Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בעיה בפונטו 96 s70.

המיכל מתרוקן לגמרי לאחר נסיעה של שבוע שבועיים בערך,

אין סימני נזילות, הרכב עמד יום שלם מחובר למשאאבת לחץ והמוסכניק לא גילה שום נזילה!

בחודש האחרון הוחלף מיכל עיבוי סדוק, התבצע ניקוי רדיאטור,

הוחלפו 3 פקקים בבלוק + הצינור שמתחת, נעשה מעקף של רדיאטור חימום לאחר שנזל.

הרכב התחמם משהו כמו 3 פעמים אבל כיבתי את המנוע באותו רגע ושמתי לב שלא היה מים במיכל.

פעם אחרונה הוא התחמם בנסיעה בכביש מהיר עם מזגן עצרתי בצד וראיתי שיש מים!

הראש בסדר לא דופק ואין מים או קצף שמעורבב עם השמן מנוע.

תודה מראש.

פורסם

בדוק טוב וביסודיות את השטיחים בתוך הרכב. כבר נתקלתי במקרים שהדליפה הייתה במטריצת החימום שבתוך הרכב.

:evil:וולו הנאה אחורית 6 צילינדר 164 960 .
פורסם
בדוק טוב וביסודיות את השטיחים בתוך הרכב. כבר נתקלתי במקרים שהדליפה הייתה במטריצת החימום שבתוך הרכב.

השטיחים יבשים הכל בסדר כי ביטלתי את הרדיאטור חימום לא מגיע לשם מים.

לגבי הפקק של המיכל עיבוי המכסה של הרדיאטור לא יודע אם זאת הבעיה כי אין סימנים של דליפת מים מהמיכל וכד׳

והאוטו התחמם גם פעם אחת שהיה מים בנסיעה עם מזגן ביום חם בכביש מהיר.

פורסם

אין סימני נזילות, הרכב עמד יום שלם מחובר למשאאבת לחץ והמוסכניק לא גילה שום נזילה!

בחודש האחרון הוחלף מיכל עיבוי סדוק

תודה מראש.

השטיחים יבשים הכל בסדר כי ביטלתי את הרדיאטור חימום לא מגיע לשם מים.

לגבי הפקק של המיכל עיבוי המכסה של הרדיאטור לא יודע אם זאת הבעיה כי אין סימנים של דליפת מים מהמיכל וכד׳

והאוטו התחמם גם פעם אחת שהיה מים בנסיעה עם מזגן ביום חם בכביש מהיר.

תחליף את הפקק במיכל העיבוי בכל זאת ,וניקוז אויר במערכת, ומה שלומה של משאבת המים ?

אם לא עוזר תחליף למוסך אחר.

Gn'f'R

פורסם

עברתי סרט דומה לשלך, בהמלצת חבריי פורום הלכתי לאביפרטס בקרית אריה, אני עדיין בוחן אם הבעייה נפתרה כך שאני לא יודע אם זה הפיתרון, בכל אופן מצאנו שטרמוסטט לא נפתח/נסגר עד הסוף.

נסה להחליף טרמוסטט, להזיק זה לא יוכל...

פורסם
תחליף את הפקק במיכל העיבוי בכל זאת ,וניקוז אויר במערכת, ומה שלומה של משאבת המים ?

אם לא עוזר תחליף למוסך אחר.

משאבת המים אני חושב שהיא תקינה, אין שום סימנים מתחת לרכב של נזילות וגם לא עם מכסה מנוע למעלה.

תופעה..

פעם אחת האוטו התחמם כשהיה מים שזה עוד יותר תופעה, (אין לי מד חום רק נורה)

מה זה יכול להיות..?

את הדברים הגדולים כבר סידרתי והכל סביב המים.

פורסם
תוודא שהמאוורר תקין ועובד, תנקז אויר מהמערכת, ותחליף פקק.

מאוורר עובד..

אוויר אני כמעט בטוח שאין! גם אם יש המים לא אמורים להיעלם כל שבוע שבועיים לגמרי.

פשוט יחסר קצת באופן קבוע.

פורסם

אם ככה אז בטוח שיש נזילה מאיפשהו: בדוק את הצינורות חפש בחיבורים סימני הזעה של מים , תסתכל טוב טוב,

אפשרת שנייה שהמים הולכים לתוך המנוע, אפשרות שלישית שהפקק לא תקין וכאשר המנוע חם אז המים יוצאים מהפקק כי הוא לא שומר לחץ.

פורסם
אם ככה אז בטוח שיש נזילה מאיפשהו: בדוק את הצינורות חפש בחיבורים סימני הזעה של מים , תסתכל טוב טוב,

אפשרת שנייה שהמים הולכים לתוך המנוע, אפשרות שלישית שהפקק לא תקין וכאשר המנוע חם אז המים יוצאים מהפקק כי הוא לא שומר לחץ.

אין נזילה.

רשמתי כבר שהוחלף מיכל עיבוי סדוק ו 3 פקקים בבלוק שהיו אכולים וצינור מים תחתון. (וגם ניקוי לרדיאטור שהיה 80% סתום)

השמן שחור ז"א שהמים לא הולכים למנוע.

פורסם

כשהאוטו קר והכל יבש, חפש טוב טוב נזילות, לא מצאת ? תניע וחכה שיגיע לטמפרטורת עבודה ואז תעבור שוב ותחפש נזילות. לפעמים רק כשהלחץ והחום גבוהים אתה תראה את המים יוצאים מהחור שלהם

פורסם
כשהאוטו קר והכל יבש, חפש טוב טוב נזילות, לא מצאת ? תניע וחכה שיגיע לטמפרטורת עבודה ואז תעבור שוב ותחפש נזילות. לפעמים רק כשהלחץ והחום גבוהים אתה תראה את המים יוצאים מהחור שלהם

נבדק כבר כמה פעמים גם כשהוא חם וגם כשקר, היה במוסך מורשה ולא זיהוי נזילות.

פורסם
נבדק כבר כמה פעמים גם כשהוא חם וגם כשקר, היה במוסך מורשה ולא זיהוי נזילות.

הרכב שלי היה עם בעייה דומה בעבר, 4 פעמים במכון לרדיאטורים, כל פעם החליפו חלק אחר, לא נמצאו נזילות אבל כל פעם אחרי שבדקתי היו חסרים מים.

בסוף אני בעצמי מצאתי את הנזילה בשיטה שתיארתי קודם.

תסמוך רק על עצמך ולא על המוסך.

פורסם
הרכב שלי היה עם בעייה דומה בעבר, 4 פעמים במכון לרדיאטורים, כל פעם החליפו חלק אחר, לא נמצאו נזילות אבל כל פעם אחרי שבדקתי היו חסרים מים.

בסוף אני בעצמי מצאתי את הנזילה בשיטה שתיארתי קודם.

תסמוך רק על עצמך ולא על המוסך.

ניסיתי את הדרך הזאת כמה פעמים, ככה עליתי על הנזילה של הפקקים.

• תוכן חדש...