Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם יש להשיג בישראל SEA FOAM?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה להשיג את החומר הזה שמככב בפורומי רכב/אופנועים בארה"ב בתור חומר שעושה נפלאות במערכות דלק..

רוב הספקים של המוצר הזה בארה"ב לא שולחים לישראל , ואלה שכן שולחים - העלויות ממש בשמיים (65$ למיכל של 430 סמ"ק..)

האם יש יבואן שמוכר את החומר בישראל? אשמח לדעת..

sea foam.jpg

פורסם

יש אתרים ששולחים מארה"ב אליך בעלות של 25$

אם אתה קונה באיביי יש הרבה ששולחים את המוצר חינם בתוך ארה"ב

ככה שאתה משלם רק על המשלוח לארץ דרך צד שלישי

אתר לדוגמא USHOPS (תריץ חיפוש בגוגל)

פורסם

תודה אחי , איך להביא אני יודע היטב.. השאלה ששאלתי היא האם מישהו מכיר חנות/יבואן שמייבא את החומר הזה באופן מסודר.בארה"ב הוא מאד נפוץ וכמעט כל שאלה לגבי בעיות של קרבורטורים שלא עובדים יפה,או בעיות במערכת הזרקה זוכה כמעט באופן קבוע להמלצות להריץ כמה תדלוקים עם SEA FOAM (ולא מטעם יחצ"נים של היצרן, אלא ממשתמשים ידועים ומוכרים בפורומים)

פורסם

מה שאתה מעוניין לבצע עם sea foam תוכל לבצע עם המוצרים שנבדקו ע"י חברי הפורום - סמוג דוקטור. הרץ חיפוש יש שרשור שלם

פורסם

לצערי עדיין לא מצאתי מקום שמוכר את זה,אבל אני חייב להודות שב 2 מכוניות שהוספתי את החומר זה פשוט עשה פלאים למנוע.

בכול פעם שמשהו בא מחול אני אומר לו שיביא לי כמה שיותר בקבוקים איתו ואני גם יכול להגיד שבנתיים אין אף חומר בארץ שמשתווה לחומר הזה ביעילות והרגשה שלו. מומלץ בחום .

• תוכן חדש...