Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תוריד אפליקציה לאייפון בשם "חוליו" - או באנגלית "HULYO"

בשעה 22:00 בערב האפליקציה נפתחת עם טיסות במחירי זנות ליום-יומיים הקרובים, ניתן לרכוש הכל דרך האפליקציה לא צריך להרים טלפון לאף אחד. הכל אונליין ובמהירות.

עריכה: רק עכשיו שמתי לב שאתה מדבר על הארץ .. האפליקציה היא לטיסות ונופש בחו"ל (בעיקר אירופה) - תבדוק ייתכן ותקבל אפילו מחיר טוב יותר לאירופה מאשר בארץ ..

פורסם

השתמשת פעם בחוליו הזה?

אתה יכול לתת דוגמא לאיזה דיל להיט שהם הציעו? כי אני מבין שהם מציעים כרטיסים לאותו לילה - כלומר הטיסה תוך כמה שעות מההזמנה.

פורסם

מנסיון ארוך שלי עם הדברים האלו, האתרים האלו לא מוסיפים כלום ולפעמים גם יקרים יותר ממה שאפשר להשיג בשיטה הידועה לכול - טלפון.

כבר קרה לי כמה וכמה פעמים שבדקה ה 90 היה מחיר X לסופשבוע הקרוב למקום מסוים, וטלפון לאותו מקום השיג עוד 10 אחוז הנחה בתנאי שאני משלם עכשיו - בטלפון.

לא לשכוח שלאתרים האלו יש רווח על העסקאות שלהם. וזה לא מגיע מבתי המלון.

• תוכן חדש...