Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פולקסווגן פולו חדשה, מאז הקבלה והלאה

PoloYashan
שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

חברים, אתמול קיבלתי פולו חדשה - מנוע 1390, הילוכים DSG-7.

אני רוצה לעדכן את השרשור הזה כל פעם שקורה שמהו עם הרכב וכך יהיה פה היסטוריה של הרכב והכל מה שקרה.

בנתיים:

1. יש רעש עדין ולא קבוע בצד ימין קדמי של הרכב, כאילו משהו לא מחובר בתוך הדלת או במקום אחר - את זה אברר אחרי החגים.

2. שלט של מערכב המולטימדיה לא עובד, והוסבר ש"לא אמור לעבוד" - זה נראה לי לא נכון - אדבר עם מתקיני המערכת.

3. בלחיצת כפתור של סגירה על השלט של האוטו החלונות לא עולות (היה את זה בפולו קודמת והוסבר שאין יותר באף רכב של VW) אבל אם לוחצים ארוך - כן ניתן לסגור את כל החלונות עד הסוף.

אם יש שאלות - אענה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

1-כניראה צינורית הדלק לא מחוזקת טוב,להרבה אנשים היה את זה,לך למוסך הם מסדרים את זה כמה דקות.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני רוצה לעדכן את השרשור הזה כל פעם שקורה שמהו עם הרכב וכך יהיה פה היסטוריה של הרכב והכל מה שקרה.

בנתיים:

1. יש רעש עדין ולא קבוע בצד ימין קדמי של הרכב, כאילו משהו לא מחובר בתוך הדלת או במקום אחר - את זה אברר אחרי החגים.

2. שלט של מערכב המולטימדיה לא עובד, והוסבר ש"לא אמור לעבוד" - זה נראה לי לא נכון - אדבר עם מתקיני המערכת.

3. בלחיצת כפתור של סגירה על השלט של האוטו החלונות לא עולות (היה את זה בפולו קודמת והוסבר שאין יותר באף רכב של VW) אבל אם לוחצים ארוך - כן ניתן לסגור את כל החלונות עד הסוף.

אם יש שאלות - אענה.

לגבי 3, בהרבה מכוניות חדשות צריך לחיצה ארוכה. הענין הוא שאף אחד לא אומר לך את זה ואתה מגלה לבד (אצלי בפוקוס שהיתה לי גם סוכן המכירות לא ידע, הפתעתי אותו כשהסתבר שהשלט גם פותח את כל החלונות לרבות הסאנרוף בלחיצה ארוכה וגם סוגר).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בנתיים:

אם יש שאלות - אענה.

מספר 3 תקין לחלוטין - ככה זה בכל הואגיות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי 3 - מדובר בהגדרה במחשב. אפשר להתחבר עם כבל vag-com ולשנות את זה לצורה ה"ישנה". (או גם וגם)

אני מאמין שלא מפעילים את זה מהתחלה בגלל קשקוש בטיחותי כלשהו.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לאחר בדיקה ומשחק עם שלט המולטימדיה גיליתי שהוא תקין ועובד טוב. הפואנטה - החיישן שלו ממוקם מימין ולשם צריך לכוון. מזה למדתי שבאולם התצוגה לא יודעים מה הם מוכרים כי הם אמרו שהשלט לא אמור לעבוד כלל (כולל גבר שמסר את הרכב).

* מיקרופון של הדיבורית שמו מתחת למגן שמש (איך קוראים לו?) של הנהג ואז המגן לא היה נפתח עד הסוף- הצטרכתי להזיז את המיקרופון בעצמי והכל הסתדר.

מסך מולטימדיה הוא HD וראיתי כבר DVD - כייף!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי 3 - מדובר בהגדרה במחשב. אפשר להתחבר עם כבל vag-com ולשנות את זה לצורה ה"ישנה". (או גם וגם)

אני מאמין שלא מפעילים את זה מהתחלה בגלל קשקוש בטיחותי כלשהו.

ממש שבררתי בזמנו עם רון - לא ניתן. צריך ללחוץ לחיצה ארוכה.

האם ידוע לך על שינוי כזה שנעשה (או האם עשית שינוי כזה?)

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1.

ביקרתי במוסך בשל רעש הנ"ל: בנסיעת מבחן לא היה רעש, אך בכל זאת הולחט לחזק את צינורית הדלק: היא מונחת בתוך שרוול ברזל ללא כל חיבור נוסף בפנים וככל הנראה זז בנסיעה. צינורית הדלק הוצאה והוכנסה לתוך שרוולי גומי (למעשה, יש שם 2 צינוריות - מה השניה?) והוחזרה.

נראה האם הרעש יפסיק (היה נדמה לי שרעש ישנו עדיין אבל לא בטוח).

לסיכום: כנראה רעש של צינורית הדלק זאת בעיה ידוע אם החליטה לטפל בזה למרות שלא היה רעש בנסיעת מבחן.

2.

מסתבר שבפולו החדשה אין בוקסות של משולשים וזה נשמע טוב - הוצאתי על זה איזה 1000 שקל בפולו קודמת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש שבררתי בזמנו עם רון - לא ניתן. צריך ללחוץ לחיצה ארוכה.

האם ידוע לך על שינוי כזה שנעשה (או האם עשית שינוי כזה?)

נתקלתי בזה באיזשהו פורום שאני כרגע לא זוכר, אבל אם רון אומר שאי אפשר אז כנראה שהתבלבלתי עם פונקציה אחרת.

הכבל שהזמנתי הגיע היום בבוקר :-D , בקרוב נהיה יותר חכמים.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

3 שעות במוסך היום בשל אותו רעש:

3 נסיעות מבחן, פירוק בפנים, מקדימה, מתחת, דבק, ברגים ואומים איפה שהיה חסר (!). הרעש ללא שינוי.

נבקע עוד פגישה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברגים ואומים איפה שהיה חסר (!)

מה זה אמור להביע בדיוק?! ממתי הפועלים של VAG נהיו כאלו טמפרמנטיים וקפריזיים? אתה בטוח שלא קנית אלפאסוד במקרה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה אמור להביע בדיוק?! ממתי הפועלים של VAG נהיו כאלו טמפרמנטיים וקפריזיים? אתה בטוח שלא קנית אלפאסוד במקרה?

אני קניתי מצ'מפיון מוטורס רכב חדש בנילונים. לצערי זה מה שיצא. לאחר שפירקו פלסטיק-מגן למטה נראו מספר ברגים בולטים ללא אומים וכן היה פלסטיק בו ברגים לא היו מחזיקים כלום - שם שמו דבק + גומי נוסף...

יש גם כמה חוטים לא מחוברים לכלום - נאמר לי שזה "הכנה" לחיבור (נגיד GPS) אבל למה הם משוחררים ורואים אותם... לא הבנתי.

נראה איך זה ייסתיים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד ביקור במוסך בשל הרעש - ללא תוצאות - שמו עוד גומי ועוד מגנים בין החוטים ופלסטיקים.

"בעיה" נוספת קטנה - ציר של הוישר הימין לא טוב והוא לא נפתח כמו שצריך (נוגע במכסה תא מנוע ועלול לשרוט, טוב שגיליתי את זה טרם כניסה לפטיפה!) - יתקנו בהמשך.

כמו כן, כמות השמן במנוע כמעט במינימום - היתי צריך לבדוק את זה עוד בקבלה.

לומדים על טעויות...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בזמנו פתחתי שרשור על הרכב שבבעלותי שעדיין היה באחריות ובגלל הזעה ליד הטורבו כמעט החליפו אותו במורשה.

נסיעה לרון פתרה את הבעיה בעלות של 100 ש"ח בערך (הוחלף אטם קרוע).

לך תדע, אולי הפתרון לכל הרעשים גם יכול לצאת זול אצלך, במקרה הרע, אתה יכול להגיע אליו, הוא ייתן לך חו"ד בתשלום, ואיתה תלך למורשה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

:roflmao:

באמת מה קורה שם,עוד עלולים לפתוח פה מסה של ת'רדים חיובים ולהוציא שם טוב לצ'מפיון :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4347 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...