Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום ד' האחרון בשעות הערב נתקעתי עם הרכב שלי בכביש המהיר ( כביש 1 ) כארבעה קילומטרים לפני הכניסה לת"א .

הרכב כבה תוך כדי נסיעה ירדתי לשוליים עצרתי בצד והבנתי שהמצב לא טוב כי אני צריך להגיע לעבודה .- הרכב לא הניע ובניסיון להניע אותו שמעתי רעשים מוזרים והרחתי ריח שרוף מתא המנוע !

איכשהוא הצלחתי לתפוס טרמפ ( ישנם עדיין אנשים טובים בינינו , ותודה לזוג המקסים שעצר לי :-) ) ולהגיע לעבודה בזמן .

כבר באותו הלילה לאחר שחזרתי הביתה ( מקום מגוריי באיזור מודיעין ) יצרתי קשר עם מוקד שירותי הגרירה - כאמור פמי פרימיום והנציג התחייב באוזניי שלמחרת בין השעות 6 ל 8 בבוקר יגיע מכונאי לבדוק את הרכב .

אני מצידי ביקשתי שישלחו גרר ולא מכונאי מהסיבה שהרכב תקוע בכביש המהיר ולפי היכרותי עם הרכב ותיאור התקלה בפניו אני בטוח שמכונאי לא יפתור את העיה במקום ואצטרך גרר - מה שידרוש ממני המתנה נוספת לגרר ואיבוד זמן יקר ואפילו יום עבודה נוסף !

הנציג התעקש שאין סיבה לשלוח גרר .

כל ניסיונותי להסביר לו שהרכב תקוע במצב ובמקום שדורש גרר כשלו .- אזניים ערלות .

ביקשתי ממנו שלפחות אקבל התראה טלפונית של כחצי שעה לפני הגעת המכונאי למקום - כאמור אני גר באיזור מודיעין , והוא אישר שכך יהיה .

למחרת בבוקר לא קיבלתי כל שיחה מהמוקד או מהמכונא עד לשעה 7:30 - ניסיתי ליצור קשר עם המוקד ובכל פעם הגעתי למוקד הרפואי שלהם - שם טענו הנציגים שישנו עומס על הקווים שלהם ובתוך מספר דקות יחזרו אליי .

מיותר לציין שחזרו אלי כעבור 40 דקות לערך , נציגה בשם נעמה טענה שהנציג שקיבל את פנייתי הראשונה טעה וטווח השירות עומד על 3 שעות כלומר 6 בבוקר עד 9 , בנוסף ציינה שלא אקבל התראה מוקדמת ועליי להיות נוכח במקום .

עליתי מייד לרכב של אישתי והתכוונתי לצאת לדרך , אבל אז קיבלתי טלפון מהמכונאי שטען שאם לא אהיה במקום בתוך מס דקות ואחכה לו הוא יפנה למוקד ויבטל את הפנייה שלי .

התחננתי לפניו שלא יעשה זאת וניסיתי להסביר לו את המצוקה שלי ואת ההתחייבות של הנציג מהלילה שציין שאקבל התראה מוקדמת של כחצי שעה ובעיקר מהסיבה שהרכב תקוע בכביש המהיר בנקודה מרוחקת ממקום מגוריי .

הוא מצידו אמר שיפנה למוקד ושהם יטפלו בעניין , חלפו עוד כעשר דקות ואז פנתה אליי שוב אותה בחורה בשם נעמה שהתנהלה מולי בקשיחות באטימות ובחוסר סבלנות מחריד - היא טענה שכל שנאמר לי ע"י נציג השירות בלילה לא רלוונטי ושהיא תפתח קריאת שירות נוספת שוב הדגישה למכונאי ולא גרר מהשעה 9 עד לשעה 12 .

תחנוני לשלוח גרר לא עזרו .

מה אגיד לכם הסיפור קשה - מכונאי הגיע כעבור זמן רב מהגעתי לרכב , איבחן בעיה של כשל בטעינה וריח שרוף מתא המנוע וציין שלא אוכל לנסוע ברכב - כצפוי .

התקשר במירס שלו למוקד החברה ציין את מהות התקלה וביקש שישלחו גרר לחלץ את הרכב שלי מהמקום למוסך , המכונאי ציין שהגרר יגיע בטווח של שעה וחצי ורוב הסיכויים שלפני כן .

שויין אכלתי אותה , צריך להמתין עוד זמן מה עד להגעת המושיע !

אמממה , הגרר הגיע רק לאחר שעתיים וחצי ורק לאחר אינספור טלפונים למוקד וניסיון לברר איתם למה יש עיכוב בהגעתו .

בשיחות הטלפוניות איתם מהשטח נתקלתי בנציגים אטומים עוד יותר , חלק טענו שצוות הנציגים נמצא בישיבת עבודה - ומיד יחזרו אליי

נציגה אחרת טענה שהשירות שלהם הינו לפי הכללים ואין שום עיכוב או איחור בהגעתם ו\או בטיפולם .

לא מאחל לאף אחד לעבור את החוויה הזו איתם או עם כל חברה אחרת .

מה שבטוח זה , שבחידושים הבאים של פוליסות הביטוח של הרכב שלי והרכב של אשתי , אחד הפרמטרים החשובים בבחירת חברת הביטוח יהיה ששירותי הגרר לא יהיו בחברת פמי פרימיום !

פורסם

הי,

צר לי על המקרה באמת לא נעים.

תעדכן בהמשך מה היתה התקלה ומה גרם לכיבוי הרכב בנסיעה.

לדעתי נושא השירשור לא שייך לפורום זה כי אם לפורום חוות דעת בעלי מקצוע ואני מניח שיוזז לשם.

פורסם

מנסיון שלי עם מספר חברות גרירה הטובה ביותר היתה שגריר והגרועה היתה דרכים.

אין מרגיז יותר מחברה שאמורה לתת שירות שעושה זאת בצורה גרועה.

פורסם

רועי הרכב שלי הינו מסוג מונדאו ואין לו רצועת טיימינג אלא שרשרת טיימינג .

התקלה נבעה - הסתבר בהמשך אותו יום - מאלטרנטור שהפסיק להטעין ורכיביו נשרפו ( הסיבה לריח השרוף שעלה מתא המנוע )

כפי הנראה האלטרנטור נדפק יום יומיים לפני כן והרכב נסע על המצבר עד ששבק גם זה באמצע הדרך .

להזכירכם .. נסיעה בשעות הערב - משמעותה , אורות דולקים + מזגן + כל צרכני הזרם האחרים בשוטף .

לצערי רצה הגורל לבזבז לי את יום ה בהמתנות לשירותי הדרך , בריצות למוסך שלי חזרה באיזור מודיעין , איתור אלטרנטור משופץ במפעל שכרגע לא אציין את שמו , הרכבת החלק המשופץ רק ביום ו וכל זה כדי לגלות בבדיקה של המוסכניק שלי - שהאלטרנטור המשופץ תקול .

מוציא זרם חילופין לא מיוצב הנע בתחום הנמוך בעיקר ( סביב ה 12.5 אמפר ) ובטורים גבוהים עוד נופל ל 12 אמפר ורק לעיתים רחוקות נותן פיקים לכיוון ה 13 אמפר .

מה שמשאיר אותי שוב בלי רכב תקין ( עד שאגיע למפעל המשפץ כדי שיבדוק ויחליף את החלק באחר תקין )

מה שמאלץ אותי להשכיר רכב למחר ליום אחד ( בגלל עומס בעבודה שלי ) להכנס להוצאות כספיות נוספות ומיותרות .

וכל זה יכול היה להימנע אילו שירותי הדרך היו מגיעים עם גרר בזמן - נאמר 8 בבוקר ,היו מחלצים אותי ומשאירים לי די זמן , לי ולמוסכניק שלי לאתר את התקלה ולהחליף את החלק התקול אפילו פעם שניה במידת הצורך ולצאת מהמוסך עם רכב תקין ונוסע ללא חשש .

קרובת משפחה טוענת שהתנסויות קשות שכאלה שבאות עלינו נקראות מירוק עוונות .

ואני תוהה ביני לבין עצמי - מה עד כדי כך חטאתי ,,, מילא , שיהיה בזה ולא בדברים קשים יותר .

שבת שלום

פורסם

שגריר יצאו לפני די הרבה שנים עם רעיון חדש וחכם - הנציג בטלפון מחויב לשאול אותך מספר שאלות שמובילות לאבחון ב-99% של מהות הבעיה ברכב, כך שהוא יכול לדעת מראש אם לשלוח אליך מכונאי או גרר. זה לא רק חוסך לך זמן וכסף, אלא גם לחברת שירותי הדרך, שזמן הטיפול שלה בלקוח יורד באופן משמעותי. נשגב מבינתי איך כל החברות האחרות עדיין לא הפנימו את היתרון בשיטה הזאת.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנתונים שציינת צ"ל V ולא A.

יש בארץ 3 חברות ידועות לשיפוץ מכללי חשמל. לך על זאת שהיא ספק משהב"ט.(הכי טוב להיות במפעל - זה שנראה כמו מזבלה - כך הוא גם ייתייחס לאחריות ).

האלטרנטור הוא נקודה חלשה במונדיאו לכן במקרה זה לא מומלץ על אחד מפירוק.

פורסם

אם כל הפרטים נכונים - פנה לחברת הביטוח ובקש פיצוי.

חברת הביטוח היא שבחרה עבורך את נותן שרותי הדרך, אולי אפילו לא שאלה לדעתך ורק הבטיחה שרותי דרך, אתה משלם לה ולא לנותן השרות והיא שנושאת באחריות לזמן התגובה ושרות מקצועי גרוע.

טענותיה של נעמה כי הנציג בלילה אמר דברים לא רלבנטיים הן מרגיזות ומקפחות: זהו נציג שאותה חברה בחרה ומעסיקה, ועל החברה לעמוד מאחורי דבריו ולוח הזמנים שהוא נתן. יתכן ויש מקום נוסף לבחינת המקצועיות בשיקול שלו לא לקבל את דברייך ולשלוח קודם מכונאי ואחר כך גרר. זהו נוהל מקובל אצלם ומרגיז הרבה צרכנים בשל בזבוז זמן ואי נוחות שכרוכים בו, לא ידוע לי אם עמד אי פעם לבחינה משפטית.

פיצוי על הזמן האבוד לא תקבל, אולי פרוטות, אבל על שכירת רכב והוצאות אחרות שנגרמו (סביב ההתעסקות באבחון והגרירה, לא התיקון ברכב) עליך לקבל פיצוי.

במידה וחברת הביטוח תסרב או תתחמק (כי המקרה כבר קרה והיית צריך לדרוש בזמן אמת) - שקול אם התמורה מצדיקה תביעה קטנה והזמן הכרות בטיפול בה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני פשוט הודעתי להם חד משמעית שאף מכונאי שירותי דרך לא נוגע לי ברכב.

את הרכב שלי גוררים מהמקום בלבד, ומכיוון שהוא מונמך אין אופציה לגרר משקפיים אז שייקחו בחשבון.

צריך להעמיד עובדות ולפעמים לצעוק כשצריך.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

למה כבר אין יותר שעוני טעינה במכוניות(כמו שהיה בלאדה שהיתה לי)?

ישר היה ניתן לעלות על הבעיה.

אחת התופעות של חוסר טעינה מנסיוני האישי, בנוסף למזגן ואורות חלשים מהרגיל, זה גם כיבוי הרדיו והתנעה קשה.

כמו כן אם קיימת מנורת טעינה היא צריכה לדלוק.

• תוכן חדש...