Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנק שלי לא ייתן לי שום הלוואה מעל מ6 אלף ש״ח בגלל הגיל וזה בנק לאומי. לקחתי מהם המון הלוואות קטנות ואת כולם החזרתי בלי בעיה.

המערכת רובוטית ואטומה. אם צריך להפרד מ3 אש״ח כדי לזכות ברכב חדש בתנאים נוחים so be it.

רק שאני לא מתכווון לשלם אלף ומשהו בחודש על רכב

על 40 אלף ש"ח זה יצא תשלום חודשי של 750 ש"ח. קח את זה בחשבון.

אני לא בטוח שתצליח למצוא את מבוקשך בתקציב הנתון ויש לי הרגשה שתצטרך להתפשר בעיקר בסעיף הכוח.

כמו כן, התקציב שלך לא רחוק מזה של רכב חדש לגמרי - הפנדה החדשה עולה 63K ואני מניח שתוכל להגיע איתם לעסקה נוחה של טרייד אין על הפונטו שלך.

פורסם

הטרייד אין לא מדאיג אותי, הפנדה דווקא כן, אין בה שום דבר ממה שאני מחפש. המינימום היא הפונטו גרנדה, וגם היא נופלת בסעיף החשוב ביותר ובעצם משאירה אותי לשדרג מסיבות בזבזניות ומתירניות.. נשמע לי לא טוב. הכוח הוא העעדפה הראשונה טרם שאר המשתנים.

אני מוכן אפילו לרכוש בתנאים כאלו ואחרים רכבים משנים יותר ישנות, הכוח הוא החשוב היותר פה

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
הטרייד אין לא מדאיג אותי, הפנדה דווקא כן, אין בה שום דבר ממה שאני מחפש. המינימום היא הפונטו גרנדה, וגם היא נופלת בסעיף החשוב ביותר ובעצם משאירה אותי לשדרג מסיבות בזבזניות ומתירניות.. נשמע לי לא טוב. הכוח הוא העעדפה הראשונה טרם שאר המשתנים.

אני מוכן אפילו לרכוש בתנאים כאלו ואחרים רכבים משנים יותר ישנות, הכוח הוא החשוב היותר פה

בדקת את הפנדה החדשה (לא המרובעת והישנה)? זה אולי אחד הרכבים הכי מדליקים שראיתי בזמן האחרון מבחינת עיצוב.

מבחינת כוח, לקחתי אותה לנסיעת מבחן עם מזגן דלוק בעליות של נשר לכיוון דניה שידועות כעליות האגרסיביות ביותר בחיפה ולא הרגשתי שחסר כלום - נסעתי אותן על 80 והאוטו לא צייץ.

פורסם

לפנדה יש פחות כ"ס מהפונטו שלי והיא גם מחוץ לתקציב.. לא חושב שזה אוטו רלוונטי. בנוסף, קטנה מדי.

אגב, מישהו התנסה עם מנועי CRDI של יונדאי?

פורסם
לפנדה יש פחות כ"ס מהפונטו שלי והיא גם מחוץ לתקציב.. לא חושב שזה אוטו רלוונטי. בנוסף, קטנה מדי.

דיזל בכלל זה רעיון טוב :) כ״ס של דיזל מרגיש יותר חזק מכ״ס של בנזין :) טענה לא מדעית, אבל זה מה יש, גם צריכת דלק יורדת בשליש חופשי. פביה דיזל עם 90 כ״ס המסכנים שלה עולה אותה עליה של נשר-דניה על 100 (יותר מזה מתחיל להיות מפחיד - הרכב לא הכי יציב שיש) ובסל״ד 3000 בלבד בהילוך רביעי. כאשר אני עוקף כל מיני רכבים עם כ״ס כפול כמעט, הם מאוד מופתעים.

פורסם

אם כבר פביה, מישהו יודע להגיד לי איך תרגיש לי פביה 2005 עם 100 כ״ס ובערך12 קג״מ?

חרשתי את הרשת ואת הפורום, אין תשובה נחרצת.

פורסם

SuperBamba יקר!

אף אחד (גם לא אלבר או כל חברה אחרת) לא יתן לך אשראי על רכב שגילו יותר משלוש-ארבע שנים.

על רכב חדש יחסית יתנו לך אשראי די בקלות כי הם יכולים לקחת את הרכב כבטחון.

אם אינני טועה ל-UMI יש מבצע אשראי במיוחד לצעירים על השברולט ספארק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
SuperBamba יקר!

אף אחד (גם לא אלבר או כל חברה אחרת) לא יתן לך אשראי על רכב שגילו יותר משלוש-ארבע שנים.

על רכב חדש יחסית יתנו לך אשראי די בקלות כי הם יכולים לקחת את הרכב כבטחון.

אם אינני טועה ל-UMI יש מבצע אשראי במיוחד לצעירים על השברולט ספארק.

חברת פמה נותת מימון על רכב החל מ2004. עם החברה הזאת אאל״ט עובדים כל ה״גדולים״

אין טעם להציע ספארק, קטן מדי לטעמי. אם הייתי מעוניין ברכב שכזה הייתי קונה את הפנדה.

פורסם

הפונטו שלך ענתיקה ותפסיק להשוות אותה לכל רכב מודרני.

יש לי ספייס עם 60 כ"ס והיא יותר זריזה וחזקה מהפונטו שלך שעל הנייר יש לה 75 כ"ס. מכיר את הרכב שלך והוא מיושן ולא רלוונטי למה שמוכרים היום.

הפנדה החדשה לדעתי יותר גדולה מהפאביה שאתה מחפש.

פורסם
הפונטו שלך ענתיקה ותפסיק להשוות אותה לכל רכב מודרני.

יש לי ספייס עם 60 כ"ס והיא יותר זריזה וחזקה מהפונטו שלך שעל הנייר יש לה 75 כ"ס. מכיר את הרכב שלך והוא מיושן ולא רלוונטי למה שמוכרים היום.

הפנדה החדשה לדעתי יותר גדולה מהפאביה שאתה מחפש.

הפנדה החדשה תעלה לי יותר מ60 אש״ח אז לא להציע אותה.

למה אני משווה את הפונטו הישנה שלי לרכבים חדשים? כשאני עוד שומע היום שיש רכבים שצריך לכבות את המזגן בעליות תלולות אני מזיל דמעה ויוצא מנקודת הנחה שהפיאט שלי עומדת איפשהו באיזור מאוד מודרני של תכנון רכב, כי ביום שאני אאלץ לכבות מזגן כדי לקבל כוח, אעדיף ללכת ברגל.

• תוכן חדש...