Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הם לא נעלמים בקסם! אחרי נסיעה תבדוק עוד פעם חיבורים של הצינורות לסימני הזעה.

ולא הגבת על הפקק של הרדיאטור!

בדקתי כל פעם אני בודק ולא מוצא.

לגבי הפקק.. לאיזה פקק אתה מתכוון של המיכל עיבוי?

כי זה היחיד שנראה לעין, אני ינסה להחליף אותו ויראה איך זה מתקדם למרות שלא נראה לי שדולף משם מים אם היה דליפה הייתי רואה סימנים ואין

פורסם

כן, התכוונתי לפרק מיכל העיבוי, ולא בטוח שתראה סימנים של בריחה כי המים מתאדים מהר מחום המנוע.

אם אתה אומר בוודאות שאין נזילות מהצינורות או מהמשאבה, נשאר רק מרדיאטור חימום מתחת לרגליי הנוסע, בדוק את השטיח של הנוסע אם הוא רטוב, מהפקק כמו שאמרתי או תקלה באטם ראש

פורסם
כן, התכוונתי לפרק מיכל העיבוי, ולא בטוח שתראה סימנים של בריחה כי המים מתאדים מהר מחום המנוע.

אם אתה אומר בוודאות שאין נזילות מהצינורות או מהמשאבה, נשאר רק מרדיאטור חימום מתחת לרגליי הנוסע, בדוק את השטיח של הנוסע אם הוא רטוב, מהפקק כמו שאמרתי או תקלה באטם ראש

רדיאטור חימום לא יכול לנזול כי הוא מנותק לא מגיע אליו מים רשמתי את זה כבר כמה פעמים, הוא מבוטל.

מהצינורות אין נזילה שנראית לעין לפני ואחרי נסיעה וגם לא מתחת לרכב.

פורסם

אולי זה שהאוטו התחמם פעם אחת אין זה קשור למים. בדקת שהמים לא בורחים למנוע על ידי בדיקת לחץ ? האם שמת לב לתופעה של עשן לבן מהאגזוז בהתנעה הראשונה של הבוקר? תנסה להחליף באמת פקק אולי זה יעזור תנסה.... וותעדכן

פורסם

השארתי את האוטו במוסך רק של רדיאטורים ומערכות קירור סיפרתי על הבעיה הרכב יהיה מחובר ללחץ בלילה ומחר יהיה תשובה מקווה שהוא ימצא תבעיה

פורסם

עדכון מהבוקר, נזילה בין הגיר למנוע מפקק/גומיה ומהרדיאטור למעלה.

הרדיאטור הוא אונר אין מה לעשות רק להחליף והבין הגיר למנוע 600 ש״ח.

פורסם
עדכון מהבוקר, נזילה בין הגיר למנוע מפקק/גומיה ומהרדיאטור למעלה.

הרדיאטור הוא אונר אין מה לעשות רק להחליף והבין הגיר למנוע 600 ש״ח.

.....?

פורסם

רדיאטור עולה בערך 700 שקלים. אל תשים סיני בשום אופן.

בנוגע למה שאמר לך בין הגיר למנוע, לא מכיר ואף פעם לא שמעתי. תבקש שיראה לך במה מדובר , אם אכן נוזל, תתקן כמה שיעלה אין מה לעשות, רק תוודא אחרי התיקון שהרכב לא מאבד מים ואם כן תחזור אליו!!

תדרוש ממנו אחריות.

• תוכן חדש...