Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם תדלוק 98 ברכב של 95 יכול להזיק?

Notepad
שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

יש לי אודי A1, ומעניין אותי לדעת האם אוקטן גבוה עלול להזיק למנוע שלי? או שבכלל הוא רק ייעל אותו ויחלץ עוד טיפה מהיכולת שלו? המנוע הוא 1.4 TFSI.

אם הוא יכול לעשות רק טוב - האם יש דרך מסויימת בה צריך להתחיל להרגיל את המנוע לזה? למשל לא יודע, לתדלק כשיש רבע טנק, לרדת לחצי, לתדלק שוב - או משהו בסגנון?

ד"א הרכב עבר 1100 ק"מ, כלומר, הוא עדיין בהרצה, אם זה משנה.

.Your average Notepad

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נזק בטוח לא יגרם, תוספת הספק תלוייה במפות הניהול של המנוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעקרון אני קצת שוקל להתקין APR Stage 1. זאת אפשרות, לא בטוח שאני אעשה את זה, אבל אם כן - האם הוא ישפר קצת את ההספק/מומנט/ישמור על המנוע בצורה טובה יותר?

.Your average Notepad

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עם 98 הביצועים יהיו אופטימליים כלומר זה יכול לעשות רק טוב למנוע אבל לא יעלה לך את ההספק מעל לנתוני היצרן אלא "ישמור" עליהם. אם תתדלק 95 סביר להניח שההספק יירד.

לAPR יש מפה ל95 ול98 כאשר ההבדל שם הוא בערך 5 כ"ס לטובת ה98.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שים לב שבספר רכב כתוב : אוקטן מינימאלי 95. לא מגבילים אותך באוקטן מקסימלי.

שום נזק לא יגרם, אם אתה רוצה לעבור ל 98 פשוט תדלק 98, לא משנה איזו כמות של 95 יש לך במיכל. לא נדרש שום תהליך מעבר.

חוץ מזה, הנושא נטחן בעבר, בצע חיפוש.

אם תרצה להתקין APR, תתיעץ בפורום שיפורים כאן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...