אחזקת רכב.

פורסם

תודה colauti 9,

האם אתה מתכוון ספציפית לאותה חברה ששאלתי לגביה ? או באופן כללי ?

אני כבר הרבה זמן צופה כאן בפורום וכבר למדתי לקחת את התגובות שלך ברצינות.

מתחיל להיות קצת מייאש למצוא רכב בארצנו הקטנה....

תודה

פורסם

אמרתי לך...ציין דרישות/סוג רכב ואנשים בשמחה יעזרו לך.

בתקציב הזה קונים רכב פרטי שמור כמה שיותר.

• תוכן חדש...