Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם רכב משנת 2009 עם 20 אלף קילומטר החליף את כל הצמיגים שלו, יש לי סיבה לחשוד בעניין?

לא, זה יכול להיות משלל סיבות , גלגל שנקרע, נפגע, מחליפים זוג בדרך כלל , אולי היתה שחיקה, אולי נסע איתה בדרכים לא מי יודע מה סלולות , הכל יכול להיות בכמות של 20000 ק"מ ,

מה שכן - הק"מ יחסית נמוך לשנתון , אז שווה לבדוק.

שים דגש על תושבות מנוע תקינות , בולמים ומערכת קירור תקינה בבדיקה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
שלי אוטומטית , שנתון 2004 , מנוע 1350 ,

צריכת דלק , בכבישים מהירים , הכל בסדר, בדקתי לאחר 3 תדלוקים , הגיעה לצריכה של 13.5 ק"מ לליטר ,

בתוך העיר זה כבר סיפור אחר, אם אתה הולך לנהוג בתוך העיר בעיקר והרבה עצירות ופקקים, זה לא בשבילך,

אם הנסיעות אצלך אם לרוב מחוץ לעיר על כבישים מהירים, היא מעולה.

קודם כל תודה רבה.

אני אישית רק מחוץ לעיר. לא גר באיזור עם עיר.

משגע אותי העובדה שיש שאומרים שגטס אוטומאטית שנתונים 2007 ומתחת,

ובמיוחד נפח 1350 אוכל כמו ג'יפ (יש האומרים גם 1:8.5)

בעוד יש המדווחים , כמוך, על צריכת דלק נורמאלית ..

אוף, הלוואי והיתי יודע מה באמת הולך עם הרכב הזה בנוגע לצריכת דלק.

פורסם
קודם כל תודה רבה.

אני אישית רק מחוץ לעיר. לא גר באיזור עם עיר.

משגע אותי העובדה שיש שאומרים שגטס אוטומאטית שנתונים 2007 ומתחת,

ובמיוחד נפח 1350 אוכל כמו ג'יפ (יש האומרים גם 1:8.5)

בעוד יש המדווחים , כמוך, על צריכת דלק נורמאלית ..

אוף, הלוואי והיתי יודע מה באמת הולך עם הרכב הזה בנוגע לצריכת דלק.

הכל תלוי בנהיגה, מי שנוהג כמו בהמה, בהחלט יגיע לצריכה של ג'יפ (גם ברכב של 1/18)

נכון שהגטס ראשונה תמיד לצאת ברמזור מבלי להתאמץ (יש לה זינוק מעולה) , אבל מי שיודע לנהוג ויוצא בצורה נכונה, ללא סחיטת הדוושה, בהחלט יגיע לצריכה נכונה.

לי יש את ה-1350 , הק"מ הממוצע שאני נוסע על מיכל מלא (40 ליטר) הוא כ-540 ק"מ. ניתן לך (ולאחרים) לחשב ולהבין כמה היא באמת צורכת.

פורסם
הכל תלוי בנהיגה, מי שנוהג כמו בהמה, בהחלט יגיע לצריכה של ג'יפ (גם ברכב של 1/18)

נכון שהגטס ראשונה תמיד לצאת ברמזור מבלי להתאמץ (יש לה זינוק מעולה) , אבל מי שיודע לנהוג ויוצא בצורה נכונה, ללא סחיטת הדוושה, בהחלט יגיע לצריכה נכונה.

לי יש את ה-1350 , הק"מ הממוצע שאני נוסע על מיכל מלא (40 ליטר) הוא כ-540 ק"מ. ניתן לך (ולאחרים) לחשב ולהבין כמה היא באמת צורכת.

חח טוב אני מקווה שזה באמת נכון מה שאתה אומר. לא שחלילה אני מזלזל או מפקפק בדברייך, פשוט יש אנשים שאומרים בדיוק ההפך.

אממ .. בגדול אני מת על הגטס. הבעיה היחידה שמפריעה לי שאני לא יודע את הנושא של הדלק.

אם היתי יודע בוודאות לא היתי מסתכל על שום סופר מיני משומשת אחרת (לא עכשיו אני מסתכל .. אבל עדיין)

פורסם

גטס אוטומטית בשנתונים הראשונים שלה הייתה מזללת דלק, לקראת סוף חייו של הדגם הצריכה השתפרה. כך או כך, אם אתה רוצה צריכת דלק נמוכה הרי שהדבר הבסיסי לעשות הוא לרכוש רכב ידני. אוטומטי תמיד יצרוך יותר, לעיתים באופן משמעותי (בייחוד כאשר הגיר האוטומטי פשוט) הגטס נמכרת יחסית בזול, אם הייתי שוקל ללכת על כזאת הייתי לוקח את הגרסא הידנית בלבד וברמת האבזור הגבוהה ביותר

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם
גטס אוטומטית בשנתונים הראשונים שלה הייתה מזללת דלק, לקראת סוף חייו של הדגם הצריכה השתפרה. כך או כך, אם אתה רוצה צריכת דלק נמוכה הרי שהדבר הבסיסי לעשות הוא לרכוש רכב ידני. אוטומטי תמיד יצרוך יותר, לעיתים באופן משמעותי (בייחוד כאשר הגיר האוטומטי פשוט) הגטס נמכרת יחסית בזול, אם הייתי שוקל ללכת על כזאת הייתי לוקח את הגרסא הידנית בלבד וברמת האבזור הגבוהה ביותר

לזה בדיוק התכוונתי. אתה אומר שהיא זללנית והוא אומר שהיא חסכנית .. זה הבעיה הכי גדולה שלי אם האוטו הזה, קשה לדעת את האמת.

אם היא עדיין היתה בהשכרה, היתי משכיר אותה לשבוע ובודק :p

וכן ברור שאני לוקח רק ידני, אני גם יותר אוהב ידני ו.. אתה יודע כסף. זה רכב ראשון שלי אז.. אני מעדיף כמה שיותר חסכוני וזול.

איך הטיפולים שלו אגב? זולים אומרים זה נכון?

פורסם

בתקציב הזה, אתה יכול בכיף גם להרחיב את מעגל החיפושים לך לפולו 07 ולאיביזה 2007...מכוניות מאוד מתאימות לצעירים..אני עכשיו קניתי פולו 07 עם ק"מ נמוך במצב מעולה ואפילו כמה תוספות בתקציב שלך..שמבחינת דלק אוכלת 1ל14 (ידנית).

גם האיביזה בתקציב שלך, תלוי מה מתאים לך.

פורסם
חח טוב אני מקווה שזה באמת נכון מה שאתה אומר. לא שחלילה אני מזלזל או מפקפק בדברייך, פשוט יש אנשים שאומרים בדיוק ההפך.

אממ .. בגדול אני מת על הגטס. הבעיה היחידה שמפריעה לי שאני לא יודע את הנושא של הדלק.

אם היתי יודע בוודאות לא היתי מסתכל על שום סופר מיני משומשת אחרת (לא עכשיו אני מסתכל .. אבל עדיין)

גם לי אמרו את זה לפני שקניתי אותה, אך רובם מסתבר אמרו את זה מתוך "שמועות" של דעת קהל (חבר של אחותי , הדודה של סבתא , האמא של הבן דוד שלי וכו') ,

כל כך הכינו אותי לצריכת דלק של מינימום האמר H1, אפילו פערו עלי עיניים שראו את הגטס שלי בחנייה, בפועל - לא דובים ולא נעל , גם שהיא אוטומטית, הצריכה שלה לא כל כך נוראה, מעבר לכך - האמינות שלה (בלי עין הרע טפו טפו) גבוהה מאוד, זה מפצה על הרבה יותר מכמה ליטרים שהיא צורכת יותר ממקבילות לה.

מעבר לזה אם אתה הולך לידנית, בכלל המצב יהיה טוב, רק תבדוק שהיא טופלה במקום טוב ולא במוסכי מדרכה.

פורסם
גם לי אמרו את זה לפני שקניתי אותה, אך רובם מסתבר אמרו את זה מתוך "שמועות" של דעת קהל (חבר של אחותי , הדודה של סבתא , האמא של הבן דוד שלי וכו') ,

כל כך הכינו אותי לצריכת דלק של מינימום האמר H1, אפילו פערו עלי עיניים שראו את הגטס שלי בחנייה, בפועל - לא דובים ולא נעל , גם שהיא אוטומטית, הצריכה שלה לא כל כך נוראה, מעבר לכך - האמינות שלה (בלי עין הרע טפו טפו) גבוהה מאוד, זה מפצה על הרבה יותר מכמה ליטרים שהיא צורכת יותר ממקבילות לה.

מעבר לזה אם אתה הולך לידנית, בכלל המצב יהיה טוב, רק תבדוק שהיא טופלה במקום טוב ולא במוסכי מדרכה.

זאת אומרת, אפשר לרדת בשנתון ב-Yad2?

חיפשתי רק משנת 2007 בגלל הצריכת דלק.

בכל אופן פתחתי דיי מזמן שרשור ובגלל שהמצב אקטואלי עדיין אני אקפיץ אותו. תודה:)

• תוכן חדש...