Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פיט סטופ ייתנו לך את כל הפרטים לגבי הדוד שאתה מחפש.

חלק אמרו שעל המנוע הזה יש צליל טיםה שונה בלחיצה אבל זה בטוח לא משהו משמעותי.

אם אתה יודע את הדגם שאתה צריך ותיקח בחשבון שבארץ כמו בארץ גם פילטר מסכן יכול להיתקע במכס אז תזמין מאיביי, אם אתה רוצה לחסוך כאב ראש וגם לקבל התקנה על הדרך (זה לא מסובך) תקנה בסדנא.

פורסם

על זה אתם ממליצים?

ww w.ebay.com/itm/Seat-Ibiza-08-on-FR-2011-1-2-TSI-K-N-Air-Filter-Element-E-2997-/200815597906?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item2ec18ad952

תוריד את הרווח

פורסם
1. הדוד יוכל לתת שיפור מזערי וגם זה רק בטורים ממש גבוהים.

2. עם תוכנה יכול להיות שהשיפור יהיה טיפה יותר מורגש אבל בכל מקרה מדובר על תוספת כוח קטנה מאוד (לא יותר מ3-4 כ"ס).

לפיט סטופ יש דודים של חברת רמוס שלהם דודים יעודיים לרכב שלך כך שלא תהיה בעיה של חוקיות וגם הדוד לא ירעיש מאוד.

מנסיון של דוד ייעודי של רמוס על סיאט לאון כשנתיים אני יכול לומר שמעולם לא הייתה לי איזושהי בעייץת חוקיות כזו או אחרת וגם לא בטסט.

שוק האפטרמרקט למנוע הזה חלש מאוד מכיוון שהמנוע לא הרבה זמן בשוק לכן אם אין לך הרבה אפשרויות לשיפור.

מה שכן, תוכל להחליף את הפילטר אוויר המקורי לפילטר כותנה של K&N/סימוטה ובכך המנוע ינשום קצת יותר טוב.

יכול להיות שתרגיש שיפור את תתדלק 98 אבל זו כבר החלטה שלך.

למה להטעות אבל?....

חבל על הכסף של הפילטר הוא לא ייתן לך כלום אולי... רעש. אם בשביל רעש אתה מוכן להשקיע סכום כזה, תבורך.

כבר הוכח לא פעם אחת שאין שום תועלת לפילטר כותנה, וגם היה דיון על זה.

הנה הלינק שידידנו הוסיף מלפני חודש.

אולי עכשיו יכנס קצת יותר אויר... או שלא.

-אם אתה לא יודע תשאל, אם אתה יודע תגיד, אם אתה חושב שאתה יודע... עדיף שלא תגיד.

:wink:

כרגע אייקון זמני, מייצר טובים יותר להמשך.

פורסם

ZURS

אני מניח שהתבלבלת כשאמרת שאתה מחפש מערכת פליטה...

אני חושב שההגדרה שלך היא שאתה מחפש עוד הספק...

אם אני צודק, לך תתקין תוכנה ותקבל עוד 25 סוסים ומעט קג'מים

אם אתה רוצה סאונד, לא צריך ציפ, רק דוד, אל חשש, ההספק לא יעלה

כנל חגבי פילטר פתוח, במנוע כזה קטן עם ספיקת אוויר נמוכה, הפילטר אינו מהווה בעיה

בכל מקרה, חפש ניסוי שערכתי ופרסמתי כאן לגבי פילטרים פתוחים, רובם דרך אגב מורידים את ההספק

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

oe300, אני לא מטעה אף אחד.... לא מעט אנשים דיווחו על שיפור בתגובת הדוושה ו"נשימה" טובה יותר בגבוהות.

אני לא יודע עד כמה כל השיפור הזה משמעותי ואם הוא מוסיף כ"ס אבל מקסימום הוא חסך את ההחלפה של פילטר מקורי בטיפול וקיבל צליל יניקה נחמד יותר.

וליאור, הכוונה הייתה לפילטר אינבוקס ולא לפילטר פתוח.

בכל אופן, לדעתי כאשר הרכב עם מיפוי שונה הפילטר אינבוקס יכול להועיל יותר מהמקורי.

פורסם

OE300, כעת אני עם ה-1.2TSI השני שלי (זה אומנם וורסיה שנייה למנוע הזה, אבל זאת לא הכוונה כרגע) - עם פילטר INBOX של K&N, ואכן ישנו שינוי המתבטא בתגובות דוושה מחודדות יותר קלות וכושר נשימה עדיף בסל"ד הגבוה.

חברים שנהגו ברכב (לא אציין שמות, רק אומר כי שניהם כתבי רכב - אחד מוכר היטב והשני פחות) וטענו גם הם כי אין זה פסיכולוגי, יש שיפור קליל שהוא (גם בצליל כמובן), כך שלא רק אני בדעה הזאת או בתחושה הנ"ל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
OE300, כעת אני עם ה-1.2TSI השני שלי (זה אומנם וורסיה שנייה למנוע הזה, אבל זאת לא הכוונה כרגע) - עם פילטר INBOX של K&N, ואכן ישנו שינוי המתבטא בתגובות דוושה מחודדות יותר קלות וכושר נשימה עדיף בסל"ד הגבוה.

חברים שנהגו ברכב (לא אציין שמות, רק אומר כי שניהם כתבי רכב - אחד מוכר היטב והשני פחות) וטענו גם הם כי אין זה פסיכולוגי, יש שיפור קליל שהוא (גם בצליל כמובן), כך שלא רק אני בדעה הזאת או בתחושה הנ"ל.

יפה, תשובה יפה נקייה ברורה.

אבל!, כמה זה יעיל בשביל הבחור שלנו פה? השיפור הקליל הזה?...

האם היית ממליץ על זה לעוד אנשים בהמוניהם? זה שווה עד כדי כך את ההשקעה הכספית לצורך העניין?

זה כ"כ קריטי בשביל השיפור שהוא חפץ?...

כי הרי מבחנים הראו שדווקא לרוב הפילטר אינבוקס המדובר פחות יעיל מפילטרים מקוריים.

נ.ב...

תקראו לי מעתה עומרי. :)

פורסם

עומרי, זה כבר לשיקולו האישי בלבד. מבחינתי זה היה שיפור קל - בסכום פעוט, כך שאני בעד.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
עומרי, זה כבר לשיקולו האישי בלבד. מבחינתי זה היה שיפור קל - בסכום פעוט, כך שאני בעד.

:mm_yeah:

• תוכן חדש...